آشنایی با انواع پوره – Purée

آشنایی با انواع پوره – Purée

فهرست مطالب

آشنایی با نوع های پوره – Purée

 

پوره (به فرانسوی : Purée) به نوعی مادهٔ خوراکی اطلاق می‌گردد که عمدتاً با خرد کردن و پختن تره‌بار، سبزیجات، حبوبات، میوه خام و مخلوط‌ و یکدست کردن آنان و بنابراین از الک گذراندن آن درست می‌گردد. واژه پوره از یک اصطلاح قدیمی فرانسوی به معنای تصفیه شده گرفته شده هست.

 

پوره به منزله ی یک پیش غذا یا تکمیل کننده ظرف غذا و در کنار این سس در شیرینی‌های متفاوت شبیه پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده می‌گردد. گاهی اوقات هم خویش پوره‌ها به هم گام ادویه یا نوع های چاشنی به منزله ی یک ظرف غذا استفاده می‌شوند همانند : حمص و باباغنوش. پوره گوجه‌فرنگی، پوره لوبیا، پوره کره بادام زمینی، پوره سیب زمینی و پوره کدو حلوایی مثال‌هایی از نوع های پوره می باشند.

 

پوره
پوره هویچ
پوره بروکلی
پوره بروکلی
پوره فندق
پوره فندق

 
(Visited 1,973 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  نوقا – Nougat

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

آشنایی با انواع پوره – PuréeLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *