خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید

خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید

فهرست مطالب

مواد لازم برای خورش کرفس :

گوشت گوسفندی : 200 گرم
کرفس خرد شده : 200 گرم
لوبیا چیتی : 50گرم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
،نعنا خشک : 1 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد
سبزی قورمه سبزی : 50 گرم
آبغوره : ½ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه : مقداری

بیشتر بدانید : خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی!

طرز تهیه خورش کرفس :

ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).
سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .
رب گوجه فرنگی را نیز با آین مواد کمی سرخ کنید(1- 2 دقیقه) .
حددود 4 لیوان آّ به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ،اجازه دهید جداگانه پخته شود.
در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.
وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعناخشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.

خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید

خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید

 

 

بیشتر بدانید : خورش بامیه را به سبک جنوبی ها درست کنید

بیشتر بدانید : طرز تهیه قرمه سبزی جا افتاده و رستورانی

بیشتر بدانید : لپه قرمه، غذای معروف و خوش طعم دامغانی ها

تهیه شده توسط خانم مریم محمدی 
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

 

 

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *