طرز تهیه خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خورشهای خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه میگردد.
مواد مورد نیاز : (برای ۴ شخص)
پیاز ۲ عدد
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
ساقه کرفس ۵۰۰ گرم
برگ کرفس ۱۰۰ گرم
لیموعمانی ۳ عدد
نعنا جدید ۲۰ گرم
جعفری جدید ۸۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان مورد نیاز
دستور پخت :
بعد از شستن کرفسها آنان را به یک اندازه (با تقریب یک بند انگشت) خرد نمایید. برگ کرفس، نعنا و جعفری را هم ساتوری نمایید و با مقداری روغن تفت بدهید. پیازها ریز خرد نمایید و درون روغن تفت بدهید تا طلایی گردد. ضمناً گوشت خورشتی ریز شده را به همقدم زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز و گوشت افزوده نمایید و کمی تفت بدهید تا رنگ گوشت مقابل گردد. ضمناً ساقههای کرفس را به همقدم تعدادی لیوان آب گرم به مواد افزوده نمایید و بگذارید با حرارت کم بپزند.
در اواخر پخت گوشت، لیمو عمانی را چنگال زده و به همقدم سبزیهای ساتوری شده و رب گوجه فرنگی به خورش افزوده نمایید و اجازه بدهید به مدت ۴۰ دقیقه خورش درست بپزد و جا بیافتد. در صورتی که نعنا و جعفری ندارید از برگ کرفس به همان اندازه و در صورتی که گوشت گوساله نبود از گوشت مرغ هم میتوانید بهره ببرید. نوش جان
موارد تغذیهای :
محتویات این خورش در کل با تقریبً ۱۱۹۰ کیلوکالری انرژی دارد و تقسیم آن بین ۴ شخص، میزان کالری دریافتی را برای هر شخص به حدود ۳۰۰ کیلوکالری خواهد رساند. اگر چه از آنجا که این غذا با برنج سرو میگردد، میزان انرژی دریافتی به ازای هر ۵ قاشق غذاخوری (برنج پخته) ۸۰ کیلوکالری سایر هم افزوده خواهد شد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه کرفس پلو
- خواص آب کرفس برای سلامتی
- دیپ دریایی و کرفس
به این مقاله امتیاز دهید: