در موقع خریداری چطور مرغوبیت لباس را بسنجیم؟
تمام ما موقع خریداری لباس، کیف و کفش و سایر نوع ها البسه، به ادامه جنس با کیفیتی هستیم، ولی مطمئناً شما نیز تجربهی آن را داشته اید که فرض میکردید لباسی که خریدید مرغوبیت نیکی دارد، ولی بی نهایت زود، ضمناً با نخستین شستشو، کیفیتش را از دست داده و آگاه شدید مبلغ خویش را هدر دادید و مجبور شدید لباس غیر از اینی بخرید. ولی از کجا میتوان مرغوبیت لباس را تشخیص داد؟ در باقی مطلب به ترفندهای آسانای میپردازیم که به شما در تشخیص مرغوبیت لباس یاری میکند تا موقع خریداری گزینش مناسبی داشته بمانید و از هدر رفتن پولتان پیشگیری نمایید.
۱. مرغوبیت پارچههای نخی را با فشار دادن پارچه چک نمایید
بخشی از پارچهی لباس را با دست بگیرید و تعدادی ثانیهای دست تان را محکم مشت نمایید. در صورتی که پارچه شمایل کاغذ مچاله شده پیدا کرد، این مسأله نشان میدهد که در طراحی آن از یک مادهی اضافی استفاده شده تا شمایل پارچه حفظ گردد. چنین لباسهایی بعد از نخستین شستشو ظاهری کهنه و بدشکل پیدا میکنند.
۲. درزهای لباس را بکشید تا فاصلهی بین انها معین گردد
لباسهای با مرغوبیت دوخت فشرده و متراکمی دارند و درزهای آنان فاصله دار نیستند. درزهای لباس مطلوب را به آرامی بکشید. در صورتی که درزها فاصله دار باشند، به این معنا که آن لباس بی مرغوبیت می باشد.
۳. زیپها نباید پلاستیکی و باز باشند
موقع خریداری لباسها و اکسسوریها توجه داشته بمانید که زیپهای آنان فلزی باشد، نظیر مرغوبیت بالاتر و دوام زیادتری دارند. زیپهای باز پلاستیکی اکثراً خراب میگردد و این یکی از اثرهای پایین بودن مرغوبیت در زیادتر ابزار می باشد.
۴. لبهدوزی لباس می بایست به اندازهی کافی پهن باشد
لبه دوزی شلوارها و دامنها می بایست تا ۴ سانتیمتر پهنا داشته باشد. حول بلوزها و پیراهنها نیز اندازهی آن میتواند تا حدود ۲ سانتیمتر باشد. در صورتی که لباس هیچ لبه دوزیای نداشته باشد یا دوختهای لبه دوزی آن آسان باشد، این اثری مرغوبیت پایین لباس می باشد.
۵. پارچه را بکشید
جنس باکیفیت دائم شکلش را حفظ میکند. یک بخش کشی لباس را با دست بکشید و بعد آن را رها نمایید. در صورتی که پارچه شکلش را از دست بدهد، به این معنا که پارچه نامرغوب و کم مرغوبیت می باشد.
۶. دو طرف زیپ می بایست نیز اندازه باشند
دو طرف زیپهای پیراهنهای زنانه، دامنها و هر نوع غیر از اینی از لباس می بایست نیز اندازه، نیز افق و نیز رنگ باشد.
۷. به لیبل لباس توجه نمایید
پارچههای الیاف طبیعی مانند نخ، ابریشم و پشم استحکام دارند و با دوامتر از پارچههای الیاف مصنوعی می باشند. با این اکنون، پارچهی صد در صد نخ نیز میتواند بعد از شسشتو فوراً آب برود. به همین خاطر نیکوتر می باشد لباسهایی را گزینش نمایید که در آنان ۵ تا ۳۰ درصد الیاف مصنوعی (ویسکوز، پلی استر، نایلون و غیره) نیز وجود داشته باشد. چنین لباسهایی گشاد نمیشوند و دوام زیادتری دارند.
۸. نقشه پارچه و نخ دوختها می بایست همرنگ باشد
نقشه پارچه و رنگ نخ دوختها را چک نمایید. در صورتی که تمامی بخشهای نقشه پارچه یکجور نیستند و نخ دوختها رنگهای متفاوتی دارند، این اثری واضحی می باشد که آن لباس یا ابزار با عجله طراحی شده و برای طراحی کنندهی آن کمیت ضرورت داشته نه مرغوبیت.
۹. دکمهها و جادکمهها را چک نمایید
طراحی کنندههایی که کالاها تقلبی یا کم مرغوبیت طراحی میکنند، اکثراً به جزئیات توجهی ندارند. به همین خاطر می بایست دکمهها و جادکمهها را پیش از خریداری به نیکی وارسی نمایید. توجه داشته بمانید که دکمهها محکم و هیچ نخی از آنان بیرون نزده باشد. جادکمهها نیز می بایست دوخت تمیزی داشته و دو طرف آنان به یک اندازه برش خورده باشد.
۱۰. به رنگ بخشهای چین خورده و تا شده توجه نمایید
در صورتی که رنگ گروه ها، بندها یا یراقها رفته یا روی بخشهای چین و تا خورده ردی باقیمانده، این اثر دهندهی مرغوبیت پایین آن جنس می باشد. ایضاً در صورتی که رنگ بخشی از ابزار روشنتر یا تیرهتر از سایری بخشهای آن باشد به این معنا که با جنس بی کیفیتی رو به رو هستید. رنگ چنین اجناسی بعد از تعدادی بار استفاده یا شستشو از بین میرود.
منبع : برترین ها
برچسب ها :تشخیص مرغوبیت لباسخرید لباسکیفیت لباس