۹ غذای رژیمی با بادمجان

۹ غذای رژیمی با بادمجان

۹ غذای رژیمی با بادمجان بادمجان یک محصول شگفت‌انگیز و چندکاره است که چند سالی به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین سبزیجات در آشپزی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

مشاهده مطلب
فشن شوی عروس Pronovias- In Bloom 2019

فشن شوی عروس Pronovias- In Bloom 2019

فشن شوی عروس Pronovias- In Bloom 2019 برند پرونویاس یکی از مشهور‌ترین و پرطرفدار‌ترین برندهای دنیا می‌باشد. در صورتی که فشن شویی باشد که مشهورترین هنرمندان ، اینفلوئنسرها

مشاهده مطلب
چرا زولبیا لوله ای نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا زولبیا لوله ای نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا زولبیا لوله ای نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا زولبیا لوله ای نمیشه

شیرینی زولبیا یکی از محبوب ترین شیرینی های سنتی ایرانی است که در هر مناسبت و جشنی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مشکلاتی که ممکن است در تهیه این شیرینی به وجود آید، این است که برخی افراد نمی توانند آن را به صورت لوله ای درست کنند و در نتیجه شکل آن به صورت حلقه ای یا قطره ای شکل می گیرد. در این مقاله، به بررسی علل عدم لوله ای شدن این شیرینی پرداخته ایم.

دلایل لوله ای نشدن زولبیا

دمای روغن: یکی از مهم ترین عوامل در تهیه شیرینی زولبیا به صورت لوله ای، دمای روغن است. در صورتی که دمای روغن مناسب نباشد، شیرینی نمی تواند به صورت لوله ای شکل بگیرد و به جای آن، شکل حلقه ای یا قطره ای به وجود می آید. برای تهیه شیرینی زولبیا به صورت لوله ای، دمای روغن باید به‌طور دقیق و با توجه به نوع روغن استفاده شده تنظیم شود.

آرد: آرد نیز یکی از مهم ترین عوامل در تهیه این شیرینی به صورت لوله ای است. در صورتی که آرد به درستی مخلوط نشود و در مرحله وَرز دادن خمیر بافت نداشته باشد شیرینی نمی تواند به صورت لوله ای شکل بگیرد و به جای آن، شکل حلقه ای یا قطره ای به‌وجود می آید.

سرعت ریختن خمیر: سرعت ریختن خمیر در روغن نیز می تواند تأ‌ثیر بسزایی در شکل گرفتن این شیرینی به صورت لوله ای داشته باشد. در صورتی که سرعت ریختن خمیر داخل روغن پایین باشد بعد از پخته شدن قسمت های قبلی خمیر جدید ریخته می شود که باعث می شود شکل پذیری این شیرینی پایین بیاید.

راه های لوله ای شدن

استفاده از فنجان پلاستیکی: یکی از راه هایی که برای لوله ای شدن شیرینی زولبیا می توان استفاده کرد استفاده از فنجان پلاستیکی است. برای این کار، مخلوط آماده شده شیرینی را در فنجان پلاستیکی ریخته و سپس با استفاده از یک ماسوره کوچک، شیرینی را به صورت دایره ای درون روغن سرخ کنید. در این روش، با توجه به شکل دایره ای فنجان، شیرینی به صورت لوله ای شکل خواهد گرفت.

استفاده از شیره آملتاس: شیره آملتاس یکی از مواد شیرینی دارای طعم خوشمزه‌ای است که در تهیه شیرینی‌های سنتی ایرانی مانند زولبیا استفاده می‌شود. برای لوله ای شدن شیرینی زولبیا، می‌توانید از شیره آملتاس نیز استفاده کنید.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *