چرا شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی میچسبه ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی میچسبه ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی میچسبه ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی میچسبه و جدا نمیشه؟

بیشتر خانم های خانه دار که تجربه کافی در زمینه پخت شیرینی نارگیلی ندارند، با چسبیدن شیرینی نارگیلی به کاغذ روغنی مواجه می شوند. در این حالت جدا شدن شیرینی نارگیلی از کاغذ روغنی بسیار سخت می شود، طوری که احتمال خرد شدن آن وجود دارد. برای عزیزانی که می خواهند از این شیرینی خوشمزه در مجالس استفاده کنند، ظاهر شیرینی نارگیلی اهمیت زیادی دارد.با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

تهیه شیرینی نارگیلی مانند هر شیرینی دیگری نیاز به اجرای نکات مختلف دارد. در این صورت شیرینی شکیل تر و خوشمزه تر خواهد شد.

داغ زدن یکی از مراحلی است که در تهیه شیرینی نارگیلی انجام می شود. منظور از داغ زدن همان حرارت دهی مایه شیرینی می باشد. شما باید پیش از قرار دادن مایه در فر، ابتدا آن را حرارت دهید. این کار جز مراحل اصلی تهیه شیرینی نارگیلی می باشد و حتماً باید انجام شود. برای داغ زدن شیرینی نارگیلی باید از حرارت ملایم استفاده کنید. حرارت دهی به مایه شیرینی نارگیلی به شکل تدریجی و ملایم انجام می شود. توجه داشته باشید که در حین داغ زدن، باید مایه شیرینی مدام هم بخورد تا ته نگیرد. در این حالت، هدف این است که مواد به کار رفته در مایه شیرینی بدون از دست رفتن رطوبت، مغز پخت شوند و شکر ترکیبات نیز به خوبی در آن حل شود. اگر داغ زدن کم انجام شود، شیرینی ها بعد از تمام شدن مراحل پخت و پشت سر گذاشتن مرحله خنک شدن، از کاغذ روغنی جدا نمی شوند. در برخی از موارد هم سطح شیرینی نارگیلی بسیار طلایی و خشک می شود اما متاسفانه مایه داخلی خمیر و خام است. این موضوع هم نشان می دهد مایه شیرینی نارگیلی به اندازه کافی داغ زده نشده است.

کم داغ زدن شیرینی نارگیلی

کم داغ زدن شیرینی نارگیلی از انسجام و یکدست شدن بافت شیرینی جلوگیری می کند. اگر داغ زدن شیرینی بیش از اندازه انجام شود، در این حالت هم شیرینی نارگیلی پف نمی کند. داغ زدن بیش از اندازه باعث ترک خوردن شیرینی های نارگیلی می شود، همچنین در کف شیرینی های نارگیلی گودی به وجود می آورد.

 


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *