تغذیه و دیالیز

تغذیه و دیالیز

تغذیه و دیالیز تغذیه و دیالیز تماس مهمی با یک بقیه دارند؛ در صورتی که شما بیمار دیالیزی هستید، شاید پزشکان به شما توصیه کنند

مشاهده مطلب
طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم

فهرست مطالب

طرز تهیه خورش گل کلم


طرز تهیه خورش گل کلم

مواد کافی:
گوشت ماهیچه یا سردست  ۵۰۰ گرم بدون استخوان
پیاز سرخ نموده  ۳ قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط  ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو   ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
شکر  ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
زعفران سائیده  ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه‌فرنگی   یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل   به میزان کافی

دستور پخت :

گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد نموده و  شستشو دهید. در نتیجه آن را با پیاز سرخ نموده و در ظرف مناسبی بریزید و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار دهید. گاهی آنرا بهم  بزنید تا آب گوشت کشیده گردد. ۲ لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر نمایید تا گوشت بپزد. چنانچه آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم افزوده نمایید. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت بزنید. گل‌های کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد نمایید، بعد آنان را شسته و داخل گوشت بریزید و کمی بهم  بزنید. در ظرف را بگذارید تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده و اندازه نمایید. هر کس مطابق میل خویش می‌تواند این خورش را ترش و شیرین تهیه کند و آبلیمو و شکر آن را کم و افزون نماید. خورش بعد از پختن نباید افزون آب داشته باشد و گل کلم‌ها تماماً پخته شوند.
مساله پر اهمیت اینکه گل کلم زود می‌پزد و نباید بگذارید افزون بجوشد و له گردد.

خورش گل کلم
خورش گل کلم


نگاره از صفحه اینستاگرام parastoo.j


(Visited 3,337 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  خواص بی مثل گل کلم برای لاغری

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه خورش گل کلمLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *