طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ ماند که به صورت سس روی کوفته‌ ها بریزید. در ظرف را نبندید تا کوفته‌ ها باز نشود

فهرست مطالب

مواد لازم برای تهیه کوفته سبزی شیرازی

  • ​سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) : به مقدار لازم
  • برنج : 300 گر م
  • لپه : یک فنجان
  • گوشت چرخ کرده : 150 گرم
  • پیاز سرخ شده : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • کشمش سرخ شده : 5 قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده : 5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه و آب : به اندازه لازم.

بیشتر بدانید : کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!

تهیه کوفته سبزی شیرازی
تهیه کوفته سبزی شیرازیر

  • برنج و لپه را از قبل خیس کنید.
  • سبزی‌ها را بشویید و خرد کنید.
  • بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.
  • گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
  • از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به‌صورت گلوله توپی در آورید.
  • طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.
  • در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
  • مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را ​ همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفته‌های آماده را در آن بیندازید.
  • حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.
  • در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ماند که به صورت سس روی کوفته‌ها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفته‌ها باز نشود. بعد از پختن، کوفته‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید.

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری جام جم

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *