طرز تهیه توگی شیر

طرز تهیه توگی شیر

فهرست مطالب

طرز تهیه توگی شیر


توگی نوعی شوربا یا آش می باشد که ماده اساسی تشکیل دهنده آن ارزن پوست‌کنده می‌باشد. اسم این غذا نیز از همین ماده می‌آید. در فردوس، گناباد و آبادی‌های اطراف آنان به ارزن پوست گرفته توگی می‌گویند .این خوراک از جوشاندن ارزن و یا گاوِرس پوست کنده یا خرد شده توسط می‌آید. توگی تعدادی نوع گوناگون دارد که توگی شیر راحت‌ترین نوع تهیه توگی می باشد.

مواد مورد نیاز :

ارزن پوست گرفته (مغز ارزن)  به مقدار مورد نیاز
آب  به میزان حجم ارزن
شیر  به مقدار مورد نیاز
نمک  کمی

دستور تهیه :

ارزن پوست گرفته را درون ظرفی مطلوب بریزید و به همان اندازه آب به آن افزوده نمایید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و آب سراسر جذب ارزن گردد. بنابراین سه مساوی حجم آب به ارزن شیر افزوده نمایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم سراسر شیر بجوشد و جذب ارزن گردد. در آخر هنگامی توگی مناسب قوام و لعاب پیدا کرد میزان خیلی کمی نمک به آن بزنید و با شیره انگور سرو نمائید.

موارد :

برای تهیه این خوراک سنتی مطمئناً می بایست از ارزن پوست گرفته بهره ببرید، چون پوست ارزن هضم نمی‌گردد.
این خوراک لذیذ را عموماً با شیره انگور سرو می‌نمایند، لیکن در صورتی که شیره انگور نبود می‌توانید همانند شیر برنج از شکر بهره ببرید.
توگی بطور سنتی طعم دهنده خاصی ندارد، لیکن شما بنا به سلیقه خویش می‌توانید از طعم دهنده‌هایی همانند چوب دارچین، هل یا وانیل برای خوش طعم کردن توگی بهره ببرید.


(Visited 4,073 times, 3 visits today)
زیادتر بخوانید :  طرز تهیه سوپ کدو حلوایی تند

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه توگی شیرLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *