طرز تهیه شکر پلو
شکر پلو یکی از غذاهای محلی بوشهر و اگر چه استان فارس هست که با تقریب مثل شیرین پلوی بقیه مناطق کشور ما میباشد. عموماً در استان بوشهر شکر پلو را هم راه قیمه بوشهری میل مینمایند. شکر پلو دستور تهیه خیلی آسانی دارد.
مواد مورد نیاز :
برنج ۴ پیمانه
شکر ۲ لیوان
زعفران دم نموده و گلاب به مقدار مورد نیاز
دستور تهیه :
برنج را خیس نمایید. نیکوتر هست برای خیساندن برنج از نمک زیاد کم بهره ببرید نظیر این برنج می بایست سراسر شیرین گردد. مقدار زعفران دم نموده می بایست زیادتر از تهیه برنج زعفرانی باشد. میتوانید گلاب را جوشانده و زعفران سائیده را با گلاب دم نمایید. برنج را آبکش نمایید و در ظرفی بریزد. شکر و زعفران دمنموده را به آرامی به برنج آبکش شده افزوده نمایید و سراسر مخلوط کنید. در نتیجه برنج را دم نمایید. شکر افزوده شده به برنج در موقع دم شدن آب میگردد و طعم شیرینی شکر جامع به خورد برنج میرود. بعد از دم کشیدن برنج میتوانید آن را با خلال پسته تزئین نمایید. مساله پر اهمیت در تهیه این غذا این هست که مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
طرز تهیه مرصع پلو
طرز تهیه انار پلو
طرز تهیه کرفس پلو
- تلگرام
- واتساپلیکیشن
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید:





