هرم غذایی

هرم غذایی

هرم غذایی این هرم غذایی به شما هم یاری می‌کند میزان و نوع مواد غذایی که می بایست در هر وعده مصرف نمایید را به

مشاهده مطلب
طرز تهیه خمیر پایه تارت – Tart Crust

طرز تهیه خمیر پایه تارت – Tart Crust

فهرست مطالب

طرز تهیه خمیر پایه تارت – Tart Crust

 
 

خمیر پایه تارت یا کراست تارت شاخص‌ترین بخش تهیه مدل های مختلف تارت در شیرینی‌پزی و تهیه دسرهای گوناگون می‌باشد. خمیر پایه تارت دستور تهیه‌های فراوانی دارد که در بعضی مواد ابتدایی مختلف می باشد ولی برای تهیه کراست تارت خوشمزه و ترد مواردی را می بایست رعایت کرد که در آموزش زیر بطور همه ی به آن می‌پردازیم.

 

مواد ابتدایی :

 

آرد سفید  ۳۰۰ گرم

پودر شکر  ۵۰ گرم

کره  ۲۰۰ گرم

آب سرد  ۲ قاشق غذاخوری

شیر  ۲ قاشق غذاخوری

وانیل و نمک  نوک قاشق چایخوری

 

دستور تهیه :

 

آرد را در ظرفی تعدادی بار الک نمایید و پودر شکر، نمک و وانیل را به آن افزوده و مخلوط نمایید. کره سرد را از یخچال بیرون آورید و تکه تکه نمایید، بعد از آن درون مخلوط آرد بیاندازید. این مواد را داخل میکسر بریزید و بگذارید کمی با نیز مخلوط گردد و کره نرم گردد. در صورتی که میکسر نداشتید می‌توانید با هم یاری یک چنگال یا نوک انگشتان دست کره با آرد مخلوط نمایید تا کره در آرد نرم گردد. بعد از آن آب سرد و شیر را به مواد افزوده نمایید و همان طور با نوک انگشتان دست کمی ورز دهید تا کمی وضعیت خمیری پیدا کند (از ورز دادن افزون بپرهیزید).

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه رنگینک بوشهری

در این بخش خمیر کمی جمع می‌گردد اما نباید تکه‌های کره در آرد تماماً آب گردد. در صورتی که خمیر در این بخش کمی تکه تکه بود اشکالی ندارد. خمیر را بصورت یکدست روی پهنا صافی پهن نمایید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. اکنون می‌بایست خمیر را در یخچال به مدت ۱ الی ۲ ساعت گذاشت.

 

بعد از گذشت این وقت خمیر را با وردنه پهن نمایید و بصورت دلخواه برش دهید و در فرم بگذارید. زمانی خمیر را در فرم پهن می‌نمایید نباید زیادتر از تقریباً ۱ سانتی‌متر قطر داشته باشد. بعد از آن با چنگال چندین سوراخ در خمیر ساخت نمایید و درون فری که از پیش گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید ۱۵ الی ۱۷ دقیقه بپزد.

 

موارد :

 

چندین دستور تهیه برای خمیر تارت ذکر شده می باشد; می‌توانید بجای آب از زرده تخم مرغ بهره ببرید (همانطور که در ویدیو آموزشی جیمی اُلیور نظاره می‌نمایید) یا بجای کره در دستور تهیه فرانسوی روغن زیتون آمده می باشد. در کنار این می‌توانید بجای وانیل از پوست لیمو رنده شده بهره ببرید.

شاخص‌ترین مساله در تهیه خمیر تارت ترد و خوشمزه این می باشد نباید خمیر آن را افزون ورز دهید. ورز دادن افزون موجب آزاد شدن گلوتن آرد می‌گردد و در پایان خمیر تارت خشک می‌گردد. از ورز دادن خمیر با کف دستان خویش هم بپرهیزید چون که گرمای دست موجب ذوب شدن کره می‌گردد.

با افزوده کردن ۵۰ گرم پودر کاکائو و کم کردن همان مقدار از آرد می‌توانید تارت کاکائویی تهیه نمائید.

هنگامی که خمیر تارت را از یخچال بیرون آوردید با چاقو برش دهید، پاره کردن خمیر بافت آن را از بین می‌برد.

مطمئناً خمیر تارت را چنگال بزنید تا پف نکند و صورت نامناسبی به تارت شما ندهد. در بعضی دستور تهیه‌ها بعد از چیدن خمیر در فرم روی آن را جسم کمی سنگین می‌گذارند تا مطمئن شوند خمیر پف نمی‌کند به این چاره پخت Blind Baking اطلاق می‌گردد.

 
(Visited 6,757 times, 2 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۷ رای، میانگین : ۴٫۸۶ از ۵)

طرز تهیه خمیر پایه تارت – Tart CrustLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *