طرز تهیه شله مشهدی

طرز تهیه شله مشهدی

طرز تهیه شله مشهدی   شُله مشهدی که در مشهد تنها با نام شُله شناخته می‌گردد از گوشت، ادویه‌جات و جبوبات فراوان تهیه می‌گردد. این

مشاهده مطلب
طرز تهیه خاگینه با ماست؛ فوت و فن

طرز تهیه خاگینه با ماست؛ فوت و فن

فهرست مطالب

طرز تهیه خاگینه با ماست؛ فوت و فن

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه خاگینه با ماست را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۲ عدد

ماست شیرین سفت: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چایخوری

زعفران دم‌کرده: به میزان لازم

هل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

شکر: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. شکر، آب و گلاب را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و دانه‌های شکر در آن حل شود. بعد زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت کمی غلیظ شود. حالا آن را کنار گذاشته تا از حرارت بیفتد.

۲. در این حین تخم‌مرغ‌ها را به همراه مقدار بسیار کمی نمک با همزن دستی بزنید تا کمی کف کند.

۳. سپس ماست، بکینگ‌پودر و کمی زعفران را داخل ظرف تخم مرغ‌ها بریزید و مواد را مجدد هم بزنید. آرد الک شده را هم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

۴. در ادامه مایه خاگینه را با قاشق داخل تابه ریخته و ۲ طرف آن را سرخ کنید.

۵. در انتها خاگینه‌ها را در شربت خنک بگذارید و اجازه دهید تا چند دقیقه در آن بماند. سپس در یک ظرف مناسب سرو کنید.

نکته:

نکته کلیدی در پخت خاگینه تفاوت دمایی بین شربت و خاگینه است، یعنی حتما شربت سرد را به خاگینه گرم اضافه کنید.

90

منبع: همشهری

منبع : faradeed.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *