تاریخچه کاندوم

تاریخچه کاندوم

تاریخچه کاندوم اولین مرتبه، در چه زمانی و در کجا از کاندوم استفاده شد؟  آیا کاندومها موثرند؟ آیا در استفاده از کاندوم احتمال شکست وجود دارد؟  کاندوم ها چگونه امتحان می شوند؟ تاریخچه کاندوم . . 1000 سال قبل از میلاد مسیح استفاده از کاندوم به هزاران سال پیش باز می گردد. مصریان باستان 1000 […]

مشاهده مطلب
علت شل شدن پوست

علت شل شدن پوست

شل شدن پوست یکی از عوارض لاغری بدون اصول است که موجب ادامه ندادن راه رسیدن به تناسب اندام می شود. قبل از منصرف شدن تمرینات ورزشی و اصول این بخش را مطالعه کنید.

مشاهده مطلب
طرز تهیه سس خردل ملایم

طرز تهیه سس خردل ملایم

فهرست مطالب

طرز تهیه سس خردل ملایم

 

خَردَل، نوعی ادویه می باشد که از دانه‌های گیاه خردل به دست می‌آید. گیاه‌های خردل دارای گونه‌های مختلفی می باشد لکن بطور کلی در دو نوع اساسی براسیکا و سیناپیس قرار گرفته می‌شوند. دانه‌های خردل دانه‌هایی کوچک و کروی می باشند که از اشکال گیاه خردل به دست می‌آیند. این دانه‌ها عموماًً ۱ یا ۲ میلی‌متر قطر دارند. این دانه‌ها امکان دارد به‌ رنگ سفید متمایل به زرد تا سیاه باشند. این دانه‌ها ادویه‌ای شاخص در خیلی از غذاهای محلی شمرده می‌شوند. دانه‌های خردل می‌تواند از ۳ گونه گیاه خردل در بر دارنده خردل سیاه، خردل هندی قهوه‌ای و خردل سفید به دست آید.

 

خردل علاوه بر مصرف خوراکی، گیاهی می باشد که از قدیم به منزله یک گیاه دارویی و با خاصیت درمانی مورد استفاده قرار می‌گرفت. رومیان باستان دانه خردل را پودر و با سرکه مخلوط می‌کردند و آن را به جای سس روی سالاد یا غذای خویش می‌ریختند. فرانسوی‌‌ها نخستین مقلدان درست کردن سس خردل از رومی‌ها بودند و پس از یاد گرفتن طرز تهیه‌ی این سس، با افزودن ادویه‌های گوناگون به آن، توانستند اشکال مختلفی از سس خردل را به جهانیان آشناسازی کنند و آن را در سفره‌ی انسان ها جهان به منزله یک چاشنی خوشمزه جای دهند.

 

زیادتر بخوانید :  دیپ دریایی و کرفس

عموماًً انسان ها خردل را به شکل سس استفاده می‌کنند که ترکیبی از دانه کوبیده‌ی خردل سفید و سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل می باشد. سس خردل دارای اشکال مختلفی می باشد از حرف : خردل زرد آمریکایی، خردل دیژون، خردل عسلی، خردل شیرین، خردل ایرلندی، خردل روسی و اشکال غیر از این.

 

سُس‌های خردلی که در جهان وجود دارند یا رژیمی می باشند یا غیررژیمی؛ سس‌های خردل رژیمی عموماً از ترکیب دانه خردل با سرکه، روغن زیتون و سیر و فلفل درست می‌شوند لکن سس خردل غیررژیمی را با مخلوط کردن پودر خردل با تخم‌مرغ و روغن تهیه می‌کنند. به همین دلیل خیلی از اشخاص می‌گویند که سس خردل غیر رژیمی همان سس مایونزی می باشد که کمی خردل به آن افزوده شده می باشد.

 

در تداوم طرز تهیه سس خردل ملایم را که به نسبت دیگر سس‌های بازاری کم کالری‌تر می‌باشد را مطالعه می‌نمایید، لکن در صورتی که می‌خواهید سس خردل رژیمی داشته شوید می بایست از افزوده کردن تخم مرغ یا خامه پرهیز نمایید.

 

مواد مورد نیاز :

 

تخم مرغ  ۱ عدد

شکر  ۲ قاشق غذاخوری

آرد  ۱ قاشق غذاخوری

پودر خردل  ۱ قاشق چایخوری

آب گوشت  ۱ فنجان

سرکه  ۱/۴ فنجان

نمک و فلفل  به مقدار مورد نیاز

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه گرانولا

دستور تهیه :

 

تخم‌مرغ و شکر را با نیز نیکو مخلوط نمایید تا سراسر یکدست گردد و شکر در آن حل گردد. پودر خردل، آرد و نمک و فلفل را هم افزوده نمایید و نیز بزنید. این مخلوط را به کنار آب گوشت و سرکه درون تابه‌ای بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. سس را به آرامی نیز بزنید تا سراسر یکدست و غلیظ گردد. زمانی که سس به غلظت مذکور رسید شعله را خاموش نمایید تا سرد گردد.

 

موارد :

 

در صورتی که دوست ندارید سس طعم شیرینی داشته باشد، شکر را افزوده نکنید.

در صورتی که آب گوشت نداشتید از کمی آب ولرم و عصاره گوشت بهره ببرید.

در صورتی که می‌خواهید سس خردل سراسر رژیمی باشد بجای تخم مرغ، از کمی روغن زیتون بهره ببرید.

 
(Visited 9,662 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه سس خردل ملایمLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *