طرز تهیه قیمه بوشهری

طرز تهیه قیمه بوشهری

فهرست مطالب

طرز تهیه قیمه بوشهری

خورش قیمه بوشهری یکی از نوع ها خورش‌های ایرانی و همانطور که از اسمش پیداست متعلق به شهر بوشهر هست. ولی قیمه بوشهری با خورش قیمه‌های رایج تماماً مختلف هست، نیز از نظر طعم و نیز از نظر ظاهری. عموماً قیمه بوشهری را دنبال شکر پلو میل می‌نمایند. در تداوم با دستور تهیه این خورش لذیذ بوشهری مانوس می‌شوید.

مواد کافی  :

لپه  ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط  ۱ عدد
گوشت سر دست  نیم کیلو
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط  ۱ عدد
دارچین  ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی  ۱ قاشق غذاخوری
زعفران  به میزان کافی
نمک و فلفل و زیره سبز  به مقدار کافی

دستور تهیه  :

پیاز را ریز خرد نموده و در قابلمه‌ای مطلوب درون روغن تفت دهید تا طلایی گردد. ضمناً به آن زردچوبه بزنید و گوشت را افزوده نمایید تا کمی تفت بخورد. لپه شسته شده را هم به قابلمه به دنبال ۴ الی ۵ لیوان آب افزوده نمایید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد بپزد. کمی بعد سیب زمینی را پوست کنده و بصورت درسته درون قابلمه بیاندازید. بعد از یک ساعت گوشت را چک نمایید در صورتی که پخته بود شعله را خاموش نمایید و در صورتی که نپخته بود و آب نداشت کمی آب گرم افزوده نمایید و بگذارید نیم ساعت غیر از این بپزد. بعد از پختن کل مواد آنان را از آب خارج نموده و بصورت جداگانه بکوبید (آب خورش را دور نریزید). گوشت کوبیده و لپه کوبیده را دوباره درون قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید و با یک لیوان آب گوشت مخلوط نمایید. ضمناً رب گوجه فرنگی را درون روغن کمی تفت دهید و به دنبال یک لیوان غیر از این از آب گوشت و سیب زمینی له شده به خورش افزوده نمایید.
در آخر نمک، فلفل، دارچین، گرد لیموعمانی، زیره و کمی زعفران آب نموده را درون خورش بریزد و به آرامی نیز بزنید تا مواد خورش تماماً یکدست و کشدار گردد. خورش را برای مدتی روی شعله قرار دهید تا تماماً جا بیافتد. نوش جان

(Visited 2,502 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  طرز تهیه بورانی اسفناج

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه قیمه بوشهریLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *