طرز تهیه پودینگ وانیلی

طرز تهیه پودینگ وانیلی

فهرست مطالب

طرز تهیه پودینگ وانیلی

 

پودینگ بطور متداول به طیفی از نوع ها دسرها گفته می‌گردد که عموماً از شیر و شکر به هم گام یک ماده که خاصیت ژله‌ای به آن بدهد همانند : ژلاتین ، نشاسته یا تخم مرغ تهیه می‌گردد. پودینگ‌ها و دستور تهیه آن، نوع ها و اشکال مختلفی دارند و بنا به مرز و بوم مورد استفاده شاید خیلی گوناگون باشد، ولی می‌توان گفت متداول‌ترین نوع ها آنان همین پودینگ وانیلی می باشد که راحت و ساده حاضر می‌گردد.

 

مواد واجب :

 

شکر نصف پیمانه
شیر ۲ پیمانه 
آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد غول پیکر
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره آب‌نموده ۲ قاشق سوپخوری

 

دستور تهیه :

 

نشاسته (پودر شده)، آرد و شکر رادر ماهیتابه تفلون بریزید و شیر را کم کم به آن افزوده کرده و نیز بزنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب نیز بزنید، تا غلیظ گردد. زرده و سفیده تخم مرغ را از نیز جدا نمایید، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی نیز بزنید تا کرم رنگ گردد.

 

سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد و تماماً پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را با نیز مخلوط کرده مقداری از مایه فوق را به تخم مرغ افزوده نمایئد و نیز بزنید. بنابراین آن را به ظرف اساسی افزوده نمایید تعدادی دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب نیز بزنید تا غلیظ گردد. ظرف را از روی حرارت برداشته و کره را افزوده نمایئد، کمی نیز بزنید تا یکدست گردد. بنابراین در ظرف یا شکل مذکور بریزید و در یخچال قرار دهید، تا پودینگ ببند و حاضر گردد.

 
(Visited 13,617 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  بورک پنیری

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه پودینگ وانیلیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *