مفیدترین دانههای خوراکی کدامند؟
دانههای خوارکی خوب ترین اسنکهایی می باشند که هر آن میتوانید بخورید، مخصوصاً در صورتی که دانهای که گزینش مینمایید یکی از 9 دانه زیر باشد.
به بیان آلامتو به قول آوای سلامت ؛ در اینجا باید با 9 دانه خوراکی که نیکوتر می باشد هر روز آنان را در رژیم غذایی خویش بگنجانید، زیادتر شناسایی شده می باشد:
دانه های چیا:
تنها دو قاشق غذاخوری از این دانه ها شامل نزدیک به 10 گرم فیبر می باشد. دانه های چیا این دانه ها سرشار از پروتئین، چربی های امگا 3، کلسیم، منگنز و فسفر می باشد. دانه های چیا ضمناً سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشند.
آنتی اکسیدان ها به مقابله با تشکیل رادیکال های آزاد که باعث آسیب به مولکول های سلولی، تسریع روند پیری و تعامل در بروز بیماری هایی از قبیل سرطان میگردد، می پردازند.
ضمناً بخوانید: خواص دانه چیا
برنج قهوه ای:
آنتی اکسیدان حاضر در این برنج 30 مقابل زیادتر از برنج سفید می باشد. برنج قهوه ای ضمناً منبع نیکو فولات، منیزیوم، فسفر، روی، ویتامین ب 6 و نیاسین هم به محسوب می رود.
دانه کدو تنبل:
سرشار از ویتامین ب، آهن، منیزیم، زینک و پروتئین می باشد. پروتئین های تخمه کدو به مقدار بسیاری در اسیدآمینه ای به نام تریپتوفان متوجه شده اند که موجب کم شدن مقدار استرس و اضطراب می شوند.
این دانه ها ضمناً شامل مقدار بسیاری از اسیدهای چرب مهم می باشند که به سلامت رگ های خونی یاری می کنند و کلسترول نامناسب خون را پایین می آورند.
کوینولا:
در صورتی که به جست و جو منابع پروتئین سالم هستید، کوینولا یکی از این گزینه ها می باشد و در هر فنجان 8 گرم پروتئین دارد. کوینولا ضمناً سرشار از فیبر و آهن و یک منبع فاقد گلوتن انگاشته میشود.
دانه های کتان:
این دانه ها، منبع فیبرهای محلول می باشند، مقدار کلسترول را کم شدن داده و موجب می شوند که حس سیری بلند مدتی داشته شوید. دانه کتان مقدار قند خون را هم کنترل می کند.
دانه کتان شامل مقدار بسیاری اسیدهای چرب امگا 3 می باشد که برای سلامت چشم ها و مغز سودمند بوده و تری گلیسیرید را کم شدن می دهد.
ضمناً بخوانید: خواص تخم کتان
شاه دانه:
این دانه های ریز شامل فیبرهایی می باشند که برای سلامت قلب و سامانه گوارشی سودمند می باشند. شاه دانه به علت دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 برای سلامت پوست و مو زیاد سودمند می باشد.
امگا 3 ها ضمناً التهاب را کم شدن می دهند و سلامت قلب و عروق و مغز را ضمانت می کنند. از این گذشته شاه دانه شامل ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول می باشد که مقدار کلسترول خون را پایین می آورد.
دانه های آفتابگردان:
هر ا اونس از این دانه ها، نیمی از احتیاج روزمره شما به ویتامینEرا رفع می کند.
این دانه ها ضمناً سرشار از چربی های سالم می باشند. دانه آفتابگردان منبع فوق العاده ویتامین ب و فولات انگاشته می گردد. ایندانه ها از سامانه ایمنی و سلامت بدن خصوصاً در دوره بارداری حفاظت می کنند.
دانه کنجد:
یک گزینش هوشمند برای کم شدن پهنا کلسترول نامناسب و تری گلیسیرید می باشد، از ابتلا به فشار خون بالا جلوگیری نموده و موجب ضمانت سلامت کبد می گردد. دانه های کنجد به دلیل داشتن مقادیر بسیاری ویتامینEمحافظ و تقویت کننده قلب و سامانه عصبی می باشد.