طرز تهیه کرپ آسان
کرپ یا کریپ یک پنکیک یا نوعی نان زیاد نازک می باشد که از خمیرابه آرد گندم تهیه میگردد و عموماً خمیرابه حاضر شده بروی تابه داغ و چرب شده به دست کره ریخته شده و طبخ میگردد. دستورات مختلفی برای طبخ کرپ وجود دارد لکن عموماً برای پخت کرپی خوش طعمتر از شیر و تخم مرغ استفاده میکنند.
مواد کافی :
تخم مرغ | ۳ عدد کوچک |
شیر | ۲ پیمانه |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
کره آبکرده | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | کمی |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه :
اول مواد خشک؛ آرد الک شده، شکر و نمک را با نیز مخلوط نمایید. بنابراین در ظرف غیر از اینی تخم مرغها و شیر را به هم یاری همزن مناسب نیز بزنید. بعد از آن ۲ قاشق کره آبکرده به هم راه عصاره وانیل را به مواد افزوده نمایید و دوباره کمی نیز بزنید. (در صورتی که از پودر وانیل استفاده مینمایید آن را به مواد خشک افزوده نمایید)
اکنون وقت افزوده کردن مواد خشک به مایهی تخم مرغ و شیر می باشد. این کنش را آهسته آهسته پایان دهید و مدام نیز بزنید تا مایهی یکدست و صاف توسط آید. مایه کرپ را در ظرف مناسبی ریخته، روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید.
تابهی تفلون مناسبی را روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم گردد. بنابراین مقداری کره را به کف تابه بمالید تا کف تابه کمی چرب گردد. (برای هر کرپ می بایست این کنش را پایان دهید). کف تابه نباید زیاد چرب باشد.
بنابراین به اندازه ۲ قاشق غذاخوری یا یک ملاقه کوچک از مایهی کرپ را درون تابه ریخته و تابه را آهسته تکان دهید تا مایه همه ی مساحت کف تابه را بپوشاند. با شعله ملایم ۲ الی ۳ دقیقه هنگام کافیست تا یک طرف کرپ بپزد. روی بقیه کرپ را برگردانید تا مناسب بپزد و طلایی گردد.
موارد :
در صورتی که از مایه کرپ میزان زیادتری در تابه بریزید، لطافت خویش را از دست میدهد.
در صورتی که هدف افزوده کردن مربا یا خامه را به کرپ دارید این کنش موقع پخت در تابه پایان ندهید.

پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
-
کرپ موز و شکلات – یک عصرانه آسان
-
صبحانه کرپ و کالباس
-
طرز تهیه آبگوشت آسان و سنتی
- تلگرام
- واتسنرم افزار
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید:





