برای اینکه زولبیا نرم نشه چه باید کرد ( 2 نکته ساده)
برای اینکه زولبیا نرم نشه چه باید کرد
زولبیا جزو شیرینی هایی است که اغلب آن را در ماه رمضان می خوریم. این شیرینی کالری بالایی دارد از این رو خوردن آن به همه پیشنهاد نمی شود. این شیرینی ترکیبی از ماست و نشاسته است. اگر تا به حال آن را در خانه طبخ کرده اید ممکن است برای تان پیش آمده باشد که شیرینی های تان نرم شده باشند. برای رفع این مشکل و ترد شدن این شیرینی بهتر است مطلب زیر را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
راه کار های ترد شدن زولبیا خانگی
- زولبیا را به اندازه سرخ کنید. زیادی سرخ کردن آن موجب خشک شدن و کم سرخ کردن اش باعث نرم شدن می شود.
- سر قیف تان خیلی نازک و یا خیلی پهن نباشد تا ضخامت این شیرینی کم و زیاد نشود زیرا عامل بعدی خشکی و نرمی این شیرینی ضخامت آن است.
- پس از این که این شیرینی را به شهد آغشته کردید صبر کنید تا خنک شود و زولبیا ها را به صورت داغ روی هم قرار ندهید تا نرم نشوند.
- غلظت شربت بسیار مهم است. اگر غلظت آن کم و شربت آبکی و شل باشد شیرینی تان نرم می شود. پس حواس تان باشد که شهد تان به اندازه کافی قوام داشته باشد.
- اگر این شیرینی را درون شهد جوش بیندازید نرم می شود. زولبیا را به صورت داغ درون شربت داغ غوطه ور کنید زیرا داغ بودن باعث نفوذ شهد به درون شیرینی می شود.
- پس از آغشته شدن زولبیا به شهد اجازه دهید که خنک شود و آن را بلافاصله درون ظرف در بسته قرار ندهید.
- هنگام درست کردن شهد می توانید از گلوکز استفاده کنید از نرم شدن این شیرینی جلوگیری می کند. نوع بی رنگ آن برای این کار مناسب است.
- اگر شربت آن را به درستی تهیه کنید شیرینی های ترد و خوشمزه ای را می توانید درست کنید.
حرف پایانی
در تهیه این شیرینی شربت آن بسیار در نرمی و تردی مهم است پس با رعایت نکاتی که گفته شد می توانید زولبیای ترد، خوشمزه و سالمی را تهیه کنید و سفره ماه رمضان خود را رنگین و زیبا کنید.
حتما بخوانید : چرا کیک اسفنجی حالت لاستیکی میشود ( 2 نکته ساده)
منبع : rezim.ir