طرز تهیه انار پلو
انار پلو یکی از خوشمزهترین غذاها یا پلوهایی می باشد که با انار درست میگردد و عموماً به موضوع شام شب یلدا متداول می باشد. حتماً امتحان کردن این پلو برای طرفداران انار میتواند تجربه تازه و متفاوتی باشد.
مواد مورد نیاز : (برای ۳ الی ۴ شخص)
برنج ۲ پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز جدید خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
زردچوبه به میزان مورد نیاز
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به میزان مورد نیاز
نمک و فلفل به میزان مورد نیاز
دستور پخت :
برنج را خیس نمایید و کنار بگذارید. درون تابهای کمی روغن یا کره بریزید و تمام مواد را با نیز مخلوط نموده و کمی تفت بدهید. در اواخر تفت مواد ابتدایی میتوانید زعفران آب نموده را به مواد بیفزایید. (ایضاً این حاصل را میتوانید در در وقت دم کردن برنج تکمیل دهید) برنج را بپزد و آبکش نمایید. در در وقت دم کردن برنج همانند دیگر پلوها میبایست مواد اناری را لابلای برنج ریخته و بگذارید تا برنج دم بکشد. در این بخش میتوانید روی برنج دوباره کمی زعفران آب نموده افزوده نمایید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را با مواد مخلوط نمایید و درهنگام سرو برای تزئین روی آن کمی دانه انار و خلال پسته بریزید. نوش جان

موارد :
این غذا را به همقدم گوشت مرغ هم میتوانید تهیه نمایید چه بصورت مرغ درسته یا گوشت مرغ ریش ریش شده.
برای گوناگونی دادن به مواد ابتدایی میتوانید خلال پوست پرتقال و خلال بادام هم بیافزایید.
برای تهیه این خوراک خوب تر می باشد از انار ترش استفاده کنید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
انار پلو قزوینی
طرز تهیه چای انار
طرز تهیه پاناکوتا انار
- تلگرام
- واتساپلیکیشن
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید:





