دیپ دریایی و کرفس

دیپ دریایی و کرفس

فهرست مطالب

دیپ دریایی و کرفس


دیپ یا دیپینگ سس (Dipping sauce) یک اصطلاح در آشپزی و خوراک هست که اکثر برای طیف وسیعی از نوع سرو غذا یا ظرف غذا استفاده می‌گردد. دیپ‌ها اکثر با نام ظرف غذایی متشکل از سس یا ماست یا خامه می‌شناسند که با مواد غذایی یا ادویه‌جات مختلفی ترکیب و مزه‌دار می‌گردد، در ادامه به دنبال سیب زمینی، چیپس، کراکر، نان و نکاتی از این قبیل میل می‌نمایند. عموماً دیپ‌ها دستور تهیه آسانی دارد و جزء غذاهای سریع حساب می‌گردد.

مواد کافی :

میگو پاک شده  ۲۰۰ گرم
خامه ترش  ۱ پیمانه
سس مایونز  نصف پیمانه
آب لیموترش جدید  ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه  به مقدار کافی
پیازچه خرد شده  ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده  ۳ قاشق غذاخوری
ساقه کرفس  به مقدار کافی

دستور تهیه :

اول میگو شسته و پاک نموده را کمی خرد نمایید، به آنان نمک و فلفل بزنید و به مدت ۲ الی ۴ دقیقه درون روغن کمی تفت دهید. در ادامه خامه ترش، سس مایونز، آب لیموترش، پیازچه و جعفری خرد شده را به دنبال مقداری پودر فلفل سیاه با نیز مخلوط نمایید. میگوهای تفت داده را هم با دیگر مواد مخلوط نمایید و به ابزار ساقه کرفس یا کروتان میل نمائید. نوش جان

موارد :

استفاده از مدل های مختلف ادویه یا طعم دهنده در این دیپ اختیاری هست، می‌توانید بنا به ذائقه خویش از ادویه کاری، لیمو فلفلی، پاپریکا و … استفاده نمائید.


(Visited 1,419 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  طرز تهیه آبگوشت آسان و سنتی

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

دیپ دریایی و کرفسLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *