خوشبختی چیست؟

خوشبختی چیست؟

خوشبختی چیست؟ زمانی از ما سوال می گردد خوشبختی چیست واقعا جوابی برایش نداریم. عالی ترین کنش این هست که تعدادی ثانیه توقف کنیم و

مشاهده مطلب
طرز تهیه دسر بلان مانژ

طرز تهیه دسر بلان مانژ

فهرست مطالب

طرز تهیه دسر بلان مانژ

 

بلان مانژ (Blancmange) یک دسر فرانسوی می باشد که عموماً از شیر، خامه، شکر به دنبال ژلاتین تهیه و بوسیله بادام طعم‌دار می‌گردد. بلان مانژ علاوه بر اینکه طعم جذابی دارد، دستور تهیه آسانی دارد و اکثر مثل درست کردن کاستارد می‌ماند.

 

مواد ابتدایی :

 

خلال بادام ۱۲۵ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۶۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
آب و وانیل به مقدار واجب

 

دستور تهیه :

 

نخست خلال بادام را در حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد درون فر بگذارید تا کمی بو داده گردد (این فعالیت را می‌توانید با حرارت زیاد کم روی اجاق گاز نیز پایان دهید). بعد از آن خلال را درون میزان بسیاری کم آب برزید، طوری که غوطه‌ور نشود. بعد از خیس خوردن خلال بادام، آنان در میکسر بریزید تا سراسر پودر گردد. پودر خلال بادام را درون شیر بریزید و درست نیز بزنید. مخلوط شیر و بادام را الک نمایید تا ذرات درشتی از خلال بادام برقرار نمانده باشد.

 

بعد از آن این مایه را به دنبال پودر شکر روی حرارت کم قرار بدهید، تا این مایه سراسر گرم گردد و شکر در آن حل گردد. پودر ژلاتین را در کمی آب حل نمایید و به شیر افزوده نمایید و ظرف را از روی شعله بردارید. خوب تر می باشد ظرف را کمی درون یخ قرار بدهید و مداوم نیز بزنید تا درست قوام پیدا کند (از آب سرد نیز می‌توانید بهره ببرید). در انتها خامه را به مواد دسر افزوده نمایید و درست نیز بزنید تا غلیظ و یکدست گردد. دسر بلان مانژ حاضر می باشد، این دسر را نیز می‌توانید در شکل‌های صورت‌دار و نیز در لیوان بریزید و درون یخچال بگذارید تا سراسر سفت گردد.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه سوپ کدو حلوایی تند

موارد :

 

♦ در دستور تهیه اساسی این دسر از بادام برای طعم‌دار کردن آن استفاده شده می باشد، لیکن در صورتی که طعم آن را نمی‌پسندید، می‌توانید با چاشنی‌های گوناگون شخصی دیگر مثل وانیل، هل، دارچین یا کاکائو آن را طعم‌دار نمایید.

 
(Visited 2,258 times, 3 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۶ رای، میانگین : ۴٫۳۳ از ۵)

طرز تهیه دسر بلان مانژLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *