آشنایی با نوع های پوره – Purée
پوره (به فرانسوی : Purée) به نوعی مادهٔ خوراکی اطلاق میگردد که عمدتاً با خرد کردن و پختن ترهبار، سبزیجات، حبوبات، میوه خام و مخلوط و یکدست کردن آنان و بنابراین از الک گذراندن آن درست میگردد. واژه پوره از یک اصطلاح قدیمی فرانسوی به معنای تصفیه شده گرفته شده هست.
پوره به منزله ی یک پیش غذا یا تکمیل کننده ظرف غذا و در کنار این سس در شیرینیهای متفاوت شبیه پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده میگردد. گاهی اوقات هم خویش پورهها به هم گام ادویه یا نوع های چاشنی به منزله ی یک ظرف غذا استفاده میشوند همانند : حمص و باباغنوش. پوره گوجهفرنگی، پوره لوبیا، پوره کره بادام زمینی، پوره سیب زمینی و پوره کدو حلوایی مثالهایی از نوع های پوره می باشند.
(Visited 1,973 times, 1 visits today)
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه نوع های پوره میوه
- طرز تهیه راحت پوره کدو حلوایی
- آشنایی با لیمو و نوع های آن
زیادتر بخوانید : نوقا – Nougat
به این مقاله امتیاز دهید:
(۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)
Loading…
منبع : foodculture.ir