طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

فهرست مطالب

طرز تهیه خورش کرفس

خورش کرفس یکی از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌گردد.

مواد مورد نیاز : (برای ۴ شخص)

پیاز  ۲ عدد
گوشت خورشتی  ۳۰۰ گرم
ساقه کرفس  ۵۰۰ گرم
برگ کرفس  ۱۰۰ گرم
لیموعمانی  ۳ عدد
نعنا جدید  ۲۰ گرم
جعفری جدید  ۸۰ گرم
رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان مورد نیاز

دستور پخت :

بعد از شستن کرفس‌ها آنان را به یک اندازه (با تقریب یک بند انگشت) خرد نمایید. برگ کرفس، نعنا و جعفری را هم ساتوری نمایید و با مقداری روغن تفت بدهید. پیاز‌ها ریز خرد نمایید و درون روغن تفت بدهید تا طلایی گردد. ضمناً گوشت خورشتی ریز شده را به همقدم زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز و گوشت افزوده نمایید و کمی تفت بدهید تا رنگ گوشت مقابل گردد. ضمناً ساقه‌های کرفس را به همقدم تعدادی لیوان آب گرم به مواد افزوده نمایید و بگذارید با حرارت کم بپزند.
در اواخر پخت گوشت، لیمو عمانی را چنگال زده و به همقدم سبزی‌های ساتوری شده و رب گوجه فرنگی به خورش افزوده نمایید و اجازه بدهید به مدت ۴۰ دقیقه خورش درست بپزد و جا بیافتد. در صورتی که نعنا و جعفری ندارید از برگ کرفس به همان اندازه و در صورتی که گوشت گوساله نبود از گوشت مرغ هم می‌توانید بهره ببرید. نوش جان

موارد تغذیه‌ای :

محتویات این خورش در کل با تقریبً ۱۱۹۰ کیلوکالری انرژی دارد و تقسیم آن بین ۴ شخص، میزان کالری دریافتی را برای هر شخص به حدود ۳۰۰ کیلوکالری خواهد رساند. اگر چه از آنجا که این غذا با برنج سرو می‌گردد، میزان انرژی دریافتی به ازای هر ۵ قاشق غذاخوری (برنج پخته) ۸۰ کیلوکالری سایر هم افزوده خواهد شد.

(Visited 1,233 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  انار پلو قزوینی

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۴٫۶۷ از ۵)

طرز تهیه خورش کرفسLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *