دمنوش زنجبیل و عسل
زنجبیل اکثر از اینکه گیاهی خوراکی باشد یک داروی موثر می باشد، پس بیراه نیست که بگوییم «زنجبیل برای تمام شی نیکو می باشد». سال های دراز می باشد که طب چینی و هندی از این گیاه جادویی به موضوع یک دارو برای درمان بعضی امراض استفاده میکنند. یکی از مورد های استفاده زنجبیل تهیه مدل های مختلف دمنوش از آن می باشد. این نوشیدنی علاوه بر اینکه طعم زیاد قدرتمند دارد، تالیف بلند مدتی روی نظام ایمنی و سلامت شما میگذارد.
مواد کافی :
زنجبیل جدید
آبلیمو ترش جدید
عسل
آب
دستور تهیه :
به نقل از محققان پزشکی نوشیدنی ساخته شده از زنجبیل شامل مقادیر خیلی از : ویتامین C، اسیدهای آمینه، کلسیم، روی، سدیم و فسفر می باشد. زنجبیل طبع زیاد گرمی دارد و برای گرم نگه داشتن و حفظ سلامتی بدن در روزهای سرد سال زیاد سودمند می باشد. ضمناً ترکیب زنجبیل و عسل خاصیت ضد باکتریایی دارد.
گذشته از تهیه این دمنوش دقت نمایید که میزان مواد نخستین بنا به ذائقه شماست. در صورتی که دمنوشی با طعم تند و قدرتمند دوست دارید، زنجبیل زیادتری بهره ببرید.
تعدادی تکه برش زنجبیل جدید و پوست گرفته را در حدودا نیم لیتر آب بجوشانید تا کمی آب آن کم گردد (۱۵ دقیقه وقت مناسبی می باشد). جوشانده زنجبیل را صاف نمایید و درون لیوانِ مطلوب دربدار بریزید. ضمناً به آن آب نصف لیمو ترش جدید و یک قاشق مرباخوری عسل افزوده نمایید و میل کنید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- موم عسل
- آشنایی با زنجبیل
- دمنوش لاغری (زیره ، زنیان ، آویشن)
- تلگرام
- واتساپلیکیشن
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید: