طرز تهیه کرفس پلو
کرفس پلو یکی از غذاهای محلی، خوشمزه و پرخاصیت هست، که عموماً بعد از خورش کرفس از شهرت بسیاری در بین غذاهایی که با کرفس تهیه میشوند دارا هست.
مواد واجب : (برای ۴ تا ۶ شخص)
برنج ۴ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پودر لیــمو امانی ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
زعفران دم نموده ۲ قاشق غذاخوری
کرفس پاک نموده ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ نموده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
نمک و فلــفل به مقدار واجب
دستور پخت :
گوشت چرخ نموده با پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده هست به کنار سیر له شده تماماً با نیز مخلوط نمایید و از آنان کوفته ریزه تهیه نمایید. کوفته ریزهها را درون تابهای با کره تفت دهید تا رنگ آنان مقابل گردد. در نتیجه کوفته ریزه را درآورده و ساقه کرفس خورد شده را هم کمی تفت دهید تا نرم گردد و رب گوجه فرنگی را به کرفس افزوده نمایید و نیکو نیز بزنید. کوفته ریزهها را به بقیه مواد بیافزایید و به کنار یک لیوان آب جوش اجازه بدهید تماماً بپزند. بعد از پخت آنان و غلیظ شدن سس، ادویه ها را بیافزایید. (پودر لیمو عمانی و زعفران را نیز در این قسمت نیز در لابلای برنج میتوانید افزوده نمایید.)
برنجی که از پیش خیس نمودهاید را پخته و آبکش کنید. اکنون در در کنار دم کردن برنج از مواد گوشت و کرفس لابلای برنج ریخته و برنج را دم نمایید. در این قسمت هم میتوانید کمی زعفران دم نموده روی برنج بریزید. نوش جان
موارد :
بجای تهیه گوشت کوفته ریزه میتوانید از گوشت مرغ یا گوساله پخته و ریش شده هم بهره ببرید.
زیره طعم خیلی دلچسبی به این غذا میدهد، باید در زمان دم کردن برنج از پودر زیره سبز در لابلای مواد بریزید.
این پلو را میتوانید به دو شکل دمی و کته تهیه نمایید و اگر چه در تهیه کرفس پلو از برگ خورد شده کرفس هم گاهی استفاده میگردد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه خورش کرفس
- خواص آب کرفس برای سلامتی
- دیپ دریایی و کرفس
به این مقاله امتیاز دهید: