طرز تهیه خورش گل کلم
طرز تهیه خورش گل کلم
مواد کافی:
گوشت ماهیچه یا سردست ۵۰۰ گرم بدون استخوان
پیاز سرخ نموده ۳ قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
دستور پخت :
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد نموده و شستشو دهید. در نتیجه آن را با پیاز سرخ نموده و در ظرف مناسبی بریزید و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار دهید. گاهی آنرا بهم بزنید تا آب گوشت کشیده گردد. ۲ لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر نمایید تا گوشت بپزد. چنانچه آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم افزوده نمایید. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت بزنید. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد نمایید، بعد آنان را شسته و داخل گوشت بریزید و کمی بهم بزنید. در ظرف را بگذارید تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده و اندازه نمایید. هر کس مطابق میل خویش میتواند این خورش را ترش و شیرین تهیه کند و آبلیمو و شکر آن را کم و افزون نماید. خورش بعد از پختن نباید افزون آب داشته باشد و گل کلمها تماماً پخته شوند.
مساله پر اهمیت اینکه گل کلم زود میپزد و نباید بگذارید افزون بجوشد و له گردد.
نگاره از صفحه اینستاگرام parastoo.j
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- گل کلم – Cauliflower
- خواص بی مثل گل کلم برای لاغری
- خواص اساسی گل کلم
- تلگرام
- واتسبرنامه موبایل
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید: