طراحی ویلا

طراحی ویلا

پیاده سازی ویلا پیاده سازی ویلا پیاده سازی ویلا یا پیاده سازی خانه ویلایی در کل جهان جز پر طرفدارترین گرایشهای پیاده سازی معماری هست.ویلا

مشاهده مطلب
طرز تهیه اشکنه کشک

طرز تهیه اشکنه کشک

فهرست مطالب

طرز تهیه اشکنه کشک

 

اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی می باشد که از هنگام‌های خیلی دور در کشور خراسان طبخ می‌شده و نوع های زیادی در تمام سرزمین ما نیز حال تهیه می‌گردد. اشکنه را حدودا می‌توان گفت خورشی یا خوراکی نیز همچون آبگوشت می باشد، که نان در آن ترید می‌کنند و می‌خورند. اشکنه نوع های زیادی دارد که در این مقاله دستور تهیه اشکنه خوشمزه کشک را به هم گام موارد با اهمیت طبخ آن خواهید آموخت.

 

مواد واجب :

 

کشک سائیده شده ۲۵۰ گرم
روغن ۵ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه به مقدار واجب
پیاز ۲ عدد متوسط
مغز گردو خرد شده ۲۰۰ گرم
تخم خربزه ۲۰۰ گرم (اختیاری)

 

دستور تهیه :

 

پیازها را خرد نموده و درون روغن با شعله کم تفت دهید تا نرم گردد. در نتیجه گردو خرد شده را به پیاز افزوده نمایید تا کمی تفت بخورد و روغن آن خارج گردد لیکن بیشتر نسوزد. نعناع خشک و کمی زردچوبه را افزوده نمایید و مناسب نیز بزنید. کشک سائیده شده را با ۲ پیمانه آب رقیق نمایید و به بقیه مواد که تفت خورده بیافزائید. بگذارید تا کمی کشک و بقیه مواد بپزد و غلیظ گردد (شعله می بایست کم باشد و مداوم نیز بزنید تا کشک به اصطلاح نبرد). در انتها کمی فلفل به آن افزوده نمایید و از روی شعله بردارید. اشکنه کشک شما حاضر می باشد درون آن نان ترید نمایید و میل نمائید.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه ساده پوره کدو حلوایی

موارد :

 

♦ احتمالاً علاقه به استفاده از تخم خربزه را نداشته بمانید، لیکن در صورتی که دارید به این شکل عمل نمایید : برای تهیه شیره تخم خربزه می‌بایست کمی تخم خربزه را تفت بدهید و بعد از اینکه سرد شد آن را آسیاب نمایید. در نتیجه کمی آب به آن افزوده نمایید و نیز بزنید تا رنگ آب برابر گردد. تخم خربزه را صاف نمایید و از آب آن یا همان شیره تخم خربزه درون اشکنه بعد از زمانی که کشک را افزوده کردید بهره ببرید.

♦ نیکوتر می باشد برای اینکه اشکنه طعم خوب تری داشته باشد از کشک سنتی بهره ببرید. برای سائیدن کشک می بایست مقداری آن خیس نمایید تا کمی نرم گردد و در نتیجه درون آسیاب برقی بریزید.

♦ در اشکنه کشک به خاطر وجود کشک از نمک استفاده نکنید.

♦ می‌توانید از پیاز و ترشی‌جات به منزله ی چاشنی در کنار این غذا بهره ببرید.

 
(Visited 70,139 times, 24 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۷ رای، میانگین : ۴٫۲۹ از ۵)

طرز تهیه اشکنه کشکLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *