خوراک کدو حلوایی و بلغور جو دوسر
پاییز فصل دست یابی سوپر میوههای خوشمزه و اگر چه خیلی پرخاصیت می باشد. در این مقاله هدف آشناسازی خوراکی پاییزی با کدو حلوایی (کدو تنبل) را داریم که علاوه بر فراوانی ویتامین خیلی انرژیزا هم میباشد. کدو تنبل منبع ویتامین A و اگر چه ویتامین B می باشد، ضمناً پتاسیم و کلسیم و فسفر به فراوانی در این میوه وجود دارد. ترکیب این سوپر میوه با جو دوسر، تشکیل خوراکی فوق العاده به منزله ی بین وعده یا شام برای شبهای سرد پائیزی می باشد.
مواد واجب :
جو پرک دوسر | نصف پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
موز | یک عدد |
دارچین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پوره کدو حلوایی | ¼ پیمانه |
پودر میخک و جوزهندی | به میزان واجب |
دستور تهیه :
جودوسر، شیر، موز خرد شده و دارچین را در یک قابلمه کوچک با هم دیگر مخلوط نمایید. آنان را به طور دایم روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه نیز بزنید تا مواد غلیظ و خامهای شوند. در نتیجه حرارت را کم و پوره کدوحلوایی را افزوده نمایید. اندازه نوک انگشت جوزهندی و میخک به مواد افزوده و اجازه بدهید تعدادی دقیقه حرارات ببیند.

مساله :
♦ بجای شیر از شیر سویا یا شیر بادام هم میتوانید بهره ببرید. کدو تنبل یا کدو حلوایی دو گونه مشابه از کدو می باشند که حدودا صفتهای یکسان دارند ولی طعم کدو تنبل گرد کمی شیرینتر از کدو حلوایی دنبالی یا بیضی صورت می باشد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
سوپ کدو حلوایی و خواص آن
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی تند
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
- تلگرام
- واتسبرنامه موبایل
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید:





