مورد کیک ژاپنی – japanese cheesecake
مورد کیک ژاپنی، کیک پنیر پنبهای یا کیک پنبهای نام یکی از پر طرفدارترین مورد کیکهای آسیایی می باشد که در بین اشخاص بیشتر نقاط جهان هم شناخته شده می باشد. در ژاپن و بقیه نقاط جهان کیک پنیر پنبهای را با نام برند “عمو تتسو” میشناسند، چون که این کیک برای نخستین بار به دست شخصی به نام تتسو در سال ۱۹۴۸ در شهر هاکاوا ژاپن شناساندن شد.
بافت لطیف و نرم و پنبهای، عطر دلنشین، شیرینی مطلوب و خاصیت پفدار و ژلهای بودن این کیک موجب شد سریعاً مورد کیک عمو تتسو مشهور گردد. بطور سنتی مورد کیک ژاپنی از پنیر خامهای، کره، کمی شکر، زرده و سفیده تخم مرغ بصورت جداگانه، خامه و آرد درست میگردد. مورد کیک ژاپنی از سال ۲۰۱۰ به بعد خیلی شناخته شد، بطوری حدود ۷۰ شعبه در چین، هنگ کنگ، تایوان، تایلند و کانادا در سال ۲۰۱۱ راه اندازی شد.
مورد کیک عمو تتسو به قدری مشهور شد که بعضی شعبات آن در چین یا کانادا برای سرویس دهی با اقسام مواجه میشوند و خریداران هنگامی حدود ۲ ساعت برای خریداری کیک پنیر پنبهای در صف انتظار میایستند. مورد کیک ژاپنی دستور تهیه آسانی دارد ولی مواردی وجود دارد که رعایت آنان موجب نیکوتر شدن این کیک پنیر میگردد. برای یادگیری دستور تهیه مورد کیک ژاپنی به قسمت آشپزی هفته نامه تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
طرز تهیه مورد کیک ژاپنی
کیک پنیر – CheeseCake
طرز تهیه مورد کیک انار
به این مقاله امتیاز دهید:





