دیدنی های گیلان: سفری به سرزمین سرسبز شمال

 پس اگر به دنبال یک مقصد همه چیز تمام هستید، فرصت را غنیمت بشمارید و راهی گیلان شوید و با اجاره ویلا شمال در هر شهر و روستایی که مقصدتان است، برای یک سفر متفاوت و جذاب برنامه‌ریزی کنید. با وجود تنوع بالای انواع اقامتگاه‌ها به ویژه خانه‌های بوم‌گردی و ویلا، دغدغه‌ای از بابت رزرو ویلا نخواهید داشت و با هر بودجه‌ای می‌توانید اقامتگاهی متناسب با شرایط خود پیدا کنید.

مشاهده مطلب
طرز تهیه قیمه بوشهری

طرز تهیه قیمه بوشهری

فهرست مطالب

طرز تهیه قیمه بوشهری

خورش قیمه بوشهری یکی از نوع ها خورش‌های ایرانی و همانطور که از اسمش پیداست متعلق به شهر بوشهر هست. ولی قیمه بوشهری با خورش قیمه‌های رایج تماماً مختلف هست، نیز از نظر طعم و نیز از نظر ظاهری. عموماً قیمه بوشهری را دنبال شکر پلو میل می‌نمایند. در تداوم با دستور تهیه این خورش لذیذ بوشهری مانوس می‌شوید.

مواد کافی  :

لپه  ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط  ۱ عدد
گوشت سر دست  نیم کیلو
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط  ۱ عدد
دارچین  ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی  ۱ قاشق غذاخوری
زعفران  به میزان کافی
نمک و فلفل و زیره سبز  به مقدار کافی

دستور تهیه  :

پیاز را ریز خرد نموده و در قابلمه‌ای مطلوب درون روغن تفت دهید تا طلایی گردد. ضمناً به آن زردچوبه بزنید و گوشت را افزوده نمایید تا کمی تفت بخورد. لپه شسته شده را هم به قابلمه به دنبال ۴ الی ۵ لیوان آب افزوده نمایید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد بپزد. کمی بعد سیب زمینی را پوست کنده و بصورت درسته درون قابلمه بیاندازید. بعد از یک ساعت گوشت را چک نمایید در صورتی که پخته بود شعله را خاموش نمایید و در صورتی که نپخته بود و آب نداشت کمی آب گرم افزوده نمایید و بگذارید نیم ساعت غیر از این بپزد. بعد از پختن کل مواد آنان را از آب خارج نموده و بصورت جداگانه بکوبید (آب خورش را دور نریزید). گوشت کوبیده و لپه کوبیده را دوباره درون قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید و با یک لیوان آب گوشت مخلوط نمایید. ضمناً رب گوجه فرنگی را درون روغن کمی تفت دهید و به دنبال یک لیوان غیر از این از آب گوشت و سیب زمینی له شده به خورش افزوده نمایید.
در آخر نمک، فلفل، دارچین، گرد لیموعمانی، زیره و کمی زعفران آب نموده را درون خورش بریزد و به آرامی نیز بزنید تا مواد خورش تماماً یکدست و کشدار گردد. خورش را برای مدتی روی شعله قرار دهید تا تماماً جا بیافتد. نوش جان

(Visited 2,502 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  طرز تهیه بورانی اسفناج

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه قیمه بوشهریLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *