مناسب ترین تبدیل قهوه در رژیم غذایی
در صورتی که میخواهید قهوه را ترک نمایید بدون آنکه کسالت بر شما غلبه کند میتوانید از تبدیل هایی که در باقی مطلب مطلب شناسایی شده می باشد بهره ببرید.
زیادی از اشخاص صبح شان را با نوشیدن یک فنجان قهوه دلچسب شروع می کنند، در صورتی که نوشیدن قهوه برای بعضی زیاد دلچسب و سودمند می باشد، بعضی طعم تلخ آن را نمی پسندند و بعضی بعدی از اشخاص با نوشیدن آن دچار مشکلاتی مانند ناراحتی های گوارشی می شوند و به ادامه جایگزینی مطلوب برای این نوشیدنی می باشند.
در این مقاله از روزنامه آلامتو 9 مورد از مناسب ترین جانشین های قهوه را به شما شناسایی می کنیم، لطفا تا آخر با دنبال شوید.
در کنار این بخوانید: طرز تهیه مدل های مختلف قهوه
-
قهوه کاسنی (چیکوری)
ریشه کاسنی را همچون دانه های قهوه، می توان تفت داد، آسیاب کرد و به منزله ی یک نوشیدنی گرم و خوشمزه دم نموده و نوش جان نمایید. طعم چیکوری زیاد مثل به قهوه می باشد، تمایز چیکوری با قهوه این می باشد که چیکوری فاقد کافئین می باشد.
یکی بعدی از موارد پر اهمیت در زمینه چیکوری، این می باشد که منبعی غنی از اینولین می باشد. این فیبر محلول با تقویت رشد باکتری های سودمند (علی الخصوص بیفیدوباکترها و لاکتوباسیل ها) می تواند به هضم غذا هم یاری نموده و از روده سالم پشتیبانی کند.
علاوه بر این، می تواند با تحریک کیسه صفرا برای طراحی صفرای اکثر، به هضم نیکوتر چربی هم یاری کند.
ریشه کاسنی تفت داده شده وآسیاب شده به آسانی در دسترس می باشد، باید آن را تهیه نموده و همانند عملیات دم کردن قهوه با استفاده از دستگاه های مربوط، آن را حاضر نمایید.
برای هر 6 اونس (180 میلی لیتر) آب از 2 قاشق غذاخوری کاسنی آسیاب شده بهره ببرید یا این نسبت را بر پایه ی ترجیحات خویش تنظیم نمایید.
به دلیل داشته شوید که ریشه کاسنی شاید در بعضی اشخاص علائم گوارشی خلق کند. اگرچه اینولین برای سلامتی شما زیاد سودمند می باشد، ولی شاید عوارضی همچون نفخ در پی داشته باشد.
علاوه بر این، در صورتی که مادری باردار یا شیرده هستید، می بایست از نوشیدن این نوشیدنی پیشگیری نمایید، چون که تحقیقات در زمینه ایمنی آن در این شرایط کم می باشد.
-
چای ماچا
ماتچا نوعی چای سبز می باشد که از بخارپز کردن، خشک کردن و آسیاب کردن برگ گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia Sinensis) به شکل پودر ریز تهیه می گردد.
با مصرف چای ماچا یک منبع آنتی اکسیدانی زیاد متوجه علی الخصوص اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) دریافت می نمایید. زیادی از مزایای ماتچا به EGCG نسبت داده می گردد. به منزله ی نمونه، مطالعات دیدن ای نشان می دهد که مصرف منظم چای سبز شاید خطر ابتلا به فشار خون بالا را کم شدن دهد.
خواص این چای مفید به همین جا ختم نمی گردد و نوشیدن آن می تواند با کم شدن وزن و چربی بدن و در کنار این کم شدن خطر ابتلا به دیابت نوع 2 دنبال باشد.
مراحل حاضر کردن چای ماچا:
- 1 الی 2 قاشق چای خوری پودر ماچا را در یک کاسه سرامیکی با استفاده از صافی به نیکی الک نمایید.
- حالا نوبت ریختن آب می باشد، توجه نمایید که می بایست آب داغ ، ولی نه در اکنون جوش افزوده نمایید. دمای آب می بایست حدود 160 الی 170 درجه فارنهایت (71–77 درجه سانتیگراد) باشد.
- به آرامی مخلوط آب و پودر ماچا را نیز بزنید.
- هنگامی که حباب های کوچکی روی حد خلق شد به این معنا که چای ماچای شما حاضر می باشد.
- باید برای درست کردن ماچا لاته از افزودن شیر یا هر تبدیل غیر لبنی بعدی، هم بهره ببرید.
- ماچا به طور معمول کافئین زیادتری در مقایسه با چای سبز دم نموده معمولی و گاهی در ضمن اکثر از قهوه دارد.
-
معجون شیر طلایی
شیر طلایی یک تبدیل غنی و بدون کافئین برای قهوه می باشد.
این نوشیدنی گرم در بر دارنده ادویه جات نشاط آور همچون زنجبیل، دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه می باشد. بقیه افزودنی های معمول هم در بر دارنده هل، وانیل و عسل می باشد.
زردچوبه علاوه بر اینکه به نوشیدنی شما یک رنگ طلایی زیبا می بخشد، به علت داشتن کورکومین، دارای خواص ضد التهابی قدرتمندی می باشد. مساله جذاب دقت بعدی اینکه، فلفل سیاه توانایی جذب کورکومین را در بدن فزونی می دهد.
شما در عرض 5 دقیقه باید یک شیر طلایی خوشمزه تهیه نمایید.
مراحل تهیه این معجون دلچسب عبارتند از:
- در یک قابلمه، 1 فنجان (237 میلی لیتر) شیر یا یک گزینه غیر لبنی را با 2/1 قاشق چای خوری زردچوبه آسیاب شده، 4/1 قاشق چای خوری دارچین، 8/1 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده و کمی فلفل سیاه ترکیب نمایید. در شکل علاقه برای افزودن طعم دلپذیر به معجون، باید مقداری عسل هم افزوده نمایید.
- مخلوط را روی حرارت کم تا متوسط گرم نمایید و مرتباً نیز بزنید تا نسوزد.
- بعد از گرم شدن ، نوشیدنی را داخل لیوان بریزید و نوش جان نمایید.
-
آب لیمو
احتمالاً با دیدن آب لیمو در این لیست تعجب نمایید، ولی می بایست بدانید که نوشیدن آب لیمو یک کانال عالی برای آغاز روز می باشد.
آب لیمو فاقد کالری و کافئین می باشد و دوز کافی ویتامین C را تأمین می کند.
ویتامین C یکی از پر اهمیت ترین و الزامی ترین ویتامین هایی می باشد که بدن شما به آن احتیاج دارد. این ویتامین سودمند و الزامی، به منزله ی یک آنتی اکسیدان در تقویت نظام ایمنی بدن شما نقش دارد و از پوست شما در مساوی آسیب های خورشید محافظت می کند و برای کرد کلاژن (پروتئین الزامی برای پوست) هم واجب می باشد.
تنها یک لیوان آب لیمو که با افزودن آب نصف لیمو (1 قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر) به 1 فنجان (237 میلی لیتر) آب سرد تهیه شده می باشد، 10٪ از ویتامین C موردنیاز شما در روز را تأمین می کند.
در کنار این باید میوه ها و گیاهان غیر از اینی همچون خیار، نعناع، هندوانه و ریحان را برای دلچسب تر کردن طعم این نوشیدنی به آن بیافزایید.
-
چای یربا ماته
یربا ماته یک چای گیاهی کافئین دار می باشد که به طور طبیعی از برگهای خشک شده درخت Ilex paraguariensis در آمریکای جنوبی، تهیه می گردد.
در صورتی که به ادامه یک تبدیل مطلوب و کافئین دار برای قهوه هستید، یربا ماته می تواند گزینش نیکی باشد. یک فنجان (237 میلی لیتر) از این چای حدوداً 78 میلی گرم کافئین دارد که مشابه محتوای کافئین در یک فنجان متوسط قهوه می باشد.
یربا ماته دارای ترکیبات گیاهی مفیدی می باشد که به منزله ی آنتی اکسیدان عمل می کنند.
بعضی مطالعات نشان می دهد که شاید محتوای آنتی اکسیدانی یربا ماته در ضمن اکثر از چای سبز باشد. علاوه بر این، این نوشیدنی دلچسب پر چندین ماده معدنی و ویتامین هایی مانند ریبوفلاوین، تیامین، فسفر، آهن، کلسیم و ویتامین های C و E می باشد.
برای سهولت در نوشیدن چای یربا ماته، باید برگ ها را در یک صافی چای بریزید و اجازه بدهید دم بکشد و یا چای کیسه ای یربا ماته را خریداری نمایید. در این نکات، تنها کافیست برگ ها را به مدت 3 الی 5 دقیقه در آب داغ قرار دهید و کیف ببرید.
با وجود مزایای زیاد بیشتر این نوشیدنی سودمند، واجب می باشد که مصرف آن را در مقدار اعتدال نگه دارید. مطالعات ، مصرف بیشتر و منظم 1-2 لیتر در روز را با فزونی نرخ نوع خاصی از سرطان مرتبط دانش می باشد.
-
چای چیا
چای چیا نوعی چای سیاه می باشد که با گیاهان و ادویه های استوار مخلوط می گردد.
اگرچه چای چیا پر کافئین کمتری در مقایسه با قهوه می باشد، ولی مطالعات نشان می دهد که چای سیاه می تواند هوشیاری ذهنی را بهبود بخشد.
چای های سیاه و سبز هر دو از گیاه Camellia sinensis تهیه می شوند، ولی چای سیاه عملیات تخمیری را طی می کند که موجب تبدیل ترکیب شیمیایی آن می گردد. به نظر می رسد هر دو نوع خاصیت آنتی اکسیدانی قدرتمندی دارند.
اگرچه تحقیقات زیادتری واجب می باشد پ، ولی بعضی از مطالعات دیدن ای نوشیدن چای چیا را با کم شدن خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط دانش اند.
چای چیا علاوه بر مزایای سلامتی بی مانند، دارای عطر و طعم استوار و بویی دلپذیر می باشد.
دستور العمل های زیادی برای تهیه چای چیا وجود دارد، ما در بخش زیر یک چاره راحت برای تهیه 2 فنجان چای چیا را شرح می دهیم:
- 4 دانه هل، 4 میخک و 2 دانه فلفل سیاه را خرد نمایید.
- در یک قابلمه، 2 فنجان (474 میلی لیتر) آب، یک برش زنجبیل جدید، 1 چوب دارچین و ادویه های خرد شده را با نیز مخلوط نمایید.
- مخلوط را به جوش آورده و بنابراین از روی حرارت بردارید.
- 2 چای کیسه ای سیاه افزوده نمایید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
- چای شما حاضر می باشد، آن را درون دو لیوان بریزید و نوش جان نمایید.
برای تهیه یک چای لاته خوشمزه، به راحتی از 1 فنجان (237 میلی لیتر) شیر یا تبدیل غیر لبنی مورد تمایل خویش به جای آب در دستور بالا بهره ببرید.
-
چای رویبوس
چای رویبوس یا چای قرمز یک نوشیدنی عاری از کافئین می باشد که بومی آفریقای جنوبی می باشد.
برخلاف قهوه و بقیه چای ها، رویبوس دارای آنتی اکسیدان تانن کمی می باشد که می تواند سودمند باشد ولی در جذب آهن هم تداخل خلق می کند.
علیرغم محتوای ناچیز تانن، چای رویبوس میزان قابل توجهی از بقیه آنتی اکسیدان ها را فراهم می کند.
مطالعات تکمیل شده بر روی این نوشیدنی دلچسب کم می باشد. یک مطالعه نشان می دهد که رویبوس می تواند به محافظت در مساوی بیماری های قلبی هم یاری کند، این در حالی می باشد که مطالعه بعدی، توانایی کم شدن خطر سرطان را به این نوشیدنی گرم نسبت می دهد.
طعم شیرین و میوه ای رویبوس نقطه تفاوت آن با بقیه چای هاست.
برای تهیه چای رویبوس کافیست مقداری آب را بجوشانید و بنابراین 1 الی 1.5 قاشق چای خوری پودر رویبوس را به آن بیفزایید و اجازه بدهید دم بکشد. در شکل علاقه، باید لیمو و عسل را هم به آن افزوده نمایید.
-
سرکه سیب
سرکه سیب (ACV) با تخمیر سیب خرد شده با استفاده از مخمر و باکتری تهیه می گردد. بر پایه ی بعضی مطالعات، این عملیات ترکیبی به نام استیک اسید طراحی می کند که شاید اثرات مفیدی روی حساسیت به انسولین و حد قند خون داشته باشد.
به منزله ی نمونه، یک مطالعه نشان داد زمانی کسانی که مقاومت به انسولین دارند پیش از غذا 20 گرم (0.5 قاشق غذاخوری) سرکه سیب می نوشند، فزونی حد قند خون آنان حدود 64٪ کم شدن می یابد.
اگرچه تا الان شواهد بسیاری در دست نیست، ولی می توانیم ادعا کنیم که سرکه سیب می تواند حس سیری بعد از غذا را فزونی داده و به کم شدن وزن هم هم یاری کند.
یک نوشیدنی سرکه سیب در بر دارنده 1-2 قاشق غذاخوری سرکه سیب خام، 1 فنجان (237 میلی لیتر) آب سرد و به شکل اختیاری 1-2 قاشق غذاخوری عسل یا یک شیرین کننده بعدی می باشد.
-
کامبوچا
کامبوچا از مسیر تخمیر چای سیاه با باکتری، مخمر و شکر تهیه می گردد.
پس از تخمیر، کومبوچا پر پروبیوتیک، استیک اسید و آنتی اکسیدان می باشد و همانطور که می دانید کل این ها مزایا سلامتی زیاد بسیاری دارند.
مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان می دهد که کومبوچا می تواند نظام ایمنی بدن را تقویت کند و حد کلسترول و حد گلوکز خون را در اشخاص دیابتی بهبود بخشد. برای نسبت دادن این خواص به آدمیزاد، محتاج مطالعات زیادتری هستیم.
تهیه کومبوچا به دست خودتان و در خانه، به علت خطر بالای آلودگی با عامل ها بیماری زای مضر توصیه نمی گردد.