درمان بیماری کرونا

درمان بیماری کرونا

فهرست مطالب

درمان بیماری کرونا

عالی ترین طریق برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید 19، پیشگیری از قرارگرفتن در معرض ویروس کرونا هست. برای درمان کرونا گزینه‌های مختلفی در اکنون وارسی هست.

به موارد زیر دقت نمایید:

آنتی‌بیوتیک‌ها، دارویی که برای مبارزه با باکتری‌ها تولید شده هست، بر روی کرونا که یک ویروس هست، موثر نیستند. در شکل آلوده شدن، از شما خواسته می‌گردد تا برای پیشگیری از سرایت زیادتر این بیماری، به مدت 14 روز خویش را قرنطینه کنید.

در صورتی که علائم تشدید شد و دچار تنگی نفس، تب بالا و بی حالی شدید، بدنبال مراقبت‌های پزشکی بروید.

درمان کرونا در بیمارستان مبتنی بر مدیریت علائم بیمار، به راهکار مطلوب هست. برای بیماران مبتلا در وضعیت شدید که ریه‌ها تحت نتیجه قرار دارند، پزشکان لوله‌ای را در مجرای هوایی قرار می‌دهند تا بتوانند از این راه به دستگاه‌های تهویه دهنده متصل شوند، دستگاه‌هایی که به کنترل تنفس یاری می‌کنند.

تا الان درمان خاصی برای بیماری کووید-19 که در عرف بیماری کرونا شناخته می‌گردد، وجود ندارد، در صورتی که چه تعدادی از این مورد های وجود دارد که در بر دارنده آنتی‌ویروس‌های تجربی هست که می‌توانند به ویروس حمله کنند و دارو‌های جانور برای ویروس‌های بقیه سان HIV که نتیجه خویش را در درمان کووید-19 نشان داده‌اند.

Remdesivir

آنتی‌ویروس تجربی ساخته شده به دست سازمان بیوتکنولوژی Gilead Science هست که دقت اضافه را به خویش جذب نموده هست.

این دارو در آمریکا، چین و ایتالیا مورد استفاده قرار گرفته هست، این دارو قبول نشده هست و فقط میتوان آن را خارج از برنامه آزمایشات بالینی برای بیماران مبتلا در وقت های بحرانی استفاده کرد.

این آنتی‌ویروس بطور برجسته برای از بین بردن ویروس کرونا تولید نشده هست. در ازای، با دستکاری قسمتی از ویروس با نام ” پلیمراز RNA ” که ویروس که برای افزایش از آن استفاده می‌کند، عمل می‌کند. در گذشته در سلول‌های انسانی و مثال‌های موش موثر بوده هست.

اثربخشی آن تا الان نیز مورد صحبت هست و پیش از اینکه به عنوان یک گزینه درمانی برای کووید 19 به حساب آید، می‌بایست مورد مطالعه و وارسی دقیق‌تری قرار گیرد.

Favipiravir

آزمایشات بالینی دلگرم کننده داروی آنفلوآنزای ژاپنی بر روی بیشتر از 300 بیمار در ووهان و شنژن به دست دانشمندان چینی در مجله گاردین 18 مارس بیان شده هست.

به نظر می‌رسد این دارو دوره بیماری کرونا را کوتاه می‌کند، بطوری‌که بیمارانی که این دارو را دریافت کردند، پس از گذشت 4 روز از ویروس پاکسازی شدند و در بیمارانی که آن را دریافت نکردند، عملیات پاکسازی 11 روز بطول انجامیده هست.

بقیه گزینه‌های درمانی

یک داروی HIV، با نام Kaletra/Aluvia در چین برای درمان بیماران کووید-19 استفاده شده هست. مطابق نسخه منتشر شده به دست AbbVie، سازمان داروئی مستقر در ایلینویز، این درمان به منزله ی گزینه آزمایشی برای درمان بیماران چینی در روز‌های نخستین مبارزه با این ویروس عرضه شده هست. این سازمان پیشنهاد تعامل با مقامات بهداشت بین المللی از عبارت مراکز کنترل و جلوگیری از بیماری و سازمان بهداشت بین المللی را دارد.

در 18 مارس، آزمایشی تصادفی و کنترل شده، اثربخشی داروی HIV را بررسی کرد. نتایج این بررسی که در کاتالوگ پزشکی New England به چاپ رسید، نشان می‌دهد که بزرگسالان مبتلا به عفونت شدید کووید-19 بنظر نمی‌رسد که از درمان داروئی استفاده‌ای برده باشند و هیچ بهبودی بالینی در مقایسه با مراقبت بی عیب و نقص وجود ندارد.

نویسنده این مطلب بر این باور هست که مطالعات زیادتری در این عرصه می‌بایست تمام پذیرد، چرا که این درمان شاید در قسمت خاصی از بیماری عوارض جدی سان آسیب حاد کلیه یا عفونت‌های ثانویه را کم شدن دهد.

چالش با کلروکین و هیدروکسی کلروکین

دارویی که حدود 70 سال برای درمان مالاریا مورد استفاده قرار گرفته هست، کلروکین، به منزله ی کاندیدی در درمان بالقوه مطرح شده هست. به نظر می‌رسد این دارو قادر به پیشگیری از پیوند ویروس‌ها به سلول‌های انسانی و افزایش در داخل آنان باشند. ایضاً این دارو شاید سامانه ایمنی بدن را تحریک نماید.

نامه‌ای به سردبیر کاتالوگ Nature در 4 فوریه نشان می‌دهد که کلروکین در مبارزه با ویروس کرونا موثر هست. یک مطالعه چینی نشان می‌دهد که کلروکین نتایج بیمار را بهبود می‌بخشد و ” شاید موجب بهبود مساحت پیشرفت در درمان ” و ” کوتاه شدن دوره بستری در بیمارستان ” گردد.

نظرات در خصوص کلروکین و هیدروکسی کلروکین

سازمان Tesla and SpaceX CEO Elon Musk و صاحب جمهور آمریکا، ترامپ، هر دو کلروکین را به منزله ی کاندید درمان احتمالی کووید-19 ابراز نموده‌اند.

فسفات کلروکین به طور گسترده‌ای در دسترس هست، لیکن استفاده از آن بدون عوارض جانبی نیست و مقامات بهداشتی در مقایسه با مصرف خودسرانه آن هشدار داده‌اند. این دارو می‌تواند سردرد، راش، خارش و موارد عضلانی ساخت نماید.

این ماده ایضاً به منزله ی افزودنی در پاک کننده مخزن ماهی استفاده می‌گردد. در مورد های نادر، به نظر می‌رسد که ماهیچه قلب را تحت نتیجه قرار داده و می‌تواند منتهی به ناهنجاری یا نارسایی قلبی گردد. مقامات بهداشت و درمان نیجریه نکاتی از مسمومیت با کلروکین را بیان داده‌اند و در 23 مارس، مردی تقریباً 60 ساله و همسرش پس از خویش‌درمانی با کلروکین فسفات مشتق شده از دستگاه تمیزکننده مخزن ماهی، به شدت بیمار شدند. این مرد نهایتا درگذشت و همسرش تحت مراقبت‌های شدید قرار گرفت.

مقالات گذشته در کاتالوگ Nature در 18 مارس، از هیدروکسی کلروکین با درجه مسمومیت کمتر، به منزله ی درمانی موثر برای عفونت کووید 19 نام‌ آورده هست. این مشتق بطور گسترده‌ای برای درمان بیماری‌هایی سان آرتریت روماتوئید در دسترس هست و محققان چینی حداقل هفت آزمایش بالینی در اکنون تمام با استفاده از هیدروکسی کلروکین برای درمان عفونت را دارند.

ترکیب هیدروکسی کلروکین با آزیترومایسین

یکی بقیه از ترکیبات دارویی که برای درمان بیماری کرونا  استفاده می‌گردد ترکیب هیدروکسی کلروکین با آزیترومایسین از گروه آنتی‌بیوتیک‌ها هست که دارای پیامد‌های سودمند در بیماران بوده هست، لیکن مشروعیت آن از طرف خیلی از پزشکان مورد سوال هست.

پزشکان در مارسی فرانسه، مطالعه‌ای بر روی شمار کمی از بیماران (36) تمام داده‌اند و بر این باورند که ترکیب هیدروکسی کلروکین و آزیترومایسین شاید در کم شدن مقدار ویروس یافت شده در بخش خاصی از بدن موثر باشد. این مطالعه بطور گسترده‌ای مورد استناد قرار گرفته هست و ولو ترامپ هم اظهار داشته که این یافته می‌تواند جریان بازی را تحول دهد.

“لیکن نتایج به دست آمده مورد تمایز هست و آزمایشات بالینی بی ثمر بوده هست.

تا به به حال، هیچ اثر روشنی مبنی بر اینکه کلروکین یا هیدروکسی کلروکین یک گزینه درمانی برای درمان کرونا هست، وجود ندارد. ” به نقل از Gaeten Burgio که محقق پزشکی در دانشگاه ملی استرالیا هست. ” آزمایشات بالینی زیادتر به ما خواهند گفت که آیا هیدروکسی کلروکین یا کلروکین گزینه‌های قابل قبولی برای درمان کووید-19 هست.”

Gaeten Burgio در خصوص انبار و نگهداری داروی هیدروکسی کلروکین هشدار می‌دهد چرا که این دارو برای معالجه بیماران مبتلا به بیماری خویش ایمنی لوپوس، خیلی شاخص هست.

 


 

منبع:
منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *