دکوراسیون 2016 

دکوراسیون 2016 

دکوراسیون 2016  دکوراسیون 2016  رنگ شاد با تم خنثی احتمالاً به نظر غیر معمول برسد لیکن گفتنی هست که این سبک جزو منعطف ترین ترکیب

مشاهده مطلب
روانشناسی دکوراسیون منزل

روانشناسی دکوراسیون منزل

روانشناسی دکوراسیون منزل روانشناسی دکوراسیون منزل دکوراسیون داخلی سبک سرزمین ما دارای خصوصیت هایی می باشد که از ارزشی ویژه دارا می باشد. خصوصیت هایی

مشاهده مطلب
چرا نان برنجی خشک می شود ؟ (3 نکته ساده)

چرا نان برنجی خشک می شود ؟ (3 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا نان برنجی خشک می شود ؟ (3 نکته ساده)

چرا نان برنجی خشک می شود ؟

نان برنجی یکی از شیرینی های سبک و خوشمزه نوروزی است که در طرح ها و طعم های مختلف تهیه می شود. این شیرینی محبوب سوغات کرمانشاه بوده و به خاطر داشتن هل و گلاب، از عطر فوق العاده ای برخوردار است. جالب است بدانید نان برنجی بیشتر در شهرهای کرمانشاه، گیلان، قزوین، شیراز، یزد و اغلب شهرهای شمالی تهیه می شود. با این حال بسیاری از افراد هنگام پخت نان برنجی با این سؤال روبرو می شوند که چرا نان برنجی خشک می شود؟ در واقع خشک شدن نان برنجی دلایل مختلفی دارد که افزایش مقدار شکر یکی از دلایل اصلی آن می باشد.

بر همین اساس در ادامه قصد داریم به دلایل خشک شدن نان برنجی اشاره کنیم. بنابراین تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

آیا می دانید چرا نان برنجی خشک می شود؟

آیا می دانید چرا نان برنجی خشک می شود؟

همان طور که اشاره کردیم اضافه کردن شکر زیاد می تواند موجب خشک شدن نان برنجی شود. علاوه بر این خشک شدن شیرینی برنجی می تواند به دلایل زیر باشد:

  • از هم زدن زیاد خمیر هنگام تهیه آن خودداری کنید. این کار موجب به روغن افتادن خمیر شده و باعث می شود شیرینی بعد از پخت خشک شود.
  • توصیه می شود هنگام پهن کردن خمیر نان برنجی بر روی میز، از کاغذ روغنی استفاده کنید. این کار مانع استفاده زیاد از آرد می شود. توجه داشته باشید استفاده مداوم از آرد خمیر شما را بی کیفیت کرده و در نهایت موجب خشک شدن نان برنجی خواهد شد.
  • اگر نان برنجی با دمای بسیار زیاد و برای مدتی طولانی پخته شود، احتمال خشک شدن آن وجود دارد.

فوت و فن های مهم در تهیه نان برنجی

فوت و فن های مهم در تهیه نان برنجی

توجه به نکات زیر در پخت نان برنجی می تواند از خشک شدن شیرینی های شما جلوگیری کند.

  1. هنگامی که آرد برنج در حال استراحت است، آب را به خود جذب می کند. همین مسئله کیفیت شیرینی های شما را افزایش می دهد.
  2. به هیچ عنوان هنگام پخت نان برنجی از گلاب زیاد استفاده نکنید؛ چرا که موجب سفت شدن و خشک شدن شیرینی ها خواهد شد.
  3. توصیه می شود برای پخت نان برنجی از سینی فر استفاده نکنید. این کار موجب تیره تر شدن رنگ شیرینی ها می شود.

نکات مهم تهیه نان برنجی


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *