طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی؛ آبگوشت مجلسی همدان

آبگوشت قرمه سبزی یکی از غذاهای اصیل همدانی است که طعم بسیار متفاوت و لذیذی دارد و هر انسانی باید یکبار این طعم را تجربه کند.

فهرست مطالب

آبگوشت قورمه سبزی همدان
آبگوشت قرمه سبزی یکی از غذاهای اصیل همدانی است که طعم بسیار متفاوت و لذیذی دارد و هر انسانی باید یکبار این طعم را تجربه کند.

طرز تهیه آبگوشتقورمه سبزی همدان

همدان یکی از شهرهای زیبای ایران است که علاوه بر طبیعت بکر و جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی غذاهای خوش عطر و طعم بسیاری نیز دارد. آبگوشت قورمه یا آبگوشت قرمه یکی از خوش طعم‌ترین غذاهای سنتی همدان محسوب می‌شود که به قورمه سبزی شباهت بسیاری دارد. همدانی‌ها این غذای سنتی و مخصوص را برای شب عید و سیزده به در طبخ می‌کنند. در ادامه این بخش از آموزش آشپزینمناک طرز تهیه آبگوشت قورمه همدان را با تمامی نکات ریز و درشت تهیه آن آموزش خواهیم داد.

مواد لازم تهیه آبگوشت قورمه همدان

مواد لازم مقدار
گوشت گوسفندی 250 گرم
لوبیا قرمز نصف پیمانه
سبزی خورشتی 150گرم
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
نمک،فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
روغن به میزان لازم

آبگوشت قرمه

طرز تهیه آبگوشت قورمه همدان

  1. برای تهیه آبگوشت قرمه، ابتدا لوبیاها را پاک کنید و بشویید، سپس با مقداری آب چند ساعت بخیسانید تا نفخ آن کاهش یابد و زمان پخت کوتاه‌تر شود.
  2. پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
  3. پیازهای خرد شده را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  4. زردچوبه و فلفل را به پیاز بیفزایید و کمی تفت دهید.
  5. گوشت را به تکه های دلخواه خرد کرده و به پیاز داغ بیافزاید و تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.
  6. سبزی قورمه را به همراه لوبیاهای خیسانده شده به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و سپس مواد را چند دقیقه تفت داده تا سبزی تیره رنگ شود.
  7. به قابلمه کمی آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد.
  8. پس از نیمه پس شدن گوشت، لیمو عمانی‌ها را بشویید و با نوک چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنید و سپس به غذا بیفزایید.
  9. سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید و به ابعاد دلخواه برش دهید.
  10. بعد از پخت گوشت و لوبیاسیب زمینی‌های خرد شده را به غذا بیفزایید.
  11. پس از پخت سیب زمینی‌ها،یک تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
  12. تخم مرغ را درون قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید.
  13. در آخر به آبگوشت قرمه خوشمزه‌تان کمی نمک بیفزایید و 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ بپزد و غذا جا بیفتد.
  14. آبگوشت قرمه خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و مقداری نان و ترشی سرو کنید.

نکات مهم پخت آبگوشت قرمه

  • برای خوشمزه شدن آبگوشت قرمه همدانی از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
  • سبزی آبگوشت قرمه همدانی را سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج تشکیل می‌دهد.
  • سبزی را خرد و سرخ کرده و درون آبگوشت بریزید.
  • برای تهیه غذا 3 ساعت زمان لازم است اما در صورت استفاده از زودپز یک ساعت برای پخت کافیست.

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت قورمه سبزی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آبگوشت قورمه سبزی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی؛ آبگوشت مجلسی همدان

54

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *