غذا با مرغ و سیب زمینی – آموزش ۴ غذای خوشمزه و تند
غذا با مرغ و سیب زمینی نیز خیلی ساده می باشد و از طرفی بقیه بسیاری زود حاضر می گردد. جذاب می باشد بدانید این مواد غذایی در کنار خوراکی های متفاوت می تواند گوناگونی بسیاری به برنامه هفتگی شما بدهد. در باقی مطلب آموزش غذاهای خیلی لذیذی را یاد خواهید گرفت.
غذا با مرغ و سیب زمینی ( کوکو مرغ)
مواد مورد نیاز | مقدار |
سینه مرغ | یک عدد |
پیاز | یک عدد برتر |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
تخم مرغ | یک عدد |
نمک | یک قاشق چای خوری |
سیر | یک حبه خورد شده |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
مراحل پخت:
- برای تهیه غذا با مرغ و سیب زمینی اول یک سینه مرغ را بردارید و با چاقو نگینی خرد نمایید. بنابراین مرغ های نگینی شده را با چاقو سان سبزی ریز خرد نمایید. توانایی دارید برای این حاصل
- بنابراین مرغ های خرد شده را داخل کاسه می ریزیم. در ظرفی بقیه پیاز ها رنده می کنیم و آب آن را جدا می کنیم.
- در این قسمت پیاز و سیب زمینی های رنده شده را به مرغ افزوده می کنیم و مناسب نیز می زنیم. بنابراین سیر، نمک، فلفل و تخم مرغ را هم افزوده می کنیم و با دست مناسب ترکیب مواد غذایی را با یک بقیه مخلوط می کنیم.
- داخل یک ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و پس از داغ شدن مخلوط مرغ و سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری به شکل گرد داخل ماهیتابه برای سرخ شدن می ریزیم.
تهیه سس اعلا :
برای تهیه سس این غذا فقط کافیست ۲ قاشق سس سفید + یک قاشق سس قرمز + یک قاشق چایخوری نمک + یک استکان آب جوش را با هم دیگر مناسب مخلوط نمایید.
باقی مطلب پخت :
بنابراین وقتی که کوکوهای مرغ داخل ماهیتابه تماماً سرخ شده می باشد به آن این سس را افزوده می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه با درب بسته اجازه می دهیم مواد پخته گردد.
وقتی که اصطلاحاً آب سس تماماً گرفته شد درب ماهیتابه را بردارید و روی غذا رو کمی گشنیز می ریزیم.
در پایان در یک ظرف جداگانه غذا را سرو و میل نمایید.
طرز تهیه غذا مرغ و سیب زمینی با سس رژیمی
در آموزش غذا با مرغ و سیب زمینی در این قسمت شما نوعی غذای اسکاندیناوی را یاد خواهید گرفت. آنان نصف بشقاب از سبزیجات و صیفی جات پر می کنند بنابراین کنار آن ۲۵ درصد پروتئین و ۲۵ درصد نشاسته قرار می دهند.
مواد مورد نیاز | مقدار |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
فیله مرغ | نیم کیلو |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل | به اندازه ی مورد تمایل |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
پاپریکا | یک قاشق غذاخوری سر پر |
آبغوره یا سرکه سیب | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده |
پنیر پارمزان | یک قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | یک قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | یک عدد زرد + یک عدد نارنجی |
بروکلی | تعدادی شاخه به دلخواه |
هویج | یک عدد |
طرز تهیه:
- اول ۲ سیب زمینی را مناسب می شوییم و داخل یک قابلمه پر از آب می گذاریم و درب آن را می بندیم. اجازه می دهیم آب جوش بیاید.
- وقتی که آب جوش آمد درب ظرف سیب زمینی ها را بر می داریم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا تماماً سیب زمینی ها آبپز شوند.
- چربی های افزوده ی فیله مرغ را از آن جدا می کنیم. بنابراین مرغ ها را مناسب می شوییم.
- سیر ها را رنده می کنیم. نمک + ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن افزوده می کنیم. با ته قاشق روی سیر های رنده شده را فشار می دهیم. شبیه دانه های نمک زبر می باشد یاری می کند تا مناسب سیر به نیکی له گردد. این حاصل برای این می باشد که روغن زیتون به نیکی طعم دار گردد.
- بعد از طعم دار شدن روغن زیتون به آن یک قاشق غذاخوری سر پُر پودر پاپریکا + فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری + یک قاشق و نیم آبغوره ( آبغوره موجب نرمی گوشت مرغ می گردد ) + یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده + یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان + یک قاشق غذاخوری ماست چکیده را با هم دیگر به نیکی مخلوط می کنیم.
- کل فیله های مرغ را می گذاریم داخل ترکیباتی که در بالا تهیه نموده ایم. مرغ ها را با قاشق مناسب نیز می زنیم تا ترکیباتی که تهیه نموده ایم به نیکی به خرد مرغ رود. در کنار این این حاصل موجب می گردد تا بوی نامناسب مرغ تماماً از آن گرفته گردد.
- بنابراین روی ظرف غذا فویل می کشیم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
- در این نیم ساعت صیفی جات خویش را حاضر می کنیم. فلفل دلمه ای ها + هویج را خرد می کنیم. اگر چه توانایی دارید از بقیه سبزیجات هم بهره ببرید.
- کمی روغن زیتون اعلا سرخ کردنی را داخل ماهیتابه می ریزیم و پس از گرم شدن سبزیجات به کنار نمک + پودر پاپریکا + فلفل را داخل آن را می ریزیم.
- درب ماهیتابه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه سبزیجات پخته شوند.
- بعد از نیم ساعت فیله ها را از یخچال خارج می کنیم. ماهیتابه ی نچسب و نسوز برای پخت مرغ ها مورد نیاز می باشد.
- وقتی که ماهیتابه تماماً داغ شد فیله های مرغ را به کنار کل مواد به آن افزوده می کنیم. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف مرغ را سرخ می کنیم. ( به خاطر وجود روغن زیتون داخل خویش مواد مرغ بقیه نیازی به افزوده کردن مرغ نداریم.)
- در این قسمت فقط کافیست با سیب زمینی های آبپز، سبزیجات پخته شده و مرغ سرو خویش را به اندازه ی دلخواه پر نمایید.
خوراک مرغ استانبولی
تهیه غذا با مرغ و سیب زمینی از گوناگونی خیلی بالایی دارا می باشد. در باقی مطلب شما خوراک مرغ استانبولی را یاد خواهید گرفت. این غذا سریعاً حاضر می گردد و مواد غذایی آن تماماً در دسترس می باشد.
مواد مورد نیاز | مقدار |
پیاز | ۳ عدد کوچک و ۲ عدد کوچک |
سیر | ۵ حبه |
روغن | به مقدار مورد نیاز |
برنج | ۳ تا ۴ پیمونه |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | یک عدد |
هویج | ۴ عدد |
چوب دارچین | ۲ عدد |
هل | ۲ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار مورد نیاز |
گوجه | ۱ عدد |
مراحل تهیه:
- اول ۳ عدد پیاز و ۲ حبه سیر را خرد نموده و در کمی روغن تفت می دهیم.
- سینه ی مرغ را نگینی خرد می کنیم و به پیاز و سیر های در اکنون تفت آن را افزوده می کنیم. دانه های هل خرد شده را به آن افزوده می کنیم و مناسب نیز می زنیم.
- هویج ها را پوست کنده و نگینی شده به مرغ های در اکنون تفت افزوده می کنیم. کمی بعد دو چوب دارچین را به مرغ ها افزوده می کنیم.
- یک لیوان آب جوش به محتوای داخل ماهیتابه افزوده می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم تماماً پخته گردد.
مراحل تهیه استانبولی:
- ابتدا از کل برنج را در آب می گذاریم تا خیس بخورد.
- بنابراین ۲ عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و داخل ماهیتابه آن را تفت می دهیم. کمی بعد به آن سیب زمینی های نگینی شده را افزوده می کنیم. پس از ۵ دقیقه گوجه های نگینی شده + زردچوبه + کمی نمک + یک قاشق رب را هم به آن افزوده می کنیم و اجازه می دهیم کمی با یک بقیه پخته شوند.
- در این قسمت آب برنج را می گیریم و برنج را به محتوای غذایی تهیه شده افزوده می کنیم و مناسب نیز می زنیم. بنابراین به اندازه یک لیوان به آن آب افزوده می کنیم. کمی که آب برنج بخار شد درب را می گذاریم. مجدد پس از ۱۵ دقیقه برنج را نیز می زنیم و روی آن یک کره را خرد می کنیم.
- درب قابلمه برنج را می گذاریم تا کره ها مناسب آب گردد و مجدد آن را نیز می زنیم. درب را می بندیم و اجازه می دهیم تا برنج همه دم بکشد.
- در این مدت لحظه توانایی دارید برای کنار غذای خویش سالاد شیرازی یا ماست و خیار هم درست نمایید.
- وقتی که استانبولی دم آمد و مرغ تماماً پخته شد. غذا را سرو نموده و میل نمایید.
خوراک مرغ با پوره سیب زمینی
از بقیه غذا با مرغ و سیب زمینی توانایی دارید خوراک مرغ با سیب زمینی پوره با تره فرنگی را آموزش ببینید و آن را در غذاهای هفتگی خویش جای دهید.
مواد مورد نیاز | منبع |
ران مرغ | ۴ عدد |
پیاز سرخ شده | ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن کنجد | ۳ قاشق سوپ خوری |
زعفران دم نموده | یک قاشق چایخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
سیب زمینی پخته شده | ۲ عدد |
شیر | ۲ قاشق سوپ خوری |
تره فرنگی خرد شده | ۴ قاشق سوپ خوری |
پنیر لبنه | ۵ قاشق سوپ خوری |
قرص عصاره مرغ | یک عدد |
روغن زیتون | به مقدار مورد نیاز |
فلفل و زردچوبه | به مقدار مورد نیاز |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
سبزی معطر و آویشن | یک قاشق چایخوری |
مراحل تهیه:
- ران های مرغ را به کنار زعفران دم نموده + کنار تره فرنگی + زردچوبه + روغن کنجد + نمک و فلفل مخلوط می کنیم. بعد در یخچال می گذاریم تا طعم دار گردد.
- بنابراین مرغ و محتوای آن را از یخچال خارج می کنیم و داخل ماهیتابه به مدت ۳۰ دقیقه سرخ می کنیم. بنابراین پیاز سرخ شده را هم به آن افزوده می کنیم. ( در صورتی که تره فرنگی ندارید توانایی دارید از پیازچه بهره ببرید.)
- فلفل دلمه ای ها را هم افزوده می کنیم و اجازه می دهیم تماماً تفت بخورند و در پایان یک لیوان آب جوش به آن افزوده می کنیم.
- سیب زمینی های پخته شده را با گوشتکوب له می کنیم و آن را به شکل پوره در می آوریم. پنیر + سبزیجات معطر + آویشن + شیر را افزوده نموده و به نیکی آن را مخلوط می کنیم.
- حالا پس از حاضر شدن خوراک مرغ و پوره ی سیب زمینی آن را در ظرف مطلوب سرو نمایید.
در پایان:
غذا با مرغ و سیب زمینی را می توان یک غذای همه دانست. این دو ترکیبی از نشاسته و پروتئین می باشند در ثمر یاری می کنند تا شما مدت لحظه زیادتری حس سیری نمایید و از طرف بقیه انرژی در روز بعد وعده غذایی را تماماً آماده سازی می کنند.