چگونه کیک یزدی را تازه نگه داریم؟ (2 نکته ساده)
چگونه کیک یزدی را تازه نگه داریم؟
کیک یزدی مثل سایر انواع شیرینی ها و کیک ها، پس از گذشت زمان تازگی خود را از دست داده و سفت می شود. اما چگونه کیک یزدی را تازه نگه داریم؟ خوشبختانه ترفندهایی وجود دارند که با بکارگیری آن ها می توان این کیک ها را برای مدت زمان بیشتری تازه نگه داشت. پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب ما را دنبال کنید تا شما را با این ترفندهای حرفه ای به طور کامل آشنا کنیم.
بهترین ترفندهای تازه نگه داشتن کیک یزدی
به طور معمول کیک یزدی حدود 2 الی 3 روز در یخچال تازگی خود را حفظ می کند و پس از آن به دلیل از دست دادن آب، خشک می شود. برای افزایش ماندگاری این کیک ها می توانید یکی از راه های زیر را امتحان کنید:
1- کیک ها را درون جعبه قرار ندهید!
یکی از راه های افزایش ماندگاری کیک یزدی این است که به جای قرار دادن این کیک ها درون جعبه، آن ها را داخل پلاستیک یا ظرف درب بسته قرار دهید. به دلیل این که درب جعبه های شیرینی به طور کامل بسته نمی شود و هوا درون آن ها جریان دارد، کیک های داخل جعبه زودتر از کیک هایی که درون ظروف درب بسته قرار دارند تازگی خود را از دست می دهند.
2- استفاده از میوه برای افزایش ماندگاری کیک یزدی!
اگر این سوال برای شما نیز به وجود آمده است که “چگونه کیک یزدی را تازه نگه داریم؟” باید بگوییم که می توانید از میوه ها استفاده کنید! برای این کار کافی است یک یا چند میوه را درون ظرف کیک یزدی بیندازید. میوه ها به دلیل رطوبتی که دارند از تبخیر آب درون کیک یزدی جلوگیری می کنند و ماندگاری آن را افزایش می دهند. برخی از افراد به جای استفاده از میوه، از یک تکه نان خیس خورده استفاده می کنند.
3- کیک ها را داخل فریزر بگذارید!
شما می توانید برای تازه نگه داشتن کیک یزدی، این شیرینی را درون فریزر برای ماه ها نگهداری کنید. برای این کار باید آن ها را به خوبی بسته بندی نمایید تا بوی سایر مواد نگهداری شده در فریزر را به خود جذب نکنند. با این روش هر گاه بخواهید می توانید کیک ها را از فریزر درآورده و پس از باز شدن یخشان، آن ها را نوش جان نمایید.