گام های مهم برای تناسب اندام

گام های مهم برای تناسب اندام

یکی از بهترین راه های حفظ تناسب اندام عادت به انجام تمرین های قدرتی با وزنه های سنگین است. البته این بدان معنا نیست که باید در اولین جلسه با وزنه های سنگین و بیشتر از حد توانتان تمرین کنید.

مشاهده مطلب
چرا شیرینی بهشتی از قیف بیرون نمیاد؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی بهشتی از قیف بیرون نمیاد؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شیرینی بهشتی از قیف بیرون نمیاد؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی بهشتی از قیف بیرون نمیاد؟

شیرینی بهشتی یکی از شیرینی‌های مشهور ایران است که به احتمال زیاد اکثر افراد در بین شیرینی‌های عید نوروز آن را امتحان کرده‌اند. این شیرینی با توجه به موادی که در داخل آن وجود دارد، دارای بافت نرمی است که باعث شده تا به عنوان یکی از گزینه‌های افراد برای تهیه شیرینی عید باشد.

افرادی که این شیرینی را در منزل تهیه می‌کنند، بعضاً گزارش داده‌اند که شیرینی از قیف بیرون نمی‌آید. در چنین حالتی در قالب‌ریزی شیرینی به مشکل برخواهید خورد. علت وقوع چنین امری می‌تواند موارد مختلفی را شامل شود که در این مقاله می‌خواهیم به بررسی مهم‌ترین آنها بپردازیم.

علت بیرون نیامدن شیرینی بهشتی از قیف چیست؟

عوامل مختلفی می‌توانند باعث بیرون نیامدن شیرینی بهشتی از قیف مربوطه شوند. از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

خشکی قیف

خشک‌بودن قیف مورد استفاده برای قالب‌گیری شیرینی بهشتی می‌تواند عاملی برای بیرون نیامدن آن از سر ماسوره‌ای قالب باشد. چنین عاملی می‌تواند کل فرایند شیرینی پزی ما را با مشکل مواجه سازد. برای پیشگیری از وقوع این امر می‌توان با چرب کردن بخش داخلی قیف، حرکت آن را تسهیل نماییم.

آرد زیاد

استفاده از آرد زیاد در تهیه مایه شیرینی، باعث می‌شود تا خمیر تهیه شده حالت بسیار سفتی به خود بگیرد. این سفتی بیش از حد باعث می‌شود که انعطاف پذیری خمیر تهیه شده به حداقل رسیده و عبور آن از قیف به سختی صورت بگیرد.

برای پیشگیری از وقوع چنین امری توصیه می‌شود تا هنگام اضافه نمودن آرد به مایه شیرینی بهشتی، این کار را به‌آهستگی و مرحله‌به‌مرحله انجام دهید. با این کار می‌توان از سفت‌شدن بیش از حد مخلوط تهیه شده پیشگیری نمود.

روغن کم در مایه شیرینی

روغن کم در مایه شیرینی

گاهی اوقات میزان روغن استفاده شده در مایه شیرینی بهشتی کمتر از آن میزانی است که باید باشد. چنین امری سبب می‌شود که مخلوط آماده شده حالت خشکی به خود بگیرد که انعطاف‌پذیری چندانی ندارد؛ بنابراین استفاده مناسب از روغن در مواد اولیه تضمین کننده موفقیت در مراحل بعدی تولید شیرینی خواهد بود.

سردی مواد اولیه

سردی مواد اولیه تولید شیرینی بهشتی می‌تواند عاملی برای عدم عبور مناسب محتویات از سر قیف باشد. سردشدن مواد اولیه می‌تواند باعث انجماد موادی همچون روغن موجود در ترکیبات شیرینی شود. چنین امری حرکت از داخل قیف را با مشکل مواجه می‌کند.

موارد بالا، نمونه‌هایی از علل عبورنکردن محتویات شیرینی بهشتی از قیف مربوطه هستند. توصیه می‌شود تا با رعایت موارد بالا از مشکلات مربوط به عبورنکردن محتویات از قیف پیشگیری نمایید.

 


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *