هپاتیت سی؛ همه چیزهایی که باید درباره این بیماری خاموش بدانید

هپاتیت سی؛ همه چیزهایی که باید درباره این بیماری خاموش بدانید

هپاتیت سی که به آن ویروس HCV یا hep C نیز می گویند، نشانه های ساده ای دارد. نشانه هایی که به تنهایی هرگز خطرناک به نظر نمی رسند.

فهرست مطالب

هپاتیت سی؛ کل چیزهایی که می بایست در مورد این بیماری خاموش بدانید

متداول‌ترین بیماری هایی که به خاطر سبک زندگی غلط یا تبدیل در شیوه های زندگی در جهان وجود دارند، بیماری ‌های کبدی می باشند. با وجود اینکه اکثراً این بیماری ها لوگو های راحت ای دارند، لیکن خطرات جدی را برای سلامت شخص و تداوم زندگی معمولی او خلق می کنند. قسمت مهمی از این بیماری های کبدی مدل های مختلف هپاتیت می باشند. هپاتیت ها باوجود آنکه شباهت‌هایی را در خلق خطر دارند، لیکن در طریق های انتقال و لوگو ها مختلف می باشند. هپاتیت سی یکی از مدل های مختلف هپاتیت می باشد. بدون دانست علائم و لوگو های این ویروس و طریق های انتقال آن، نمی توان با آن مقابله کرد. در تداوم با کل مورد در مورد ویروس هپاتیت C باخبر خواهید شد.

بیماری هپاتیت c با بدن ما چه می کند؟

ویروس ها عملکردی موذیانه و پر سرعت در بدن ما دارند. تفاوتی ندارد که یک ویروس کم خطر شبیه سرماخوردگی باشد یا یکی از خطرناک ترین نیز خانواده آنان شبیه ویروس اچ آی وی، در هر اکنون این ذرات کوچک میکروسکوپی می توانند با تجمع بر بافت ها و اعضای بدن سریعاً افزایش شوند و در کوشش ارگان های متفاوت اختلال خلق کنند.

ویروس هپاتیت c هم همین عملکرد را دارد. بعد از داخل شدن ویروس هپاتیت سی به کبد، این عضو از بدن آغاز به التهاب می‌کند. متورم شدن کبد موجب می‌گردد که این عضو فعال، نتواند به تصدیق وظیفه خویش، به این معنا که دفع سموم از بدن را تکمیل دهد. این عملیات در آخر موجب خلق علائم دردناکی می‌گردد که در بلند مدت و در شکل موفقیت بیماری، برای شخص دردسرساز خواهند شد. چراکه امکان دارد به خلق سرطان کبد بیانجامد.

تاثیر ویروس هپاتیت c بر کبد

ویروس هپاتیت سی چه علائمی دارد؟ پر اهمیت ترین لوگو ها را جدی بگیرید

احتمالاً بعد از دیدن لوگو هایی شبیه خستگی، تهوع و درد مفاصل، آنان را به شغل افزون و خستگی روزمره مرتبط بدانید. لیکن در صورتی که بدانید که این علامت های راحت می تواند زنگ خطری برای هشیار کردن شما در مقایسه با ویروس هپاتیت باشد، چه واکنشی دارید؟

هپاتیت سی که به آن ویروس HCV یا hep C هم می گویند، لوگو های راحت ای دارد. لوگو هایی که به تنهایی هیچ وقت خطرناک به نظر نمی رسند. با این اکنون ادامه داشتن آنان در وقت بلند، نشان می دهد که بدن تحت کارایی موقعیتی غیرعادی قرار دارد.

علاوه بر مورد ها اطلاق شده، تب، زرد شدن سفیدی چشم، مدفوع زرد، خارش شدید پوست، گلودرد و یا بی اشتهایی شدید از بعدی لوگو های این بیماری خاموش می باشند.

خارش پوست از مهم ترین علائم هپاتیت

آیا بیماری هپاتیت c واگیردار می باشد؟

شبیه خیلی از ویروس ها و بیماری های باکتریایی مشابه شبیه بیماری های جنسی، hep c هم می تواند از شخص آلوده به اشخاص سالم منتقل گردد و علائمی مشابه را در آنان خلق کند. لیکن با وجود اینکه طریق های مختلفی برای انتقال این ویروس وجود دارد، سرعت انتقال آن خیلی بالا نیست. به همین خاطر به اشخاص مبتلا پیشنهاد می گردد تا وقت تکمیل عملیات درمان، احتیاط را در تماس با دیگران در نظر بگیرند. مقدار سرعت انتقال این بیماری می تواند با یاری دارو سراسر تحت کنترل درآید.

درصد واگیردار بودن هپاتیت سی

طریق های انتقال ویروس HCV؛ چه کسانی زیادتر در معرض خطر می باشند؟

با وجود اینکه نرخ ابتلا به مدل های مختلف هپاتیت در جهان خیلی بالا می باشد، لیکن طریق های انتقال نشان می دهند که جلوگیری های آن خیلی مانند به ویروس HIV می باشد و با کمی مراقبت می توان از مبتلا شدن به این بیماری پیشگیری کرد. به همین خاطر نیکوتر می باشد پر اهمیت ترین طریق های انتقال ویروس hep c را بشناسید.

  • استفاده از سرنگ ها و سوزن های مشترک در اشخاص مبتلا به اعتیاد
  • استفاده از تیغ، مسواک، ریش تراش یا هر ابزار شخصی غیر از اینی که خون آلوده شخص مبتلا روی آن وجود دارد
  • لینک عضو از شخص آلوده به ویروس هپاتیت
  • دریافت خون و فراورده های خونی از شخص مبتلا
  • ارتباط جنسی بدون مراقبت
  • استفاده از تجهیزات آلوده بیمارستانی بدون استریل کردن آنان
  • تتو، خالکوبی و حجامت با ابزار غیر بهداشتی در مراکز غیراستاندارد

راه های انتقال hcv

هپاتیت c و ازدواج؛ آغاز زندگی مشترک در شرایط بی عیب و نقص

ویروس HCV نامی دلهره آور و روند درمانی بلند مدت دارد. به همین دلیل اشخاص مبتلا گمان می کنند که با وجود این بیماری، قادر به تشکیل خانواده و ازدواج نیستند. اگرچه هپاتیت سی می تواند به طور تاثیرگذار بر سبک زندگی شخص اثرگذار باشد، لیکن هیچ وقت شبیه بیماری های مقاربتی نیست و نمی تواند مانعی برای ازدواج شخص مبتلا باشد. به همین خاطر اگر یک شخص از زوجین به هپاتیت سی مبتلا باشد، طریق هایی را برای جلوگیری از انتقال ویروس به او آموزش می دهند. ضمناً مقاربت ایمن می تواند طریق حل پیشگیری از انتقال این بیماری زمان ارتباط جنسی باشد.

از طرفی پیش از آغاز زندگی مشترک، آزمایشات ابتدایی برای اعتماد از عدم ابتلا به بیماری های مقاربتی شبیه بیماری سفلیس و هپاتیت در آزمایشگاه شکل می گیرد. با اطلاع از این بیماری در خویش، باید رفتارهای پرخطر را به طور جامع مدیریت نمایید.

جلوگیری از انتقال هپاتیت c با رابطه جنسی ایمن

خوب ترین درمان هپاتیت؛ طریق راحت را گزینش نمایید و حوصله به خرج دهید

خیلی از مبتلایان به بیماری های کبدی بعد از مدتی به پیوست طریق های میانبر برای بر طرف علائم و بهبودی خویش می باشند. برای نمونه داروهای گیاهی برای درمان هپاتیت سی را امتحان می کنند. می بایست دقت نمایید که اگرچه این داروها در بهبود بیماری سراسر رد نشده، لیکن هیچ وقت نمی توانند تبدیل قطعی درمان های دارویی باشند. hcv با یاری داروهای تجویزی دکتر حرفه ای گوارش سراسر درمان پذیر می باشد. لیکن برای از بین رفتن جامع ویروس بسته به شدت بیماری، به سه هفته تا 6 ماه وقت احتیاج خواهید داشت.

بهترین دارو برای درمان hep c

جلوگیری از ابتلا به هپاتیت c با بیشتر شدن اطلاع

خیلی از رفتارهای اشتباه ما در تصادف با بیماری های تازه و ناشناخته، موجب می گردد که شدت و مدت بیماری را به طور ناخواسته و اگر چه نا آگاهانه بیشتر شدن دهیم. برای نمونه در صورتی که داده های جامعی در مورد آشنایی با ایدز داشته باشیم، به آسانی طریق زندگی کردن در کنار اشخاص مبتلا را می‌آموزیم.

هپاتیت سی هم در گروه همین بیماری ها می باشد. این ویروس تا اینجای کار واکسن ندارد؛ لیکن درمان ویروس HCV تا مرز بسیاری به مقدار اطلاع و صبر شخص مبتلا و اطرافیانش وابسته می باشد. نیکوتر می باشد بدانید که رفتارهایی شبیه بوسیدن، بغل کردن، دست دادن یا شیر دادن مادر به نوزاد هیچ وقت عامل انتقال این بیماری نخواهد بود. در نتیجه در تصادف با اشخاص مبتلا با توجه زیادتری عمل نمایید تا موجب رنجش آنان هم نشوید.

در این مطلب شما را با یکی از مدل های مختلف هپاتیت باخبر کردیم. در صورتی که شما هم تجربه ای در تصادف با اشخاص مبتلا و یا چاره های درمان آن دارید، نظرات خویش را در کشور ما اچ آی وی با ما در بین بگذارید. ضمناً برای دریافت رایزنی مجانی در مورد این نوع از بیماری ها باید با شماره 021 – 12345678 ارتباط بگیرید.

منبع : www.iranhiv.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *