طرز تهیه پودینگ وانیلی
پودینگ بطور متداول به طیفی از نوع ها دسرها گفته میگردد که عموماً از شیر و شکر به هم گام یک ماده که خاصیت ژلهای به آن بدهد همانند : ژلاتین ، نشاسته یا تخم مرغ تهیه میگردد. پودینگها و دستور تهیه آن، نوع ها و اشکال مختلفی دارند و بنا به مرز و بوم مورد استفاده شاید خیلی گوناگون باشد، ولی میتوان گفت متداولترین نوع ها آنان همین پودینگ وانیلی می باشد که راحت و ساده حاضر میگردد.
مواد واجب :
شکر | نصف پیمانه |
شیر | ۲ پیمانه |
آرد گندم | ۲ قاشق سوپخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد غول پیکر |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
کره آبنموده | ۲ قاشق سوپخوری |
دستور تهیه :
نشاسته (پودر شده)، آرد و شکر رادر ماهیتابه تفلون بریزید و شیر را کم کم به آن افزوده کرده و نیز بزنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب نیز بزنید، تا غلیظ گردد. زرده و سفیده تخم مرغ را از نیز جدا نمایید، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی نیز بزنید تا کرم رنگ گردد.
سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد و تماماً پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را با نیز مخلوط کرده مقداری از مایه فوق را به تخم مرغ افزوده نمایئد و نیز بزنید. بنابراین آن را به ظرف اساسی افزوده نمایید تعدادی دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب نیز بزنید تا غلیظ گردد. ظرف را از روی حرارت برداشته و کره را افزوده نمایئد، کمی نیز بزنید تا یکدست گردد. بنابراین در ظرف یا شکل مذکور بریزید و در یخچال قرار دهید، تا پودینگ ببند و حاضر گردد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
-
پودینگ – Pudding
-
طرز تهیه دسر بلان مانژ
-
طرز تهیه حلوا انگشتپیچ
به این مقاله امتیاز دهید: