خوشبختی چیست؟

خوشبختی چیست؟

خوشبختی چیست؟ زمانی از ما سوال می گردد خوشبختی چیست واقعا جوابی برایش نداریم. عالی ترین کنش این هست که تعدادی ثانیه توقف کنیم و

مشاهده مطلب

10 پنیر مشهور از بهترین پنیرهای دنیا برای مصرف روزانه

 لبنیات یکی از مهم‌ترین مواد غذایی در برنامه روزانه همه ما محسوب می‌شود. پنیر هم نوعی لبنیات است که در حال حاضر بیش از 1800 نوع مختلف از آن در دنیا وجود دارد. مصرف پنیر با هر شکلی که باشد، باعث رسیدن مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف به بدن می‌شود و درنهایت اثرات خود را روی بدن می‌گذارد.

مشاهده مطلب
تزیین خانه با ریسه

تزیین خانه با ریسه

تزیین خانه با ریسه تزیین خانه با ریسه گاهی اوقات تبدیل در جزئیات خانه میتواند کارایی بسیاری در خوشگل تر شدن آن داشته باشد، در

مشاهده مطلب
چرا این میوه مناسب فصل سرماست؟

چرا این میوه مناسب فصل سرماست؟

فهرست مطالب

چرا این میوه مناسب فصل سرماست؟

آب و هوا در حال تغییر است و به زودی فصل زمستان نزدیک است. در این فصل آنچه بیشتر نیاز داریم خوراکی‌ها و میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی هستند که ما را گرم کنند. احساس خوب نوشیدن شیر گرم با خرما چیزی است که بسیاری از ما را از گزند سرمای صبحگاهی زمستان محافظت می‌کند.

نوشیدن شیر به همراه خرما در هر ساعتی از روز به شما انرژی فوری و احساس خوبی می‌دهد، شما را گرم نگه می دارد و خیلی مزیت‌های دیگر نیز دارد. خرما که شایدکمتر با اهمیت غذایی آن آشنا هستیم یک خوراکی و میوه فوق العاده است که باید به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که اگر مصرف خرما را به صورت هر روزه شروع کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ در این مطلب به ارزش تغذیه‌ای خرما می‌پردازیم.

ارزش غذایی خرما

به گفته کارشناسان، هر ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۲۷۷ کالری، ۷۵ گرم کربوهیدرات، ۶۶ گرم قند (گلوکز و فروکتوز)، ۷ گرم فیبر غذایی، ۲ گرم پروتئین، حدود ۰.۵ گرم چربی، ۶۹۶ میلی گرم پتاسیم و ۵۴ میلی گرم منیزیم است.

مصرف چه مقدار خرما خوب است؟

توصیه رایج متخصصان تغذیه مصرف حدود ۳ تا ۶ خرما در روز است. این مقدار تعادل خوبی از مواد مغذی را بدون مصرف بیش از حد قند در بدن‌مان فراهم می‌کند.

سرشار از مواد مغذی

به گفته متخصصان تغذیه، خرما سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله پتاسیم، منیزیم، ویتامین B۶ و فیبر است که به سلامت و تندرستی کلی کمک می‌کند. گفته می شود که خرما همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.

تقویت سلامت دستگاه گوارش

خرما همچنین انتخاب خوبی برای یک سیستم گوارشی سالم است. فیبر غنی خرما به عنوان یک ملین طبیعی عمل کرده و به هضم غذا کمک کرده و از یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین گفته می‌شود که خرما شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می‌دارد و حرکت روده را بهبود می‌بخشد.

برای سلامت مغز مفید است

به گفته متخصصان تغذیه، مقادیر غنی پتاسیم موجود در خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه کمک می کند. همچنین گفته می شود که غذاهای غنی از پتاسیم به کاهش خطر سکته مغزی و محافظت در برابر زوال شناختی مرتبط با افزایش سن کمک می‌کند.

برای استحکام استخوان‌ها

خرما سرشار از کلسیم، فسفر و منیزیم است که به تقویت سلامت و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند. گفته می‌شود مصرف روزانه خرما باعث جلوگیری از تحلیل استخوان و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان می‌شود.

اضافه کردن خرما به غذاهایی که فکرش را هم نمی‌کردید

اسموتی:  برای تهیه هر اسموتی شیرین، شکر یا عسل را با خرما جایگزین کنید. به سادگی خرما را جدا کرده و در حین مخلوط کردن به اسموتی اضافه کنید.

کاسه صبحانه:  همچنین می توانید هنگام تهیه کاسه جو دوسر یا میوه برای صبحانه، شکر را با خرما جایگزین کنید. خرماهای بدون دانه را همراه با جو در شیر خیس کنید و بگذارید شیرینی طبیعی خرما لطافت خود را به کاسه شیشه‌ای حاوی جو دوسر اضافه کند که برای کل بدن مفید و سالم است.

کیک:  برای کسانی که نمی‌توانند بدون کیک با چای یا قهوه روز خود را پشت سر بگذارند، کیک‌های خرما می توانند گزینه سالم تری باشند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که خرماهای بدون دانه را در شیر خیس کنید و از آن برای کیک‌های خود استفاده کنید.

سالاد:  همچنین می توانید خرما را در سالادها اضافه کنید تا کمی شیرینی لطیف به آن اضافه شود.

سوپ:  همچنین می‌توان پوره خرما را به سوپ اضافه کرد تا طعم آن بهتر شده و شیرینی لطیفی به سوپ اضافه شود.

منبع: همشهری

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *