باور خوردن پاستا و چاقی و چاق شدن اشتباه از آب درآمد

باور خوردن پاستا و چاقی و چاق شدن اشتباه از آب درآمد

خوردن مواد غذایی همچون پاستا و چاقی در بین تمام افراد به عنوان یک باور کاملا ثابت شده رواج دارد تا جایی که اگر یکی از دوستانتان برای لاغر شدن شما را راهنمایی کند اول از هر چیز می گوید: از همین امروز ماکارونی ممنوع!

مشاهده مطلب
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی

طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی

فهرست مطالب

طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی

 

ریکوتا یک پنیر ایتالیایی نرم، تهیه شده از آب پنیر یا برقرار‌مانده شیر در تهیه پنیر (عموماً شیر گوسفند یا بز) که پس از حرارت ملایم پخته شده و جایگزین به پنیر می‌گردد (ریکوتا در لغت به معنای: دوباره پخته شده‌). طرز تهیه ریکوتا خانگی مختلف با نوع صنعتی آن می‌باشد لیکن با تقریب همان طعم ریکوتای صنعتی را دارد.

 

مواد کافی :

 

شیر کم چرب  ۲ لیتر
خامه کم چرب یا ۳۰ درصد  ۱ پیمانه
سرکه سفید  ۱/۴ پیمانه
نمک  به میزان کافی

 

دستور تهیه :

 

شیر و خامه و کمی نمک را با نیز مناسب مخلوط نمایید و داخل یک قابلمه که ته کلفتی داشته باشد، بریزید و روی شعله متوسط بگذارید و گاهی نیز بزنید تا حرارت یکسان منتقل گردد و آغاز به حباب زدن کند. زمانی شیر جوش آمد (کافی نیست بسیار داغ گردد) از روی شعله آن را بردارید و سرکه را افزوده نمایید و یکی دو بار نیز بزنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. در این زمان شیر آغاز می‌کند به دلمه شدن (بریدن) در صورتی که این نیافتاد می‌توانید یک قاشق به جز آن سرکه افزوده نمایید و تعدادی دقیقه به جز آن صبر نمایید تا لخته‌های پنیر از آب شیر جدا گردد.

 

زیادتر بخوانید :  پنیر پکورینو رومانو – Pecorino Romano

بعد دلمه‌های پنیر را داخل یک پارچه توری (تنظیف) بریزید و آن را آویزان نمایید تا به مدت تعدادی دقیقه آب آن برود. بعد آن را کمی فشار دهید و درونی ظرفی به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا سراسر آب آن خارج گردد. (کافی نیست به آن فشار وارد نمایید)

 

پنیر ریکوتا

 

پنیر ریکوتا

 

موارد :

 

♦ بجای سرکه از ترکیب ماست و آب لیموترش نیز می‌توانید بهره ببرید لیکن به خاطر اینکه طعم ترشی مرکبات در پنیر می‌ماند، توصیه نمی‌گردد.
♦ در صورتی که علاقه ی دارید پنیر ریکوتای نیمه مرطوب برای تهیه سالاد داشته بمانید کافی نیست آب آن را افزون بگیرید و می‌بایست بعد از کمی خارج شدن آب پنیر، آن را مصرف نمایید.

 
(Visited 2,738 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۶ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *