پودینگ – Pudding

پودینگ – Pudding

پودینگ – Pudding   پودینگ امروزه به منزله یکی از اقسام دسرها شناخته می‌گردد؛ لکن پودینگ در قدیم خوراکی بوده می باشد که از مواد

مشاهده مطلب
طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

فهرست مطالب

طرز تهیه خورش کرفس

خورش کرفس یکی از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌گردد.

مواد مورد نیاز : (برای ۴ شخص)

پیاز  ۲ عدد
گوشت خورشتی  ۳۰۰ گرم
ساقه کرفس  ۵۰۰ گرم
برگ کرفس  ۱۰۰ گرم
لیموعمانی  ۳ عدد
نعنا جدید  ۲۰ گرم
جعفری جدید  ۸۰ گرم
رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان مورد نیاز

دستور پخت :

بعد از شستن کرفس‌ها آنان را به یک اندازه (با تقریب یک بند انگشت) خرد نمایید. برگ کرفس، نعنا و جعفری را هم ساتوری نمایید و با مقداری روغن تفت بدهید. پیاز‌ها ریز خرد نمایید و درون روغن تفت بدهید تا طلایی گردد. ضمناً گوشت خورشتی ریز شده را به همقدم زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز و گوشت افزوده نمایید و کمی تفت بدهید تا رنگ گوشت مقابل گردد. ضمناً ساقه‌های کرفس را به همقدم تعدادی لیوان آب گرم به مواد افزوده نمایید و بگذارید با حرارت کم بپزند.
در اواخر پخت گوشت، لیمو عمانی را چنگال زده و به همقدم سبزی‌های ساتوری شده و رب گوجه فرنگی به خورش افزوده نمایید و اجازه بدهید به مدت ۴۰ دقیقه خورش درست بپزد و جا بیافتد. در صورتی که نعنا و جعفری ندارید از برگ کرفس به همان اندازه و در صورتی که گوشت گوساله نبود از گوشت مرغ هم می‌توانید بهره ببرید. نوش جان

موارد تغذیه‌ای :

محتویات این خورش در کل با تقریبً ۱۱۹۰ کیلوکالری انرژی دارد و تقسیم آن بین ۴ شخص، میزان کالری دریافتی را برای هر شخص به حدود ۳۰۰ کیلوکالری خواهد رساند. اگر چه از آنجا که این غذا با برنج سرو می‌گردد، میزان انرژی دریافتی به ازای هر ۵ قاشق غذاخوری (برنج پخته) ۸۰ کیلوکالری سایر هم افزوده خواهد شد.

(Visited 1,233 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  انار پلو قزوینی

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۴٫۶۷ از ۵)

طرز تهیه خورش کرفسLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *