طرز تهیه شربت بهارنارنج

طرز تهیه شربت بهارنارنج

فهرست مطالب

طرز تهیه شربت بهارنارنج

 

بهارنارنج (Orange blossom) شکوفه درخت نارنج می باشد که این گل به غیر از عطر و رایحه سِحر انگیزش دارای خواص دارویی هم می‌باشد. از بهار نارنج زیاد در صنایع عطرسازی و اسانس استفاده می‌گردد. بهارنارنج دارای طبع معتدل و زیاد نشاط آور می باشد. از بهارنارنج و ایضاً عرق آن در ایجاد مدل های مختلف شربت زیاد استفاده می‌گردد. برای تهیه این شربت نیز از خویش شکوفه بهارنارنج و نیز از عرق بهارنارنج می‌توان استفاده کرد.

 

طریق نخست | مواد مورد نیاز :

 

عرق بهارنارنج  ۲ پیمانه

شکر  ۵ پیمانه

آب  ۳ پیمانه

آبلیمو  یک قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه :

 

شکر، آب، عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شربت می بایست سراسر بجوشد و به قوام برسد. تقریباًً ده دقیقه به قوام آمدن شربت مانده، آبلیمو را افزوده نمایید و اجازه دهید تا ده دقیقه بجوشد و قوام آید (کمی رقیق‌تر از شربت مربا باشد). در نتیجه از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن سرو نمایید. شربت بهار نارنج را نیکوتر می باشد در یخچال نگهداری نمایید تا خراب نشود.

 

طریق دوم | مواد مورد نیاز :

 

بهار نارنج  ۴ لیوان

شکر  ۳ لیوان

آب ۳ لیوان

آبلیمو ۲ قاشق‌غذاخوری

پودر هل سبز  نصف قاشق مرباخوری

 

زیادتر بخوانید :  آشنایی با خوشاب

دستور تهیه : 

 

در این طریق اول می‌بایست مربایی از بهارنارنج تهیه نمایید و در نتیجه از شهد مربا به منزله شربت استفاده نمائید. بهار نارنج را برگ برگ نمایید و آن را سراسر بشویید و بعد داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و حرارت را افزون نمایید تا جوش بیاید و تعدادی قل بزند. در نتیجه آن را آبکش نموده و با آب سرد بشوئید. این فعالیت را برای ۲ مقام بقیه نیز سامان دهید تا تلخی این گیاه از بین برود. در نتیجه داخل قابلمه آب سرد بریزید و بهارنارنج آبکش شده را افزوده نمایید و شکر را لا به لای بهارنارنج بپاشید. در نتیجه روی آن را بپوشانید و ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

پس از ۱۲ ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، در نتیجه حرارت را کم نمایید تا مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ گردد و گلبرگ‌ها شیشه‌ای شوند، در آخر آبلیمو و پودر هل سبز را افزوده نمایید و تعدادی جوش که زد از روی حرارت بردارید. روی قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید مربا نیکو سرد گردد در نتیجه داخل شیشه استریل شده بریزید. می‌توانید آب زیادتری استفاده نموده و شهد توسط آمده را به منزله شربت استفاده کنید.

 
(Visited 8,194 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۷ رای، میانگین : ۴٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه شربت بهارنارنجLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *