طرز تهیه خوراک لوبیا
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی
مواد واجب (برای ۲ الی ۳ شخص)
لوبیا چیتی ۲ پیمانه
پیاز درشت ۱ عدد
رب گوجه فرنگی به میزان واجب
سیب زمینی ۱ عدد غول پیکر
نمک، فلفل و گلپر به میزان واجب
روغن زیتون به میزان واجب
دستور پخت :
لوبیا را می بایست از شب گذشته با آب ولرم بخیسانید و تعدادی بار آب آن را تغییر نمایید. در صورتی که وقت کافی برای خیس کردن لوبیا نداشتید کمی نمک افزوده نمایید تا زودتر حاضر گردد. این فعالیت موجب میگردد لوبیا کمتر نفخ آور باشد. لوبیا و سیب زمینی پوست کنده را به همقدم چهار پنج لیوان آب درون قابلمه بریزید و بگذارید تا سراسر بپزد. سیب زمینی می بایست درسته باشد نظیر موجب لعابدار شدن خوراک شما میگردد.
پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون تفت بدهید تا طلایی بتوان. بعد رب، ادویه ها و کمی زردچوبه را افزوده نمایید تا کمی تفت بخورد. کمی آب به مخلوط پیاز افزوده نمایید و اجازه بدهید کمی بجوشد تا سس خوشرنگ و غلیظی گردد. بعد از پخت جامع لوبیا، سیب زمینی را خارج نموده و سراسر له نمایید و به همقدم سس به لوبیاها افزوده نمایید و اجازه دهید با شعله ملایم خوراک سراسر جا بیافتد و لعابدار گردد.
بعد از طبخ خوراک لوبیا را به همقدم گلپر و کمی زیره تزئین و سرو کنید. مطمئناً در سرو این خوراک از گلپر بهره ببرید چون که گلپر نقش مصلح را برای خوراک لوبیا دارد و موجب میگردد کمتر نفخ نمایید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- خواص لوبیا چیتی و طریقه مصرف
- محتوا خوراک
- میراث فرهنگی و خوراک
به این مقاله امتیاز دهید: