درمان ریشه دندان

درمان ریشه دندان

درمان ریشه دندان درمان ریشه دندان یکی از خدمات بسیار مهم دندانپزشکی و اقدامات اولیه پیش از ارتودنسی و ایمپلنت به شمار می ‌آید. درمان

مشاهده مطلب

بخور نخورهای تیروییدی

تیرویید که غده‌ای پروانه‌ای شکل و کوچک است، در جلوی گردن قرار دارد و با وجود کوچکی اندازه‌اش، نقش بسیار بزرگی در سلامت ما دارد؛

مشاهده مطلب
چرا شیرینی پنجره ای به قالب می چسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی پنجره ای به قالب می چسبه؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شیرینی پنجره ای به قالب می چسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی پنجره ای به قالب می چسبه؟

شیرینی پنجره ای که با نام های منقا یا نان پنجره ای هم شناخته می شود، یکی از شیرینی های خوشمزه

ایرانی است. نان پنجره ای در ایران با دو دستور پخت متفاوت تهیه می شود. اگر بخواهید از آن به عنوان نان

استفاده کنید، کافی است به جای شکر، نمک را به مواد اضافه کنید. اگر شکر را در دستور پخت قرار دهید، نتیجه

این کار یک شیرینی خوشمزه خواهد بود که می توانید با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید.

طرز تهیه شیرینی پنجره ای بسیار راحت است و هیچ نیازی به همزن یا فر ندارد. در ادامه این متن به بررسی

دلایل چسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب می پردازیم. زمانی که قالب را در ظرف مایه شیرینی پنجره ای

قرار می دهید، باید سریع آن را برداشته و در روغن بگذارید. نگه داشتن طولانی مدت قالب در روغن، باعث

چسبیدن شیرینی به آن می شود. پس وقتی قالب را در روغن قرار می دهید، بلافاصله چند بار آن را تکان دهید

تا مایه شیرینی پنجره ای کاملا از آن جدا شود.

دلایل چسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب چیست؟

– داغ بودن قالب: یکی از دلایل چسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب، داغ بودن بیش از حد قالب است. زمانی

که قالب را زیاد داغ می کنید، مایه شیرینی پنجره ای به آن می چسبد و وقتی می خواهید شیرینی را از قالب

جدا کنید، شکسته و خراب می شود. برای جلوگیری از به وجود آمدن این مشکل، زمانی که روغن به اندازه کافی

داغ شد، قالب را فقط برای چند ثانیه در روغن قرار دهید و سپس بردارید. شعله زیر ماهیتابه نباید به قدری زیاد

باشد که روغن را بیش از حد داغ کند. علاوه بر این، نباید قالب را برای مدت طولانی در روغن نگه دارید.

– سرد بودن روغن: همانقدر که داغ بودن روغن در چسبیدن مایه شیرینی پنجره ای به قالب موثر است، سرد

بودن روغن هم می تواند باعث چسبیدن مایه به قالب و خراب شدن شیرینی شود. بهترین دما برای روغن، 360

درجه سانتی گراد است. بهتر است روغن را در این دما نگه داشته و سپس قالب را در آن بگذارید.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *