تحقیق در مورد رژیم غذایی,تحقیق رژیم های غذایی مدرن

رژیم‌های غذایی حرفه ای خاطر اساسی زیادتر شدن موارد چاقی و مریضی در مقایسه با هر لحظه کسی دیگر در تاریخ می باشند. غذاهای پردازش شدۀ حرفه ای به هر جائی که کانال می‌یابند، بیماری‌های وخیمی‌مانند چاقی، دیابت نوع دوم و امراض قلبی سریعاً به جست و جوی آنان می‌آیند.

به اعلام آلامتو به قول AuthorityNutrition؛ تحقیقات در این عرصه واضح و گویا می باشند… زمانی اشخاص غذای سنتی خویش را کنار گذاشته و به مصرف غذاهای مدرنی که مقدار شکر بالا، آرد تصفیه شده و روغن های گیاهی دارند، بیمار می‌شوند. اگر چه، خیلی نکات می باشند که می‌توانند به این موارد سلامتی منتهی شوند، لیکن تبدیل رژیم غذائی یکی از اصلی ترینِ این کارکنان هست.

اینها 10 نمودار درباره حالت جوامع غربی می باشند که همه ی اشکالات رژیم های غذایی حرفه ای را برای شما آشکار می‌کنند. مسائلی که در سرزمین ما ما نیز ریشه دوانده و می‌توان اثر آنان را بروی جامعۀ ما دید:


  1. مقدار شکر مصرفی در 160 سال گذشته سر به فلک کشیده هست

تحقیق در مورد رژیم غذایی,میزان شکر مصرفی

اشخاص در کشورهای غربی میزان اضافه شکر تصفیه شده مصرف می‌کنند. مقدار شکر مصرفی در برخی از این کشورها به رقمی‌نزدیک به 67 کیلوگرم در سال رشیده هست. این به معنی مصرف بیشتر از 500 کالری شکر به طور روزمره هست.

منابع متفاوت حساب متفاوتی را در این عرصه عرضه می‌دهند، لیکن معین هست که ما زیاد بیشتر از آنچه بدنمان بتواند از پس آن برآید، شکر مصرف می‌کنیم. تحقیقاتی کنترل شده بروی آدمیزاد نشان داده که مصرف افزون شکر می‌تواند مشکلاتی حاوی مقاومت در مساوی انسولین، سندروم متابولیسم و کلسترول بالا را برای متابولیسم بدن خلق کند.

باور می‌رود مکه شکر افزوده یکی از علل اساسی بیماری‌هایی شبیه چاقی، دیابت نوع دو، امراض قلبی و در ضمن سرطان هست.


  1. مصرف سودا و آبمیوه به شدت بیشتر شدن یافته هست

تحقیق در مورد رژیم غذایی,سودا و آبمیوه

در بین همه ی منابع شکر در رژیم غذایی، نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر بدترین می باشند. آبمیوه‌های غیرطبیعی هرگز از نوشیدنی‌های غیر از این نیکوتر نیستند… آنان هم به اندازۀ غیر از این نوشیدنی‌ها شکر دارند.

دریافت شکر مخصوصا به شکل مایع زیان‌آور هست. تحقیقات نشان می‌دهد که فکر آدمیزاد کالری‌های شکر مایع را همانند کالری‌های درون غذای جامد “درج” نمی‌کند، که در ثمر مقدار کالری دریافتی را زیاد بیشتر شدن می‌دهد.

یک پژوهش نشان داد که در کودکان، مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده به شکل روزمره به 60% خطر زیادتر برای چاقی ربط داده شده هست.


  1. کالری دریافتی تا 400 کالری در روز بالا رفته هست

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts3

هر تعدادی که اعداد و ارقام منابع متفاوت با نیز گوناگون هست، لیکن واضح هست که دریافت کالری در تعدادی دهه گذشته به شدت بیشتر شدن یافته هست.

خیلی دلایل پیچیده برای این عنوان وجود دارد که از حرف آنان می‌توان به بیشتر شدن غذاهای حاضر و مصرف شکر، دسترسی زیادتر به غذا، بازاریابی شدیدتر برای جذب کودکان و … اشاره کرد.


  1. چربی‌های سنتی جای خویش را به روغن گیاهی داده‌اند

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts4

زمانی که متخصصان سلامتی آغاز به مقصر آگاهی داشتن چربی اشباه شده در امراض قلبی کردند، انسان ها چربی‌های حیوانی را کنار گذاشته و به پیگیری روغن‌های گیاهی رفتند.

این روغن‌های گیاهی دارای میزان اضافه اسید‌های امگا-6 می باشند که مصرف افزون آن می‌تواند منتهی به موارد مختلفی بتوان. این روغن‌ها اکثراً هیدروژنه می‌شوند که در ثمر چربی ترانس آنان را بیشتر شدن می‌دهد.

خیلی از تحقیقات نشان داده که این گونه از چربی و روغن‌در اصل خطر ابتلا به امراض قلبی را بیشتر شدن می‌دهند، در ضمن زمانی که هیدروژنه نباشند.

سپس این هدایت خطا که از چربی اشباه شده دوری نمایید و به پیگیری روغن‌های گیاهی بروید شاید موجب این تمام بیماری‌های قلبی باشد.


  1. کرۀ سودمند برای قلب جای خویش را به مارگارین داده هست

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts5

قسمت کسی دیگر از مبارزه غربی‌ها با چربی اشباه شده در مصرف مارگارین بود. مارگارین یا کره گیاهی دارای چربی ترانس زیاد بالایی هست که خطر امراض قلبی را بیشتر شدن می‌دهد.

در برابر کرۀ معمولی دارای موادی مغذی هست که در برابر بیماری‌های قلبی از شما محافظت می‌کنند (مانند ویتامین k2)، سپس این نصیحت که جای کرۀ معمولی را به مارگارین بدهید، صدمۀ خیلی به جوامع غربی زده هست.


  1. روغن سویا جایگزین به یک منبع شاخص کالری شده هست

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts6

متداول‌ترین روغن گیاهی مصرف شده در آمریکا روغن سویا هست. در اصل 7% از کالری دریافتی انسان ها این مرز و بوم در سال 1999 از مسیر این روغن بوده هست که رقم بالایی هست.

با اینحال، خیلی اشخاص نمی‌دانند که تا این مرز روغن سویا مصرف می‌کنند. آنان زیادتر این روغن را از غذاهای حاضر دریافت می‌کنند که اکثراً با روغن سویا درست می‌شوند چون که ارزان‌هزینه هست. عالی ترین کانال دوری‌کردن از روغن سویا این هست که غذا‌های حاضر نخورید.


  1. گندم فعلی مواد مغذی کمتری در مقایسه با گذشته دارد

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts7

گندم یکی از منابع اساسی رژیم غذایی هست و در تمام نوع خوراکی می‌توان آن را یافت: نان، پیتزا، شیرینی، پاستا و … با اینحال در دهه‌های گذشته گندم مصرفی در جوامع غربی تبدیل نموده هست.

با بوجود آمدن طریق‌های حرفه ای ساخت گندم که در سال 1960 شناساندن شدند، گندمی ساخت شد که 19 تا 28 درصد منابع معدنی کمتری مانند آهن، منیزیوم، روی و مس در آن یافت می‌شد.


  1. مصرف تخم‌مرغ کم شدن یافته هست

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts8

تخم‌مرغ یکی از مغذی‌ترین غذاهای روی کرۀ زمین هست. هر تعدادی که کلسترول حاضر در تخم‌مرغ افزون هست، لیکن این غذا کلسترول مضر را در خون بیشتر شدن نمی‌دهد.


  1. انسان ها زیادتری غذاهای حاضر می‌خورند

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts9

این نمودار نشان می‌دهد که مصرف فست فود در تعدادی دهه گذشته چطور بیشتر شدن یافته هست. به یاد داشته بمانید که هرچند به نظر می‌آید که انسان ها تا حالا زیادتر وعده‌های غذایی را در خانه می باشند – در نظر گرفته نمی‌گردد که آنان در اصل غذاهای بسته‌بندی شده و سفارشی را در خانه مصرف می‌کنند.


  1. چاقی در آمریکا همزمان با آغاز پیشنهاد رژیم‌های غذایی کم-چربی آغاز شد

تحقیق در مورد رژیم غذایی,diet-charts10

نخستین هدایت‌های رژیم غذایی در آمریکا در سال 1977 منتشر شدند که دقیقا همان هنگامی هست که معضل چاقی در این مرز و بوم آغاز شد. اگر چه، این شی ای را ثابت نمی‌کند لیکن این شاید شی ای زیادتر از یک اتفاق آسان هست.

پیغام ضد چربی که در این مرز و بوم پخش شد مقصر را چربی اشباه شده و کلسترول (بی‌ضرر) دانست، در حالیکه به شکر و کربوهیدرات (زیاد مضر) دقت چندانی نداشت. لیکن از آن لحظه تاکنون تحقیقات خیلی درباره رژیم غذایی کم-چربی پایان شده هست.

معین شده که این رژیم هیچ اثر مناسب تری در پیشگیری از امراض قلبی، چاقی یا سرطان در مقایسه با رژیم بی عیب و نقص غرب ندارد.

لیکن به دلیلی نامعلوم، تا حالا نیز اشخاص در ضمن در سرزمین ما خویش ما به هم دیگر نصیحت می‌کنند به این رژیم غذایی روی بیاورند. هرچند که تحقیقات نشان می‌دهد که این رژیم کم-چرب اثر بخصوصی نخواهد داشت.