بررسی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro

فهرست مطالب

بررسی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro

امروز قراره یه ساعت هوشمند نسبتا جدید رو با هم بررسی کنیم که اسمش میبرو لایت ۳ پرو هست. اگه اسم میبرو (Mibro) به گوشتون نخورده، باید بگم که یه برنده که جزو خانواده بزرگ شیائومی به حساب میاد و هدفش اینه که ساعت‌های هوشمند با امکانات خوب و قیمت مناسب رو به دست ما برسونه. این مدل لایت ۳ پرو هم، همونطور که از اسمش پیداست، نسخه ارتقا یافته مدل لایت ۳ معمولیه. حالا هدف ما از این بررسی چیه؟ می‌خوایم ببینیم این ساعت که با یه قیمت وسوسه‌انگیز وارد بازار شده، واقعا به درد ما می‌خوره یا نه. از طراحی‌ش گرفته تا کارایی سنسورها، عمر باتری و از همه مهم‌تر، پشتیبانی از زبان فارسی، همه رو زیر ذره‌بین می‌بریم. پس تا آخر این بررسی با ما همراه باشید که می‌خوایم تمام زیر و بم این ساعت رو بکشیم بیرون! با بررسی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro همراه موبونیوز باشید.


قیمت ساعت هوشمند شیائومی Mibro Lite 3 Pro

فروشنده
توضیحات
شرایط ارسال
قیمت و خرید


دیجی کالا


هزینه ارسال: 59 هزار تومان


آی تی هوم


هزینه ارسال: پیک تهران 79 هزار تومان / تحویل حضوری | سایر شهرها: پس کرایه

جعبه‌گشایی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro

اول از همه بریم سراغ اینکه وقتی جعبه میبرو لایت ۳ پرو رو باز می‌کنیم، با چی روبرو میشیم. محتویات جعبه خیلی ساده و سرراسته:

  • خود ساعت هوشمند میبرو لایت ۳ پرو.
  • یه نکته خیلی مثبت، وجود دو تا بنده: یکی چرمی که ظاهر شیک و مجلسی‌تری به ساعت میده و برای مهمونی‌ها و محیط‌های رسمی مناسبه، و اون یکی بند سیلیکونی که برای استفاده روزمره و مخصوصا موقع ورزش کردن عالیه. این یعنی لازم نیست برای داشتن یه بند اضافی، جداگونه پول خرج کنید.
  • کابل شارژر مگنتی که دیگه تقریبا استاندارد اینجور گجت‌ها شده.
  • و در آخر هم یه دفترچه راهنما که طبق معمول، احتمالا اولین چیزیه که میره ته کشو!

جعبه‌گشایی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro

بررسی طراحی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro

حالا برسیم به خود ساعت و ببینیم از نظر قیافه و کیفیت ساخت در چه حدیه. بدنه ساعت از آلیاژ روی ساخته شده که حس خوب و محکمی رو به آدم منتقل می‌کنه. خود شرکت میبرو گفته که بدنه این ساعت بیشتر از ۳۰ دقیقه با دست پولیش خورده و یه لایه پوشش سرامیکی هم روش کشیدن تا هم براق و جذاب باشه و هم وقتی دست می‌زنید، یه حس گرم و خوشایندی داشته باشه.

از نظر ابعاد، قطر ساعت ۴۴.۷ میلی‌متر و ضخامتش حدود ۱۱.۹ میلی‌متره (البته بدون در نظر گرفتن برآمدگی سنسور ضربان قلب). وزنش هم با بند چرمی حدود ۵۷.۱۵ گرم و با بند سیلیکونی ۵۹ گرمه. این اعداد و ارقام یعنی با یه ساعت نسبتا خوش‌دست طرفیم که نه خیلی بزرگه که رو مچ اذیت کنه و نه اونقدر سنگینه که حس بدی بده. در کل، برای اکثر مچ‌ها اندازه مناسبی داره. کنار ساعت دو تا دکمه فیزیکی قرار گرفته و علاوه بر اونها، یه دکمه چرخان یا همون rotating crown هم داریم که کار کردن با منوها و بالا پایین رفتن تو گزینه‌ها رو خیلی راحت‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کنه.

در مورد راحتی روی مچ، بند چرمی همونطور که گفتیم برای تیپ‌های رسمی‌تر خوبه و ظاهر کلاسیکی به ساعت میده. بند سیلیکونی هم از جنس سیلیکون مایع و سازگار با پوست ساخته شده و طراحیش هم سوراخ‌ داره که باعث میشه موقع ورزش کردن، هوا بهتر جریان پیدا کنه و دستتون کمتر عرق کنه. عرض هر دو بند ۲۲ میلی‌متره و پین ضامن‌دار دارن، پس عوض کردنشون خیلی راحته و می‌تونید با هر تیپ و لباسی ستشون کنید.

بررسی طراحی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro

یکی از نگرانی‌های همیشگی ما در مورد گجت‌های الکترونیکی، مقاومت اونها در برابر آبه. میبرو لایت ۳ پرو استاندارد مقاومت در برابر آب 5ATM رو داره. این یعنی چی؟ یعنی این ساعت می‌تونه فشار آب تا عمق ۵۰ متری رو تحمل کنه. پس با خیال راحت می‌تونید باهاش شنا کنید، دوش بگیرید یا تو بارون ازش استفاده کنید بدون اینکه نگران خراب شدنش باشید. البته خود میبرو یه تبصره کوچولو هم زده و گفته که این نتایج تو شرایط آزمایشگاهی به دست اومده و عملکرد واقعی ساعت تو محیط‌های مختلف (مثل آب استخر با کلر یا آب دریا با نمک) ممکنه یه کم متفاوت باشه. این یه نکته مهمه که باید حواسمون بهش باشه؛ یعنی با اینکه برای شنا مناسبه، ولی بهتره خیلی بهش فشار نیاریم و مثلا باهاش شیرجه عمیق نزنیم. با این حال، همین 5ATM هم برای اکثر فعالیت‌های آبی ما کافیه و یه مزیت نسبت به گواهی IP68 محسوب میشه.

تلاش برای ایجاد حس لوکس بودن با استفاده از بدنه فلزی پولیش‌خورده و پوشش سرامیکی و همچنین ارائه دو بند متفاوت، نشون میده که میبرو نمی‌خواسته فقط یه ساعت اقتصادی معمولی روانه بازار کنه. این کار برای جلب نظر کاربرانی که به ظاهر اهمیت میدن خیلی هوشمندانه است. پوشش سرامیکی ممکنه خیلی نازک باشه و اون پولیش دستی هم شاید بیشتر یه اصطلاح بازاریابی باشه. با این حال، داشتن دو بند خودش یه ارزش افزوده خوبه.

بررسی صفحه‌ نمایش ساعت هوشمند میبرو لایت 3 پرو

یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر ساعت هوشمندی، صفحه‌نمایششه و میبرو لایت ۳ پرو اینجا حرف‌های زیادی برای گفتن داره. این ساعت از یه صفحه‌نمایش ۱.۳۲ اینچی AMOLED UHD بهره می‌بره. کلمه AMOLED خودش تضمین‌کننده کیفیت بالاست؛ یعنی رنگ‌ها خیلی زنده و شاداب به نظر می‌رسن و رنگ مشکی هم واقعا عمیق و خالصه، نه خاکستری! رزولوشن تصویر ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسله و تراکم پیکسلی هم ۳۵۳ پیکسل در هر اینچه (PPI) که باعث میشه تصاویر، آیکون‌ها و نوشته‌ها فوق‌العاده واضح و شفاف باشن و از دیدنشون لذت ببرید.

اما شاید جذاب‌ترین ویژگی صفحه‌نمایش این ساعت، روشنایی خیره‌کننده ۱۰۰۰ نیتی اون باشه. این عدد یعنی چی؟ یعنی حتی زیر نور مستقیم و شدید آفتاب هم می‌تونید به راحتی محتویات صفحه رو ببینید و برای خوندن پیام‌ها یا دیدن ساعت، لازم نیست دنبال سایه بگردید. رفرش ریت تصویر هم ۶۰ هرتزه که باعث میشه انیمیشن‌ها، جابجایی بین منوها و اسکرول کردن، خیلی روون و بدون لگ و تیک انجام بشه. یه پوشش ضد اثر انگشت هم روی صفحه کشیدن که تا حدی از کثیف شدن و لک افتادن صفحه جلوگیری می‌کنه.

بررسی صفحه‌ نمایش ساعت هوشمند میبرو لایت 3 پرو

میبرو لایت ۳ پرو از قابلیت صفحه‌نمایش همیشه روشن یا همون AOD (Always-on Display) هم پشتیبانی می‌کنه. این یعنی بدون اینکه مچ دستتون رو بچرخونید یا دکمه‌ای رو فشار بدید، می‌تونید همیشه ساعت و اطلاعات ضروری رو روی صفحه ببینید. میبرو همچنین گفته که استایل واچ‌فیس AOD با واچ‌فیس اصلی که انتخاب می‌کنید، تغییر می‌کنه.

در مجموع، کیفیت تصویر و رنگ‌ها تو این ساعت واقعا چشم‌نوازه و یکی از نقاط قوت اصلیش به حساب میاد. علاوه بر این، یه سنسور نور محیط هم داره که می‌تونه روشنایی صفحه رو به صورت خودکار و در ۲۵۵ سطح مختلف تنظیم کنه. این یعنی تو هر محیطی، چه تاریک چه روشن، روشنایی صفحه همیشه در حد مطلوب خواهد بود و هم چشم اذیت نمیشه و هم در مصرف باتری صرفه‌جویی میشه.

عملکرد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ساعت میبرو Lite 3 Pro

قلب تپنده میبرو لایت ۳ پرو یه چیپست دو هسته‌ای به اسم Sifli Dual-Core 2 in 1 هست. اون عبارت دو در یک احتمالا به این معنیه که چیپ پردازنده اصلی و چیپ بلوتوث با هم ادغام شدن. این کار می‌تونه به مصرف بهینه‌تر انرژی و همچنین اتصال پایدارتر و سریع‌تر بلوتوث کمک کنه. خود بلوتوث هم نسخه ۵.۳ هست که جزو جدیدترین نسخه‌هاست و از نظر سرعت و پایداری اتصال به گوشی، عملکرد خوبی داره.

این ساعت ۸ مگابایت PSRAM (حافظه رم برای اجرای برنامه‌ها) و ۵۱۲ مگابیت (که معادل ۶۴ مگابایت میشه) حافظه فلش Nand داره. این حافظه فلش برای ذخیره سیستم‌عامل ساعت، واچ‌فیس‌ها، و داده‌های سنسورها استفاده میشه. برای یه ساعت هوشمند با این نوع سیستم‌عامل (که معمولا یه سیستم‌عامل سبک و بی‌نیاز از منابع زیاده)، همون ۶۴ مگابایت حافظه فلش برای کارهای روزمره کاملا منطقی و کافی به نظر می‌رسه.

حالا بریم سراغ رابط کاربری و نرم‌افزار خود ساعت. رابط کاربری میبرو لایت ۳ پرو خیلی پیچیده نیست و سعی شده ساده و سرراست باشه. کار کردن باهاش هم راحته؛ با کشیدن انگشت به چپ و راست، بالا و پایین، به منوها و ویجت‌های مختلف دسترسی پیدا می‌کنید. مثلا اگه انگشتتون رو از بالای صفحه به پایین بکشید، کنترل سنتر باز میشه که گزینه‌هایی مثل چراغ قوه، قفل صفحه، حالت مزاحم نشوید، آلارم و تنظیمات سریع رو اونجا پیدا می‌کنید. از پایین به بالا هم که بکشید، نوتیفیکیشن‌ها و پیام‌هاتون نمایش داده میشه. واچ‌فیس‌های متنوعی هم براش در دسترسه که می‌تونید از طریق اپلیکیشن Mibro Fit اونها رو دانلود و روی ساعتتون اعمال کنید.

عملکرد سخت‌افزاری ساعت میبرو Lite 3 Pro

برای اینکه بتونید از تمام امکانات میبرو لایت ۳ پرو استفاده کنید و اون رو به گوشیتون وصل کنید، باید اپلیکیشن Mibro Fit رو روی گوشیتون نصب داشته باشید. این اپلیکیشن هم برای گوشی‌های اندرویدی (اندروید ۵ به بالا) و هم برای آیفون (iOS ۱۰ به بالا) موجوده. از طریق این اپ می‌تونید تنظیمات مختلف ساعت رو تغییر بدید، داده‌های مربوط به فعالیت‌های ورزشی و وضعیت سلامتی‌تون رو با جزئیات بیشتری ببینید، سیستم‌عامل ساعت رو آپدیت کنید و البته واچ‌فیس‌های جدید رو دانلود و نصب کنید.

عملکرد نرم‌افزاری ساعت میبرو Lite 3 Pro

عملکرد باتری ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro

یکی از دغدغه‌های اصلی موقع خرید ساعت هوشمند، عمر باتریشه. هیچکس دوست نداره ساعتی داشته باشه که هر شب مجبور باشه بزنتش به شارژ. میبرو لایت ۳ پرو یه باتری با ظرفیت ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعت داره. خود شرکت میبرو هم حسابی روی باتری این مدل مانور داده و اعداد و ارقامی رو اعلام کرده که روی کاغذ خیلی وسوسه‌انگیزه:

  • حالت استفاده معمولی (Daily mode): تا ۱۵ روز دوام میاره. حالا این استفاده معمولی یعنی چی؟ یعنی پایش ۲۴ ساعته ضربان قلب، پایش خواب، هفته‌ای ۶۰ دقیقه ورزش، دریافت روزانه ۱۰۰ پیام و ۶ تماس تلفنی (که هر کدوم تو ۵ ثانیه قطع بشن)، و روشن شدن صفحه برای دیدن ساعت.
  • حالت پایه (Basic mode): تو این حالت که فقط ساعت نمایش داده میشه و تقریبا همه امکانات هوشمند غیرفعاله، باتری می‌تونه تا ۵۰ روز و حتی طبق یه منبع دیگه تا ۶۰ روز هم دوام بیاره!
  • حالت مکالمه بلوتوثی (Call mode): اگه بخواید به طور مداوم با ساعت مکالمه کنید، باتری حدود ۷ تا ۸ ساعت جواب میده.
  • حالت GPS روشن (GPS mode): موقع ورزش‌هایی که نیاز به GPS داره، اگه GPS داخلی ساعت به طور مداوم روشن باشه، باتری حدود ۱۵ ساعت عمر می‌کنه.

اینا همه ادعاهای شرکته. اما تو دنیای واقعی اوضاع چطوره؟ با روشن بودن تقریبا تمام امکانات و انجام مقداری فعالیت ورزشی، طی ۳ روز حدود ۳۰ درصد از شارژ باتری مصرف میشه. با یه حساب سرانگشتی، این یعنی با استفاده نسبتا سنگین هم می‌تونید راحت تا یک هفته از این ساعت بدون نیاز به شارژ مجدد استفاده کنید که عملکرد خیلی خوبیه.

اما یه نکته مهم رو نباید فراموش کرد: صفحه‌نمایش همیشه روشن (AOD). اگه AOD رو فعال کنید، دیگه نباید انتظار داشته باشید باتری حتی ۳ روز هم دووم بیاره، چه برسه به یه هفته یا بیشتر! در مورد مدت زمان شارژ شدن هم باید گفت که برای شارژ کامل باتری از صفر تا صد درصد، حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت زمان لازمه. این زمان برای یه باتری با این ظرفیت، کاملا معمولیه و چیز عجیبی نیست. شارژر ساعت هم از نوع مگنتیه که به پشت ساعت می‌چسبه.

بررسی سنسورهای سلامتی میبرو لایت 3 پرو

ساعت‌های هوشمند امروزی فقط برای نشون دادن زمان نیستن، بلکه یه پا مربی ورزشی و دکتر همراه هم شدن! میبرو لایت ۳ پرو هم از این قاعده مستثنی نیست و کلی سنسور و قابلیت برای پایش سلامتی و فعالیت‌های ورزشی داره.

اول از همه بریم سراغ سنسورهای سلامتی. این ساعت یه سنسور ضربان قلب اپتیکال (PPG) داره که می‌تونه به صورت ۲۴ ساعته و مداوم، ضربان قلب شما رو اندازه‌گیری و ثبت کنه. خود میبرو ادعا کرده که با استفاده از یه سیستم جدید تشخیص بیولوژیکی به اسم دایره‌ای ماتریکسی، دقت و کارایی پایش ضربان قلب، مخصوصا برای افرادی که پوست تیره‌تری دارن، بهتر شده و جمع‌آوری داده‌های بیولوژیکی تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده. علاوه بر این، سنسور اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون (SpO2) هم روی این ساعت تعبیه شده.

پایش کیفیت خواب هم یکی دیگه از امکانات مهمه این ساعته. میبرو لایت ۳ پرو می‌تونه مراحل مختلف خواب شما، از جمله خواب REM (مرحله‌ای که توش رویا می‌بینیم) و حتی چرت‌های کوتاه نیمروزی رو تشخیص بده و در نهایت یه امتیاز کلی به کیفیت خواب شبانه‌تون بده. قابلیت پایش سطح استرس و ارائه تمرینات تنفسی برای کاهش استرس هم جزو ویژگی‌های سلامتی این ساعته. برای خانم‌ها هم قابلیت کاربردی پایش چرخه قاعدگی در نظر گرفته شده.

بررسی سنسورهای سلامتی میبرو لایت 3 پرو

و اما یکی از سنسورهای جالب این ساعت، سنسور حرکت ۱۰ محوره هست که شامل شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، مغناطیس‌سنج (که کار قطب‌نما رو انجام میده) و فشارسنج هوا (که برای تشخیص ارتفاع و تغییرات فشار هوا به کار میره) میشه. این مجموعه سنسورها یعنی ساعت می‌تونه حرکات مختلف بدن شما رو با جزئیات خیلی خوبی ثبت و تحلیل کنه.

حالا بریم سراغ قابلیت‌های ورزشی. میبرو لایت ۳ پرو بیشتر از ۱۵۰ حالت ورزشی مختلف رو پشتیبانی می‌کنه!. از ورزش‌های معمول مثل دویدن، دوچرخه‌سواری، و شنا گرفته تا یوگا، پیلاتس، انواع رقص‌ها، و حتی ورزش‌های رزمی و ورزش‌های آبی خاص، تقریبا هر ورزشی که فکرش رو بکنید تو لیستش پیدا میشه. این ساعت از الگوریتم حرکتی اختصاصی خود میبرو به اسم SeekBeats استفاده می‌کنه که طبق ادعای شرکت، می‌تونه تحلیل‌های حرفه‌ای از داده‌های ورزشی شما ارائه بده؛ مثل محاسبه حداکثر اکسیژن مصرفی، زمان لازم برای ریکاوری بعد از تمرین، بار تمرینی (TL)، و اثربخشی تمرین (TE).

بررسی سنسورهای سلامتی میبرو lite 3 pro

خبر خوب برای ورزشکارایی که دوست دارن بدون گوشی ورزش کنن، اینه که میبرو لایت ۳ پرو GPS داخلی داره!. این GPS از سیستم‌های ماهواره‌ای مختلفی مثل خود GPS آمریکا، Beidou چین، GLONASS روسیه، Galileo اروپا، و QZSS ژاپن پشتیبانی می‌کنه. میبرو حتی گفته که با طراحی جدید آنتن GPS، قدرت دریافت سیگنال تا ۲۰۰ درصد و دقت موقعیت‌یابی تا ۲۰ درصد بهتر شده. این یعنی برای ثبت مسیر دویدن یا دوچرخه‌سواری‌تون، دیگه لازم نیست حتما گوشی موبایل سنگین رو با خودتون حمل کنید.

اما اینجا یه اما بزرگ وجود داره و اونم دقت این سنسورها تو دنیای واقعیه. با اینکه روی کاغذ همه چی عالی به نظر میرسه، عملکرد واقعیش یه کم نگران‌کننده بودن. این ساعت ممکنه تو شمارش قدم‌ها خیلی ضعیف عمل کنه و تعداد قدم‌ها رو خیلی کمتر شمرده، هرچند که مسافت رو تقریبا درست ثبت کرده. یه مشکلاتی هم توی دریافت سیگنال GPS موقع ثبت تمرین وجود داره و میشه گفت GPS داخلی این ساعت برای مسیریابی و قدم‌شماری خیلی دقیق نیست.

این موارد نشون میده که با وجود لیست بلند بالای امکانات ورزشی و سنسورهای پیشرفته، شاید تو عمل دقت اونها، مخصوصا GPS و قدم‌شمار، صد در صد نباشه. این یه مشکل رایجه تو ساعت‌های اقتصادی؛ ارائه تعداد زیادی حالت ورزشی راحته، اما تضمین دقت سنسورها تو همه اونها، کار سختیه. اون الگوریتم SeekBeats هم شاید بیشتر روی تحلیل داده‌ها تمرکز داشته باشه تا تضمین دقت خام خود داده‌ها. پس اگه ورزشکار حرفه‌ای هستید و دقت میلی‌متری این سنسورها براتون حیاتیه، شاید بهتر باشه یه کم بیشتر تحقیق کنید یا انتظاراتتون رو از این ساعت تعدیل کنید.

قابلیت های هوشمند میبرو Lite 3 Pro

خب، از ورزش و سلامتی که بگذریم، می‌رسیم به امکانات هوشمند این ساعت. یکی از قابلیت‌های جذاب میبرو لایت ۳ پرو، امکان مکالمه بلوتوثیه. این یعنی می‌تونید مستقیما از طریق خود ساعت به تماس‌های تلفنی‌تون جواب بدید یا حتی شماره‌گیری کنید و تماس بگیرید. البته این کار از طریق اتصال بلوتوث به گوشی انجام میشه، ولی دیگه لازم نیست هر بار برای جواب دادن به یه تماس، گوشی رو از جیب یا کیفتون دربیارید. این ساعت یه چیپ بلوتوث ۲ در ۱ داره که باعث میشه اتصال سریع و پایداری داشته باشه و حتی می‌تونید با یه حرکت دست (Gesture) به تماس‌های ورودی جواب بدید. در مورد کیفیت مکالمه هم، میشه گفت کیفیتش مناسبه؛ یعنی صدای شما به خوبی به مخاطب منتقل میشه و صدای مخاطب هم از طریق اسپیکر ساعت به وضوح شنیده میشه. این قابلیت مخصوصا وقتی دستتون بنده، مثلا موقع رانندگی یا آشپزی، خیلی به کار میاد.

قابلیت های هوشمند میبرو Lite 3 Pro

و اما می‌رسیم به مهم‌ترین خبر برای ما ایرانی‌ها: پشتیبانی کامل از زبان فارسی! این ساعت به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی می‌کنه، هم برای منوهای خود ساعت و هم برای نمایش اعلان‌ها و پیام‌ها. این یعنی دیگه خبری از حروف جدا جدا یا علامت سوال به جای کلمات فارسی نیست و می‌تونید پیام‌هاتون، اسم تماس‌گیرنده و بقیه اعلان‌ها رو به زبان فارسی و بدون هیچ مشکلی روی مچ دستتون ببینید. این یکی از بزرگترین دغدغه‌های کاربرای ایرانی موقع خرید ساعت‌های هوشمند اقتصادیه و میبرو لایت ۳ پرو اینجا سربلند بیرون اومده. این ویژگی به تنهایی می‌تونه این ساعت رو از خیلی از رقباش تو بازار ایران جلو بندازه.

قابلیت های هوشمند میبرو لایت 3 پرو

تو لیست مشخصات این ساعت، پشتیبانی از NFC هم ذکر شده. NFC یه فناوری ارتباطی برد کوتاهه که کاربردهای مختلفی داره، اما مهم‌ترین کاربردش تو ساعت‌های هوشمند، برای پرداخت‌های بدون تماسه. حالا سوال اینجاست که این قابلیت تو ایران به کار ما میاد؟ راستش رو بخواید، فعلا نه! زیرساخت‌های لازم برای پرداخت با NFC از طریق ساعت هوشمند تو ایران هنوز به طور گسترده فراهم نشده. پس با اینکه این قابلیت روی ساعت وجود داره، ولی برای ما ایرانی‌ها (حداقل در حال حاضر) مزیت بزرگی به حساب نمیاد. شاید در آینده بشه ازش برای کارهای دیگه‌ای مثل باز کردن قفل‌های هوشمند خاص یا انتقال سریع اطلاعات بین دو دستگاه نزدیک استفاده کرد، ولی کاربرد اصلیش که همون پرداخته، فعلا منتفیه.

علاوه بر اینها، میبرو لایت ۳ پرو یه سری امکانات هوشمند دیگه هم داره که می‌تونه تو زندگی روزمره به کارتون بیاد:

  • کنترل موسیقی در حال پخش روی گوشی.
  • قابلیت پیدا کردن گوشی (اگه گوشیتون رو گم کرده باشید، با ساعت می‌تونید پیداش کنید).
  • نمایش وضعیت آب و هوا.
  • آلارم، تایمر، کرنومتر، ماشین حساب، و تقویم.
  • یادآوری عدم تحرک (اگه برای مدت طولانی بی‌حرکت نشسته باشید، بهتون هشدار میده که بلند شید و یه کم فعالیت کنید).
  • کنترل دوربین گوشی از راه دور (با تکون دادن ساعت می‌تونید از راه دور با دوربین گوشی عکس بگیرید).

ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro رو بخریم یا نه؟

خب، رسیدیم به آخر بررسی ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro و وقتشه که یه جمع‌بندی کلی داشته باشیم و ببینیم بالاخره میبرو لایت ۳ پرو ارزش خرید داره یا نه.

اول بریم سراغ نقاط قوتش:

  • طراحی و کیفیت ساخت: بدنه فلزی خوش‌تراش و باکیفیت، داشتن دو تا بند مختلف (چرمی و سیلیکونی) تو جعبه، و در کل یه ظاهر شیک و مدرن که از قیمتش بیشتر نشون میده.
  • صفحه‌نمایش عالی: از نوع AMOLED با رنگ‌های زنده، مشکی عمیق، و روشنایی خیلی خوب ۱۰۰۰ نیتی که حتی زیر نور مستقیم آفتاب هم خوانایی عالی داره.
  • پشتیبانی کامل از زبان فارسی: این یکی از مهم‌ترین مزیت‌ها برای ماست. هم منوها و هم تمام اعلان‌ها و پیام‌ها به زبان فارسی و بدون هیچ‌گونه به‌هم‌ریختگی نمایش داده میشن. این یعنی یه نعمت بزرگ!
  • باتری با دوام: با استفاده معمولی، می‌تونید راحت تا یک هفته یا حتی بیشتر ازش کار بکشید و نگران تموم شدن شارژش نباشید.
  • امکانات سلامتی و ورزشی کامل: بیشتر از ۱۵۰ حالت ورزشی، GPS داخلی دقیق برای ثبت مسیر بدون نیاز به گوشی، و سنسورهای مختلف برای پایش ضربان قلب، اکسیژن خون، خواب و استرس.
  • مکالمه بلوتوثی با کیفیت مناسب: برای جواب دادن سریع به تماس‌ها، مخصوصا وقتی دستتون بنده، خیلی کاربردی و خوبه.
  • ضدآب بودن (5ATM): برای شنا کردن و استفاده تو محیط‌های مرطوب و ورزش‌های آبی، کاملا مناسب و قابل اعتماده.

حالا بریم سراغ نقاط ضعف:

  • دقت سنسورهای ورزشی: همونطور که گفتیم، کم شمردن تعداد قدم‌ها یا دقت نه چندان بالای GPS تو عملکرد این ساعت دیده میشه. اگه خیلی روی دقت اینجور چیزا حساس هستید و ورزشکار حرفه‌ای محسوب میشید، شاید این ساعت نتونه انتظاراتتون رو کاملا برآورده کنه.
  • اپلیکیشن Mibro Fit: با اینکه کار راه بندازه، ولی هنوز جای پیشرفت زیادی داره، مخصوصا تو زمینه تنوع و شخصی‌سازی واچ‌فیس‌ها و رفع بعضی باگ‌های کوچیک.
  • حافظه داخلی: این ساعت حافظه داخلی برای نصب برنامه‌های اضافی یا ذخیره موسیقی به صورت مستقل نداره.
  • NFC بی‌کاربرد در ایران: با اینکه این قابلیت رو داره، ولی فعلا تو ایران کاربرد چندانی نداره و نباید به عنوان یه مزیت مهم در نظر گرفته بشه.

اگه دنبال یه ساعت هوشمند با قیمت مناسب، ظاهر شیک و جذاب، صفحه‌نمایش فوق‌العاده باکیفیت، و باتری خیلی خوب هستید، و از همه مهم‌تر، پشتیبانی کامل و بی‌نقص از زبان فارسی براتون در اولویت اول قرار داره، میبرو لایت ۳ پرو می‌تونه یه گزینه خیلی خیلی خوب و وسوسه‌انگیز براتون باشه. قابلیت مکالمه بلوتوثی با کیفیت و داشتن GPS داخلی هم که دیگه نور علی نوره و پکیج رو کامل‌تر می‌کنه.

اما اگه یه ورزشکار خیلی حرفه‌ای هستید و دقت میلی‌متری سنسورها و داده‌های ورزشی براتون حیاتیه، یا اگه دنبال یه اپلیکیشن موبایل خیلی خفن، بی‌نقص و با امکانات شخصی‌سازی فراوون هستید، شاید بهتر باشه گزینه‌های دیگه‌ای رو هم تو بازار بررسی کنید یا حتی یه کم بودجه‌تون رو افزایش بدید و سراغ برندهای شناخته‌شده‌تر با نرم‌افزارهای پخته‌تر برید.

در کل، با توجه به قیمتی که ساعت هوشمند Mibro Lite 3 Pro داره (حدود 4.5 تا 5 میلیون تومان)، میبرو لایت ۳ پرو امکانات خیلی خوب و قابل قبولی رو، به همراه یه مزیت خیلی بزرگ یعنی پشتیبانی کامل فارسی، ارائه میده که ارزش خریدش رو به شدت بالا می‌بره؛ البته به شرطی که با اون چندتا اما و اگر که در طول بررسی بهشون اشاره کردیم، بتونید کنار بیاید. انتخاب نهایی با شماست!

منبع : mobo.news
حتما بخوانید : بررسی هندزفری Anker R50i

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *