حقایقی در مورد چربی

حقایقی در مورد چربی

حقایقی درباره چربی چربی بیشتر از مرز در رژیم غذایی، خصوصاً چربی‌های اشباع شده، می‌تواند کلسترول را بالا برده و موجب تکثیر خطر ابتلا به

مشاهده مطلب
طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

فهرست مطالب

طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزا‌های خوشمزه و ایده آل است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در زیر مواد لازم و طرز تهیه این پیتزا را به طور کامل شرح می‌دهیم.

شما علاقه‌مندان به آشپزی‌های ساده و آسان در این بخش با طرز تهیه پیتزای سوخاری محبوب آشنا می‌شوید. این پیتزا رسپی ساده و راحتی دارد.

مواد لازم برای پیتزا مرغ سوخاری

برای خمیر پیتزا

آرد: ۳ پیمانه

آب گرم: ۱ پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

خمیر مایه فوری: ۱ قاشق چایخوری

برای مرغ سوخاری

سینه مرغ: ۲ عدد

آرد: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

پودر سوخاری: ۱ پیمانه

نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم

برای مواد روی پیتزا

سس گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه

پنیر پیتزا: ۲ پیمانه

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد، خرد شده

پیاز: ۱ عدد، خرد شده

قارچ: ۱/۲ پیمانه، خرد شده (اختیاری)

زیتون سیاه: به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری

تهیه خمیر پیتزا

در یک کاسه بزرگ، آب گرم، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خمیر مایه فعال شود (حدود ۱۰ دقیقه).

سپس آرد، نمک و روغن زیتون را به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.

خمیر را در کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

تهیه مرغ سوخاری

سینه‌های مرغ را به نوار‌های باریک خرد کنید.

در یک کاسه، آرد، نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

در کاسه دیگر، تخم مرغ‌ها را خوب بزنید.

نوار‌های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

مرغ‌های سوخاری را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و crispy شوند.

آماده‌سازی پیتزا

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

خمیر پیتزا را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به شکل دلخواه درآورید.

خمیر را در سینی فر قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.

سپس پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای، پیاز، قارچ (در صورت استفاده) و زیتون سیاه (در صورت استفاده) را روی سس بریزید.

مرغ‌های سوخاری را روی مواد پیتزا قرار دهید.

پیتزا را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شود و خمیر طلایی شود.

نوش جان! پیتزا مرغ سوخاری شما آماده است. می‌توانید آن را با سس دلخواه و نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید.

منبع: دلگرم

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *