چرا خمیر بامیه به دست میچسبه؟ (2 نکته ساده)
چرا خمیر بامیه به دست میچسبه
شیرینی بامیه یکی از شیرینی های محبوب در کشور های مختلف است. بامیه یکی از خوراکی های محبوب و پرطرفدار در بین مردم ایران است. بسته به منطقه و سلیقه ی مردم، ترکیب مواد مصرفی و شکل ظاهری این شیرینی متفاوت است. این شیرینی به صورت طویل و تو خالی به دست می آید و از خمیری شیرین به همراه آرد شیرینی پزی ساخته می شود. اما اغلب اتفاق می افتد که خمیر به دست ها چسبیده و رفته رفته مشکل ساز می شود. در این مقاله به دلیل چسبیدن خمیر به دست و راهکارهایی برای پیشگیری از آن پرداخته خواهد شد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
دلایل چسبیدن خمیر بامیه به دست
دلایل چسبیدن خمیر شیرینی بامیه به دست ممکن است عبارت باشد از: مصرف روغن بیش از حد در دست می تواند باعث چسبیدن خمیر شیرینی به دست شود. بنابراین در حین تهیه خمیر باید از مقدار مناسبی روغن استفاده کرد. رطوبت بالای دست می تواند باعث چسبیدن خمیر به دست شود. برای رفع این مشکل می توانید دست خود را به کمک آرد خشک کنید. نحوه مخلوط کردن مواد در تهیه خمیر نیز می تواند به چسبیدن خمیر به دست منجر شود. باید مواد را به صورت کاملا یکنواخت و با دقت مخلوط کنید و به تعادل مواد توجه کنید. استفاده از آرد نامناسب می تواند باعث چسبیدن خمیر شیرینی به دست شود. برای تهیه خمیر باید از آرد سفید استفاده کنید.
جلوگیری از چسبیدن به دست
برای پیشگیری از چسبیدن خمیر بامیه به دست می توانید از روش های زیر استفاده کنید: برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست، میتوانید دست های خود را قبل از شروع به کار با آب بشویید. در طول کار نیز میتوانید دست های خود را چندین بار با آب بشویید. یک روش دیگر برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست استفاده از روغن است. شما می توانید قبل از شروع به کار دست های خود را با روغن چرب کنید تا خمیر به دست چسبیده نشود. با پاشیدن کمی آرد روی دست های خود می توانید جلوی چسبیدن خمیر به دست را بگیرید. استفاده از دستکش یکی دیگر از راه حل هایی است که می توانید برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست به آن روی بیاورید. با استفاده از دستکش، می توانید خمیر را راحت تر با دست های خود تغییر شکل دهید.