برای پوک شدن کیک اسفنجی چه باید کرد؟ ( 2 نکته ساده)
برای پوک شدن کیک اسفنجی چه باید کرد؟
کیک اسفنجی نوعی کیک است که از ترکیب تخم مرغ، شکر، آرد و بیکینگ پودر تهیه می شود. نام “اسفنجی” به دلیل بافت نرم و پفکی آن است که به دلیل حجم بالای هوا در داخل آن ایجاد می شود. این کیک معمولاً با شیرینی ها و کرم های مختلف تزیین و مصرف می شود و یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است. شاید تا به حال به مشکل پوک نشدن کیک اسفنجی بر خورده باشید. در ادامه این مقاله علت پوک نشدن کیک اسفنجی و روش های پوک شدن آن را بررسی خواهیم کرد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
علت پوک نشدن کیک
موارد زیر باعث پوک نشدن کیک می شوند:
- استفاده از مواد تر و خمیری: استفاده از تخم مرغ و روغن بیشتر در خمیر کیک، می تواند باعث جلوگیری از پوک شدن آن شود.
- استفاده از آرد سفید و پودر کره تارتار: این دو ماده باعث تقویت ساختار کیک می شوند و از پوک شدن آن جلوگیری می کنند.
- استفاده از پودر خمیر پزی: استفاده از پودر خمیر پزی می تواند باعث تقویت ساختار کیک و جلوگیری از پوک شدن آن شود.
روش پوک شدن کیک اسفنجی
برای پوک شدن کیک اسفنجی می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
- استفاده از تخم مرغ: با افزودن تعداد بیشتری تخم مرغ به مواد کیک اسفنجی خود، می توانید برای آن پوکی بیشتری به وجود آورید.
- استفاده از بیکینگ پودر با سدیم بی کربنات: با افزودن یک قاشق چایخوری از بیکینگ پودر و نیم قاشق چایخوری سدیم بی کربنات به مواد کیک اسفنجی، می توانید هوای بیشتری را در آن به وجود آورید و پوکی آن را افزایش دهید.
- استفاده از اسید خوراکی: با انتقال یک قاشق چایخوری اسید خوراکی (نظیر اسید لیمو یا اسید استریک) به مواد کیک خود، می توانید پوکی بیشتری در کیک ایجاد کنید.
سخن پایانی
با رعایت کردن مواردی که در بالا ذکر شد، شما میتوانید یک کیک اسفنجی پوک شده تهیه نمایید. حتما نکاتی که از پوک شدن کیک جلوگیری می کند را نیز در نظر داشته باشید.
حتما بخوانید : 5 طرز تهیه ترشی سیر از ساده و فوری تا مجلسی و اسپایسی
منبع : rezim.ir