خواص شیر برای استخوانها و بدنسازی + ۷ تبدیل شیر

خواص شیر سال های سال می باشد که بدون دقت به آن برای بدن به کنش برده میگردد.
بر مبنای تحقیقات سامان شده این نوشیدنی سرشار از نوع ها مواد مغذی می باشد که پستانداران آن را برای تغذیه کودکان خویش ساخت میکنند.
متداولترین نوع ها شیر مصرفی که برای ما وجود دارد، شیر گاو، گوسفند و بز می باشد. اگر چه در کشورهای غربی اکثر از شیر گاو استفاده میکنند.
اگر چه می بایست در نظر داشته بمانید که امروزه موضوعات صحبت برانگیز گوناگونی وجود دارد که امکان دارد برایتان سوال باشد که شیر سودمند می باشد یا مضر؟ در این مطلب به خواص شیر میپردازیم تا به این ثمر دست یابید که شیر برای شما سودمند می باشد یا مضر.
مطالب مرتبط با خواص شیر
آشنایی با بها غذایی شیر
شیر سرشار از مواد مغذی و ویتامینی می باشد که بها غذایی بالایی برای بدن به هم گام دارد.
مساله جذاب در تماس با شیر این می باشد که برای تغذیه جامع یک حیوان جدید متولد شده ساخت میگردد. به این معنا که برای بدن او همه ی نیازها را آماده خواهد کرد. با این اوصاف میتواند اکثر نیازهای بدن را نیز آماده کند.
در جدول زیر به بها غذایی یک فنجان شیر گاو که مساوی ۲۴۴ گرم می باشد پرداختهایم. به آنان دقت نمایید تا دقیقتر به خواص شیر پی ببرید.
ترکیبات تشکیل دهنده | میزان به وجود آمده |
انرژی (کالری) | ۱۴۶ کالری |
پروتئین | ۸ گرم |
چربی | ۸ گرم |
کلسیم | ۲۸ درصد احتیاج روزمره |
ویتامین D | 24 درصد احتیاج روزمره |
ویتامین B2 (ریبوفلاوین) | ۲۶ درصد احتیاج روزمره |
ویتامین B12 | 18 درصد احتیاج روزمره |
پتاسیم | ۱۰ درصد احتیاج روزمره |
فسفر | ۲۲ درصد احتیاج روزمره |
سلنیوم | ۱۳ درصد احتیاج روزمره |
آشنایی با اصلی ترین خواص شیر

شیر منبعی عالی برای دریافت ویتامینها و مواد معدنی می باشد. به همین خاطر بیشتر اشخاص برای دریافت خواص شیر از آن استفاده میکنند.
شیر منبع نیکی از پتاسیم، ویتامین B12، کلسیم و ویتامین D می باشد که اکثراً در بسیار از خوراکیها به این شکل در کنار هم دیگر دیده نمیگردد.
ضمناً شیر منبع نیکی از ویتامین A و منیزیم، روی و ویتامین B1 (تیامین) می باشد. در باقی مطلب به خواص و تاثیراتی که این ماده غذایی به هم گام دارد دقیقتر میپردازیم.
۱٫ کم شدن خطر ابتلا به بیماریها
شیر به منزله ی منبعی عالی از پروتئین می باشد. در کنار آن چندین اسید چرب گوناگون همچون لینولئیک اسید مزدوج و امگا ۳ را هم در بر دارنده میگردد.
این دو اسید چرب، مزایا زیادی برای سلامتی بدن دارند. به کم شدن خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی میانجامند.
جذاب می باشد بدانید خواص شیر و میزان ترکیبات شیر بسته به تغذیه دام امکان دارد مختلف باشد. به عنوان مثال گاوهایی که اکثر علف میخورند میزان زیادتری اسید لینولئیک و اسیدهای چرب امگا ۳ دارند.
از طرف بعدی، شیر ارگانیک گاو که با علوفه تغذیه شده باشد، آنتی اکسیدانهای مفیدی مثل ویتامین E و بتاکاروتن زیادتری دارد. از این رو به کم شدن التهابات بدنی و جلوگیری از استرس اکسیداتیو هم یاری شایانی میرساند.
۲٫ شیر منبع نیکی از پروتئین
شیر یکی از عالی ترین منابع برای دریافت پروتئین می باشد که تنها یک فنجان از آن ۸ گرم پروتئین به بدن میرساند. دریافت پروتئین کافی میتواند مزایا زیر را برای بدن به هم گام داشته باشد:
- سامان عملکردهای حیاتی
- رشد و ترمیم سلولها
- تنظیم سامانه ایمنی بدن

خواص شیر به منزله ی یک منبع پروتئین جامع، آشناسازی میگردد. شیر پر هر ۹ اسید آمینه واجب برای بهبود عملکرد بدن انگاشته میگردد.
دو نوع اساسی پروتئین از ترکیبات شیر یافت میگردد:
۱٫ کازئین
۲٫ پروتئین آب پنیر (پروتئین وی پودر شدهی آب پنیر می باشد)
هر دوی این پروتئینها، مرغوبیت بالایی را برای بدن به هم گام دارند.
۳٫ خواص شیر برای ورزشکاران
کازئین ۷۰ الی ۸۰ درصد همه پروتئین به وجود آمده در شیر گاو را تشکیل میدهد. آب پنیر نیز حدود ۲۰ درصد آن را تشکیل داده می باشد.
پروتئین آب پنیر سرشار از اسید آمینههای زنجیرهای لوسین، والین و ایزولوسین می باشد. این ترکیبات نتیجه ی اضافه در سلامت بدن دارند.
اسید آمینههای زنجیرهای شاخه دار، برای مورد ها زیر خیلی سودمند می باشند:
- جلوگیری در از دست دادن ماهیچهها
- کرد ماهیچه و بافتهای عضلانی
- آماده سوخت
- بیشتر شدن حجم ماهیچههای همه بدن
- بهبود عملکرد بدنی
- تقویت عضلات
- تبدیل طبیعی برای مکملهای فراوری شده
نوشیدن شیر بعد از تمرینات ورزشی آسیبهای عضلانی را کم شدن داده و به مورد ها زیر هم یاری میکند: - ترمیم عضلات
- کم شدن درد عضلانی
بر مبنای مطالعات سامان شده، مصرف شیر به کم شدن خطر از دست دادن ماهیچهها، بر ردپا بالا رفتن سن هم یاری میکند. ضمناً به بهبود عملکرد بدنی که با بالا رفتن سن مرتبط می باشد تماس دارد.
۴٫ ضمانت سلامت استخوانها با خواص شیر
از گذشته تا به امروزه شیر را منبعی عالی برای ضمانت سلامت استخوانها آشناسازی میکنند. این مبحث به خاطر ترکیبات زیر می باشد:
- کلسیم
- ویتامین D
- فسفر
- پتاسیم
- پروتئین
- ویتامین K
- منیزیم
تمام این ترکیبات برای تقویت استخوان واجب می باشند. حدودا ۹۹ درصد کلسیم بدن در استخوانها و دندانها ذخیره میگردد. شیر منبع نیکی برای جذب کلسیم می باشد. افزوده کردن آن به برنامه غذایی از بروز پوکی استخوان پیشگیری میکند.
علی الخصوص خطر پوکی استخوان و شکستگی در اشخاص مسن را کم شدن میدهد.
ضمناً شیر پر پروتئین می باشد که برای سلامت استخوانها واجب انگاشته میگردد. جذاب می باشد بدانید ۵۰ درصد حجم استخوان را پروتئین و یک سوم آن را توده استخوان تشکیل داده می باشد.
بر مبنای تحقیقات سامان شده پروتئین، از استخوانها محافظت میکند. علی الخصوص در زنانی که کلسیم کافی مصرف نمیکنند.
۵٫ خواص شیر برای لاغری و پیشگیری از بیشتر شدن وزن
مصرف شیر خطر چاقی را کم شدن میهد. شیر دارای ترکیبات مختلفی می باشد که به کم شدن وزن هم یاری میکند. ضمناً مانع بیشتر شدن وزن میگردد. به خاطر پروتئینی که دارد باعث حالت سیری دراز مدت میگردد. از این راه از پرخوری نیز پیشگیری خواهد شد.
بر مبنای تحقیقات سامان شده، دریافت کلسیم کافی خطر چاقی را کم شدن میدهد. کسانی که کلسیم متعادلی دریافت میکنند، کمتر دچار افزوده وزن میشوند.
آیا شیر برای تمام اشخاص نیکو می باشد؟
خواص شیر هر فردی را به استفاده از آن ترغیب میکند. لیکن این ماده غذایی امکان دارد برای بعضی از اشخاص دشوار در هضم را به هم گام داشته باشد.
بسیار از اشخاص نمیتوانند شیر مصرف کنند چون قادر به هضم لاکتولوز (قند شیر و محصول ها لبنی) آن نیستند.
جذاب می باشد بدانید عدم تحمل لاکتولوز برای ۶۵ درصد از اشخاص دنیا وجود دارد. به همین خاطر موجب میگردد از تبدیلهای شیر استفاده کنند:
شیر بادام
شیر نارگیل
شیر بادام زمینی
شیر سویا
شیر جو دوسر
شیر کنف
شیر برنج
مطالب مرتبط با خواص شیر
جمعبندی
شیر یکی از نوشیدنیهای مشهور در دنیا می باشد.
این نوشیدنی در بر دارنده ترکیبات خیلی مفیدی می باشد که استفاده از آن، از پوکی و شکنندگی استخوانها پیشگیری میکند. کسانی که برای هضم آن دشوار دارند، خوب تر می باشد از تبدیلهای آن استفاده کنند.
منبع: healthline