طرز تهیه غذای ایتالیایی کاچیاتوره

طرز تهیه غذای ایتالیایی کاچیاتوره

فهرست مطالب

طرز تهیه غذای ایتالیایی کاچیاتوره

 

کاچیاتوره یک خوراک پرطرفدار ایتالیایی هست که عموماً از گوشت مرغ یا خرگوش تهیه می‌گردد. واژه کاچیاتوره (Cacciatore) در بیان ایتالیایی به معنی شکارچی هست. خوراک کاچیاتوره را عموماً به موضوع خوراک سبکی که از گوشت شکار تهیه می‌گردد به یاد می‌آوردند. کاچیاتوره تهیه شده از مرغ را با نام Pollo Alla Cacciatora می‌شناسند.

 

مواد واجب :

 

مرغ ۱ عدد عالی
نمک و فلفل به مقدار واجب
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
سیر ۳ حبه پوست کنده
رزماری ۳ شاخه
آرد سفید به مقدار واجب
روغن زیتون به مقدار واجب
پیاز سفید ۱ عدد کوچک خرد شده
رب گوجه‌فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
زیتون سیاه برای تزئین
آب یا استاک مرغ ۱ پیمانه

 

دستور تهیه :

 

اول مرغ را پاک نموده، پوست آن را بکنید و قطعه قطعه نمایید. بعد از آن تکه‌های مرغ را به آرد آغشته نمایید و به آن کمی نمک و فلفل بزنید. در ظرف مناسبی به میزان ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و اجازه دهید داغ گردد. تکه‌های مرغ را درون ظرف بگذارید و اجازه دهید تا دو طرف مرغ به دنبال روغن زیتون سرخ گردد. بعد از هنگام گذشت حدود ۱۰ دقیقه مرغ کمی آب انداخته و طلایی می‌گردد. در این قسمت پیاز و سیر خرد شده به دنبال تکه‌های فلفل دلمه‌ای و رزماری را به ظرف افزوده نمایید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه، این مواد دنبال مرغ کمی تفت بخورد و نرم گردد.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه کوکو شیرین اعلا

بعد از آن بعد از گذشت این هنگام و نرم شدن سیر و پیاز، آب گرم یا استاک مرغ خویش را به دنبال رب گوجه یا آب گوجه‌فرنگی به ظرف افزوده نمایید. کمی نیز بزنید تا همه مواد با نیز مخلوط گردد. درب ظرف را گذاشته تا به مدت ۳۰ دقیقه با شعله ملایم خوراک مرغ بپزد. بعد از گذشت این هنگام مرغ می بایست تماماً پخته و نرم باشد. در صورتی که آب خوراک کاسیاتوره خشک شده بود، می‌توانید کمی آب گرم دوباره به آن بیافزایید. در پایان خوراک شما می بایست کم آب باشد. خوراک کاچیاتوره شما حاضر هست، می‌توانید با زیتون و گوجه گیلاسی آن را تزئین نمایید.

 

موارد :

 

♦ در صورتی که رزماری جدید نداشتید از پودر رزماری بهره ببرید. برای اینکه خوراک کاچیاتوره شما طعمی مثل دستور اساسی داشته باشد، می‌بایست از ۱/۳ پیمانه سرکه قرمز به دنبال کمی آب بهره ببرید، در این شکل نیازی به استفاده از استاک مرغ نیست.
♦ آویشن و جوزهندی هم طعم دهنده‌های خیلی مناسبی برای این خوراک می‌باشد.
♦ در استفاده از نمک و فلفل توجه نمائید نظیر رب گوجه‌فرنگی هم خویش شامل ادویه و نمک هست.
♦ در صورتی که به طعم تند تمایل‌مند هستید، از فلفل هندی به جای فلفل دلمه‌ای بهره ببرید.
♦ استفاده از قارچ و هویچ هم در این خوراک در بعضی دستورها ذکر شده هست.

 
(Visited 2,446 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۶ رای، میانگین : ۴٫۸۳ از ۵)

طرز تهیه غذای ایتالیایی کاچیاتورهLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *