منبع : namnamak.com حتما بخوانید : بیوگرافی لیلی فرهادپور و همسرش مسرور تنکابنی + فرزندان

مشاهده مطلب
طرز تهیه شربت بهارنارنج

طرز تهیه شربت بهارنارنج

فهرست مطالب

طرز تهیه شربت بهارنارنج

 

بهارنارنج (Orange blossom) شکوفه درخت نارنج می باشد که این گل به غیر از عطر و رایحه سِحر انگیزش دارای خواص دارویی هم می‌باشد. از بهار نارنج زیاد در صنایع عطرسازی و اسانس استفاده می‌گردد. بهارنارنج دارای طبع معتدل و زیاد نشاط آور می باشد. از بهارنارنج و ایضاً عرق آن در ایجاد مدل های مختلف شربت زیاد استفاده می‌گردد. برای تهیه این شربت نیز از خویش شکوفه بهارنارنج و نیز از عرق بهارنارنج می‌توان استفاده کرد.

 

طریق نخست | مواد مورد نیاز :

 

عرق بهارنارنج  ۲ پیمانه

شکر  ۵ پیمانه

آب  ۳ پیمانه

آبلیمو  یک قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه :

 

شکر، آب، عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شربت می بایست سراسر بجوشد و به قوام برسد. تقریباًً ده دقیقه به قوام آمدن شربت مانده، آبلیمو را افزوده نمایید و اجازه دهید تا ده دقیقه بجوشد و قوام آید (کمی رقیق‌تر از شربت مربا باشد). در نتیجه از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن سرو نمایید. شربت بهار نارنج را نیکوتر می باشد در یخچال نگهداری نمایید تا خراب نشود.

 

طریق دوم | مواد مورد نیاز :

 

بهار نارنج  ۴ لیوان

شکر  ۳ لیوان

آب ۳ لیوان

آبلیمو ۲ قاشق‌غذاخوری

پودر هل سبز  نصف قاشق مرباخوری

 

زیادتر بخوانید :  آشنایی با خوشاب

دستور تهیه : 

 

در این طریق اول می‌بایست مربایی از بهارنارنج تهیه نمایید و در نتیجه از شهد مربا به منزله شربت استفاده نمائید. بهار نارنج را برگ برگ نمایید و آن را سراسر بشویید و بعد داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و حرارت را افزون نمایید تا جوش بیاید و تعدادی قل بزند. در نتیجه آن را آبکش نموده و با آب سرد بشوئید. این فعالیت را برای ۲ مقام بقیه نیز سامان دهید تا تلخی این گیاه از بین برود. در نتیجه داخل قابلمه آب سرد بریزید و بهارنارنج آبکش شده را افزوده نمایید و شکر را لا به لای بهارنارنج بپاشید. در نتیجه روی آن را بپوشانید و ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

پس از ۱۲ ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، در نتیجه حرارت را کم نمایید تا مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ گردد و گلبرگ‌ها شیشه‌ای شوند، در آخر آبلیمو و پودر هل سبز را افزوده نمایید و تعدادی جوش که زد از روی حرارت بردارید. روی قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید مربا نیکو سرد گردد در نتیجه داخل شیشه استریل شده بریزید. می‌توانید آب زیادتری استفاده نموده و شهد توسط آمده را به منزله شربت استفاده کنید.

 
(Visited 8,194 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۷ رای، میانگین : ۴٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه شربت بهارنارنجLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *